Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gojska Mišek kire tablete pa ješ?????? A sem rekla, da jem kake tablete . Nobenih tablet ne jem, aja razen občasno kak vitaminček. Jaz sem dol šele 2 tedna , možek pa že 3 mesece. Ubitačni, v pozitivnem smilsu, ni ne konca ne kraja. Ja se kar drživa ramadana v javnost, ker jih nočeva užalit, sva tipa človeka, ki spoštujeva druge kulture. Pač se mal bol zakrijem in v javnosti ne pijem in jem, drgač pa so itak vse rastavracije in kafiči zaprti čez dan. Zvečer lahko pijejo in jejo in takrat tudi midva to počneva. Doma za štirimi stenami, ap valda da pijeva in jeva, saj naju noben ne vidi. Mi pa grejo angležinje na živce, ki pridejo v štacune napol nage, že tko je grdo to za domačine, kaj šele v času ramadana. 1 mesec pa bomo že vzdržali. Ostala bova kokr nama bo pasalo, ker ima možek pogodbo za nedoločen čas (izjema). Hrana je mal čudna, vse ima drug okus, ne samo mes, ampak tudi zelenjava. Midva nisva izbirčna, zato ni blema za naju. Dobiš pa večinoma vse kar v slo. Ni vegete, svinjske stvari pa majo samo v parih štacunah. Dobiš tudi mortadelo . Dolgo sva rabila, da sva našla svinjski kotiček v eni štacuni. Svinjsko meso je tudi edino, ki ima okus ko pri nas, ker ga izvažajo pomoje glih iz evrope, vse ostalo pa iz indije, avstralije, nove zelandije... V glavnem moraš bit zelo prilagodljiv, če hočeš živet tu, vsja v začetku, ko še ne poznaš velik stvari in kako resnično laufa življenje tuki
|