Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Maček Muri - besedila pesmi 27.9.2006 16:21:29
|
|
|
|
Maxica
|
Imam jaz, so prišla zraven CDja. Hm, a bi ti sfotokopirala tole, ker za prepisovat bi bilo tole kar veliko?
|
|
RE: Maček Muri - besedila pesmi 27.9.2006 17:19:02
|
|
|
|
niki5
|
Ja možno, jaz sem dobila kopijo pa ni bilo ovitka... Veš kaj tudi lahko narediš, če ti ni odveč in če imaš digitalni fotoaparat... bo najhitreje... če slikaš in mi na mail pošlješ..
|
|
|
|
RE: Maček Muri - besedila pesmi 27.9.2006 17:32:53
|
|
|
|
Metuljčica04
|
Ko zapoje zvonček v uri, prebudi se Maček Muri, s taco si oči pomane, vzdigne rep in hitro vstane. Mačjo posteljo prezrači, mačjo suknjo pokrtači, in za zajtrk se odpravi v krčmo Pri veseli kravi. Tam ga čaka stalna miza, in točajka muca Liza. ki prinese lonček mleka, in še mačji kruh od peka. Ob jedači poglobi se Muri v mačje časopise, vse prebere brez razlike, tudi vejice in pike. Potlej plača in čez cesto gre na sprehod v mačje mesto.
|
|
RE: Maček Muri - besedila pesmi 27.9.2006 17:44:48
|
|
|
|
Maxica
|
Niki, bo mož jutri v službi poskeniral besedila, pa ti potem pošljem na mail, prav?! Samo mail mi sporoči na privat, pa bo.
|
|
RE: Maček Muri - besedila pesmi 28.9.2006 8:16:35
|
|
|
|
niki5
|
super hvala!
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?