|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kovinski okus
28.9.2006 14:33:19   
janapan
Ker mi na enem drugem postu ni nihče odgovoril...jaz pa sem firbčnuser posted image a me zanima kako zgleda
kovinski okus v ustih..., kot da bi žvečil folijo od milka čokolade...
a  to je tako konstantnov al samo vsake toliko časa..........
to mora biti grozen občutek
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kovinski okus
28.9.2006 14:35:04   
Anonimen
mene tud to zanimauser posted image

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2006 14:35:20   
Anonimen
kot da bi žvečil folijo od milka čokolade...

a si probala, da veš kakšen okus ma?? user posted image     user posted image   

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2006 14:37:43   
janapan
se mi je zgodilo...ko je bla sila ja...še posebej ko sem bla bolj majhnauser posted image user posted image ......zato ne jem več milke čokolade sam še gorenjko ki ni v kovinskofolijo zavita

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2006 14:44:26   
Anonimen
Mene kar zobi bolijo ko govorite o žvečenju folijeuser posted image . A je že ktera dala folijo na plombouser posted image . Mi smo ko smo bili mali, pa nikoli več, še zdaj me skeli.

Kovinski okus bi meni logično pomenil, da ti kak mineral ali vitamin manjka al ga maš preveč

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2006 14:46:10   
Anonimen
sem prov hotla rečt, da je treba vprašat MIŠEK-ouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2006 14:54:36   
MR99
Kovinski oskus je kot okus po krvi recimo ali pa probajte poliznit kak žebelj - to je to. Ali  kot voda iz Železnega vrelca. Ne pa kot žvečenje folije - auč!

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2006 14:56:33   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa resno, mislim, da mam jaz pravkar kovinski okususer posted image . FUl grozen filing, pa nisme jedla folije. Sem si hotla popravt s sladoledom okus, pa mi je slabo ratalo, ga mora zdaj moj drgi pojest.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2006 14:58:51   
Anonimen
Grem žeblje lizat, da vidim, če je res isto. user posted image user posted image user posted image najbrž vode iz železnega vrelca tle v dubaju ne dobimuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2006 15:16:23   
MR99
Mišek, če si ti v Dubaju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2006 15:17:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MR99

ja, kaj je potem. user posted image

(odgovor članu MR99)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2006 15:19:30   
Anonimen
MIŠEK, pa ti si pa resuser posted image , če maš tak okususer posted image

(odgovor članu MR99)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.9.2006 15:21:55   
Anonimen
Ne skrbet poopsie, men se vsi ti zanki pojavljajo že 4 leta. Ko jih ne bo več, pol bom pa ziher nosečauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.9.2006 15:23:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.9.2006 19:49:04   
mala zirafa
Ko se, če se prvič malo raniš slučajno, si poliži rano, pa boš takoj vidla kak okus je to.saj ni tako groznouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.9.2006 21:12:37   
Klarita

IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

IZVIRNO SPOROČILO: MR99

ja, kaj je potem. user posted image

Kako je kaj v puščavi? Poročaj malo, da nam skrajšaš to mučno čakanje na user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.9.2006 7:27:20   
Anonimen
Se grem zdaj mal posončit pa zaplavat v bazenu, pol pa v šopinguser posted image user posted image user posted image .

No, da ne bi mislile, da je tu vse tako rožnato. Vroče ko v peklu- mogoče bom pa tle lahk kak pakt z user posted image sklenila in potem ne bo več moje user posted image in bom po 4 letih končnouser posted image .user posted image user posted image , ta bi bila dobra. Ramadan, nič vode, nič hrane v javnosti, daljši rokavi, daljše hlače, nič popeka kazat. En sam pesek, velik peskovnik. Pesek in prah v hiši v vsaki špranji. Mravlje, kuščarji in ščurki so baje domače živali (zaenkrat se ščurki izogibajo naši hiški). Se navajmo in kljub vsem tegobam, nam je tle kar všeč, kljub novi kulturi, smo se že kar navadili. Ne kompliciramo in smo hitro prilagodljivi. Pojamrat pa tudi moramo včasih. Pogrešamo letne čase, kostanj, trgatev. Sneg imamo in s elahk gremo smučatuser posted image user posted image , vsaj neki, četudi je v dvorani. user posted image . Šopingi so ubitačno veliki, cene pa nekje tako kot pr nas. user posted image .
Pa sem se razpisala, še kaj zanima.

