Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj kupiti deklici za 1. rd 22.9.2006 12:37:37
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Tia je dobila kocke, seveda take velike, primerne od 12 mesecev naprej. Pa takega kužeka za vlečit, pa posteljico za punčke, pa vlakeca, ... Najrajši od vse igrač ima prav kocke ali pa kuža ji je tudi zanimiv zdaj ko že hodi ter ga vleče za sabo, pa kuža laja in cvili.
|
|
|
|
RE: kaj kupiti deklici za 1. rd 22.9.2006 12:38:31
|
|
|
|
jazz
|
Jaz sem bila vedno vesela paketa plenic in kakšne malenkosti ( majčke,bodija,igračke,...)zraven. Ali pa kakšna spominska knjigica ali kakšna druga knjigica za spomin s posvetilom. Takim malim je itak najbolj zanimiv papir, v katerga je darilo zavito!
|
|
RE: kaj kupiti deklici za 1. rd 22.9.2006 12:45:01
|
|
|
|
sato
|
Verjetno bi bile res primerne kake velike kocke, kaka cvileča igrača, pa tudi avto- pogajalec je super darilo. Mislim, da ga dobiš že za kakih 5.000sit. Plenice so bolj darilo mamici, oblačila pa takim malim tudi nič ne pomenijo. Jaz bi verjetno kupila pogajalca, če ga še nima ali pa nahrbtnik za v vrtec, če ga bo začela obiskovati, noter pa kako igračo.
|
|
|
|
RE: kaj kupiti deklici za 1. rd 22.9.2006 12:53:37
|
|
|
|
Jacqueline
|
V Samsonitu maš take luškane nahbtnike: Lp, Jackie
|
|
|
|
RE: kaj kupiti deklici za 1. rd 22.9.2006 13:19:14
|
|
|
|
MAŠKA
|
Moja je dobila tricikel in ga obožuje! Zelo so ji zanimive tudi igračke, ki oddajajo kakšen zvok. Pa vedno znova se razveseli kakšne plišaste igračke in jo stisne k sebi, je pa res, da ji je zanimiva le kakšne pol urce, potem pa na njo pozabi. Zdaj pri 15. mesecih ima zelo rada dojenčke...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?