|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podgrad za spanje
21.9.2006 0:01:25   
ona
pa še nekaj me zanima,tako mimogrede?tisti,ki imate dva otroka in pograd,kako sploh pospravite posteljo na zgornjem ležišču?sem imela v daljšem roku namen to kupit za moja dva otroka,pa sem se prav zamislila kako bom lezla gor menjavat rjuheuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podgrad za spanje
21.9.2006 0:41:43   
lelaval
Moja starejša otroka imata vsak svojo sobo, a ima sin pograd. Pa spi vedno zgoraj user posted image  - spodnja postelja je rezervirana za igrače. user posted image
Jaz enostavno zlezem po lestvi na posteljo, posesam jogi in dam rjuho gor. Saj sploh ni tako težko.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2006 8:09:08   
žiža
Jaz sem od 6 do 17 leta spala na zgornji postelji pograda. Pa sem posteljo običajno sama pospravljala in kasneje tudi preoblačila pa ni bilo nobenih težav. Sej maš lestvico zraven. Pa itak ni postelja tako visoka da nebi dosegla tudi s tal. Jaz sem svojim 155cm to opravila lahko tudi tako, da sem samo na rob spodnje postelje stopila.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2006 13:35:08   
Erdbeere
zlezeš na posteljo in pač zamenjaš rjuho, naša ima pa za gor kar stopničke iz predalov pa se mi zdi da je še bolje kot pa lojtrca, vsaj manj nevarno user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2006 10:43:43   
niki5
Mi imamo lojtro. Zlezem gor, se butnem ene 3x z glavo v strop (hvalabogu za knavf strop), zamenjam in splezam dol. Mala malica user posted image

Še mal pa jo bo Nik sam menjal user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
22.9.2006 19:49:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2006 10:59:51   
niki5
IZVIRNO SPOROČILO: Deni

.
Pri postiljanju stojim na tanki lojtrici, ki se mi krasno zarezuje v podplate.Krasno, ni kajuser posted image .

Ja, to pa imam tudi jaz najraje user posted image  

Mi imamo tudi v L pograd, ti so tudi višji kot navadni. Sej se preživi. 1x na teden preoblečem, pospravljam pa je ne, ker tako pravijo, da je dobro da je postelja odgrnjena zaradi zračenja, tako da se vsi držimo tega načela user posted image  Zgoraj se pa tako ne vidi user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?