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.9.2006 8:01:14   
gojska
Mišek kire tablete pa ješ??????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.9.2006 9:05:54   
Klarita
Wow mišek13, kar zavidam ti, ampak pozitivno. Bi bila kar s tabo tam na plaži sedaj. Kako so lahko šopingi ubitačni, razen če si to pozitivno mislila. Kaj se tudi ti držiš ramadana? Upam, da ne. Kako dolgo si pa tam in kako dolgo še boš, ful sem radovedna, ker me prav vleče tja. Še več povej. Kako si se na hrano navadila, recimo......user posted image

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.9.2006 9:24:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gojska

Mišek kire tablete pa ješ??????

A sem rekla, da jem kake tableteuser posted image . Nobenih tablet ne jem, aja razen občasno kak vitaminček.
Jaz sem dol šele 2 tednauser posted image , možek pa že 3 mesece. Ubitačni, v pozitivnem smilsu, ni ne konca ne kraja. Ja se kar drživa ramadana v javnost, ker jih nočeva užalit, sva tipa človeka, ki spoštujeva druge kulture. Pač se mal bol zakrijem in v javnosti ne pijem in jem, drgač pa so itak vse rastavracije in kafiči zaprti čez dan. Zvečer lahko pijejo in jejo in takrat tudi midva to počneva. Doma za štirimi stenami, ap valda da pijeva in jeva, saj naju noben ne vidi. Mi pa grejo angležinje na živce, ki pridejo v štacune napol nage, že tko je grdo to za domačine, kaj šele v času ramadana. 1 mesec pa bomo že vzdržali. Ostala bova kokr nama bo pasalo, ker ima možek pogodbo za nedoločen čas (izjema). Hrana je mal čudna, vse ima drug okus, ne samo mes, ampak tudi zelenjava. Midva nisva izbirčna, zato ni blema za naju. Dobiš pa večinoma vse kar v slo. Ni vegete, svinjske stvari pa majo samo v parih štacunah. Dobiš tudi mortadelouser posted image . Dolgo sva rabila, da sva našla svinjski kotiček v eni štacuni. Svinjsko meso je tudi edino, ki ima okus ko pri nas, ker ga izvažajo pomoje glih iz evrope, vse ostalo pa iz indije, avstralije, nove zelandije...

V glavnem moraš bit zelo prilagodljiv, če hočeš živet tu, vsja v začetku, ko še ne poznaš velik stvari in kako resnično laufa življenje tuki

(odgovor članu gojska)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
29.9.2006 9:40:50   
Klarita
Super, hvala mišek za te odgovore, si mi malo popestrila dan in skrajšala čas. Kakšne pa so kaj cene doli? Tak mislim, če greš v šoping v primerjavi za našimi? Pa hrana, je draga?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.9.2006 9:44:23   
Anonimen
Vse je nekako tako kot pri nas. Kaka stvar je dražja, kaka ceneje. Se mi pa zdi, da vseen v štacuni manj zapravim, kot bi pri nas. Sva pa opazila, da sveže meso do 3x dražje kot zmrznjeno.user posted image .

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
29.9.2006 11:07:54   
Klarita
Kakšne pa so noči? Baje so v puščavi hladne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.9.2006 14:17:05   
Anonimen
Trenutno je tle ponoči okrog 34 stopinj. Pozimi pa so noči res hladnejše, vendar baje ne pod 15 stopinj, v ta pravi puščavi, bolj v notranjosti, pa padejo največ do 5 stopinj. To so že skrajnosti. No pa sve čist uničile ta forum. Če še kaj rabiš mi piši na Z.S.

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?