Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj znajo malčki pri 16.mescih 23.9.2006 9:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej? Nik zna do zdaj: -rečti gaga,mama,ada,ajo-ajo. -telefonirat,razmetat celo stanovanje v nulo ,hodit,samostojno oz. brez opore vstat ,rad se skriva in lovi -pije na kozarček,slamico,magični lonček,sam je pico,smokije oz. tako hrano ki jo lahko sam lepo prime z rokico,umiva si zobke,tudi drugemu pomaga -zna si tudi pokriti ušesa,češ nič ne čujem -drugo kar dela je v bistvu nekaj,kar razume le on
|
|
|
|
RE: Kaj znajo malčki pri 16.mescih 23.9.2006 10:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
huh,sicer je star sin 17 mesecev pa ve kaj je krava,pes,mačka,ptički,ribica.... tudi oglašanje večino živali ve.pa-pa.teta,tata,mama,babi,deda....ve kje je luč,kje se ugašajo,ve že sam jest,pije na kozarec brez nastavkov že od 7 meseca.zna si prižgat televizijo in se lepo usest ali uležt na kavč in gledati.ve si umivat zobke,se počesat,obut še malo pa bo .sam že vrže kakšno smetje v koš za smeti.Pomaga mi pri pranju perila,tako da da obleke ,ki sem jih predhodno dala nam kup vrže v pralni stroj.in še in še,samo se mi piosat več ne da
|
|
|
|
RE: Kaj znajo malčki pri 16.mescih 23.9.2006 10:19:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, o telefoniranju ne bomo govorili,ker sam kliče,se slika in potem pošilja slike ostalim ,pa hodi mi preko mobilnika na internet ipd.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?