|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj se dogaja zmano
19.9.2006 17:51:25   
Gabriela
Hay

Čeprav sem dosti  na ringaraju še nikjer nisem zasledila te teme.Namreč user posted image  mi zamuja že 25 dni.Naredila sem že par testov npr,z CB ali beby check in oba sta bila negativna.Včasih mi je slabo in dojke me včasih bolijo.Zanima me ali je možno da imam premalo hormona da bi mi test pokazal pozitivno,kajt iprej sem imela redno user posted image  ali je možno da je kaj druga narobe!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj se dogaja zmano
19.9.2006 19:57:56   
Anonimen
Naredi še krvni test da boš ziheruser posted image

(odgovor članu Gabriela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2006 20:00:57   
Zofy
Jaz sem na RR že zasledila, da se je nekaterim zgodilo, da niso mele user posted image , testi so bili pa negativni. Ko pa so šle h G, so ugotovile, da so že 2 meseca noseče. Najbolje, da pokličeš ginekologinjo in ji opišeš situacijo. Mogoče ti bo naredila ultrazvok ali naročila odvzem krvi, kjer se 100% vidi ali si noseča ali ne.

Pa še to: testi so samo 99% zanesljivi - meni se je že zgodilo, da mi je pokazalč 2x user posted image , vendar nisem bila noseča. Seveda ti želim, da je pri tebi lih obratno in si že srečka user posted image (če si to seveda želiš)

(odgovor članu Gabriela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2006 17:09:43   
Gabriela
Danes sem se naročila pri ginekologinji.Ja z fantom delama na tem da bi bila user posted image .Upam da bo vse uredu.Kaj menite je možno da sem izven maternice noseča?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2006 20:16:11   
tejči77

Gabriela, tudi men zamuja že deset dni in je bil test negativen. Samo, da sem jaz prej jemala KT. Ali si jih ti tudi?
Sicer pa je najbolje, da greš na pregled, g ti lahko 100% potrdi nosečnost, drugače te pa hecajo hormončki tako kot mene.
Pozdrav in javi, kako je bilo na pregledu.

(odgovor članu Gabriela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2006 7:39:59   
mala zirafa
Daj kri pa boš videla.Upam da si user posted image .

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2006 9:33:45   
dorina
Kako je bilo pri G ?

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2006 9:35:13   
dorina
Aja, pa če bi bila izvenmaternična nosečnost bi ti test vseeno pokazal,... Upam, da si .user posted image

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2006 19:28:15   
Gabriela
Danes sem bila na pregledu pri G.Naredila mi je test in je bil spet negativem.Za ultrazvok in oddajo krvi pa me je naročila čez en teden.Dejala je če bom imela hude bolečine te pa naj pridem takoj nazaj.Tako da res nevem kaj se dogaja zmanouser posted image

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2006 9:17:27   
jasnicaa
Ojoj, bogica. Ti priporočam da greš sama opraviti krvni test stane par tisoč tolarjev opravljajo ga pa v Adrialab, jaz nebi čakala še en teden. Pa boš vsaj vedla pri čemu si.

Upam da si srečka user posted image .

(odgovor članu Gabriela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2006 11:38:31   
Gabriela
Zdravo!

Ali katera ve kaj bi bilo to!No danes je četrti teden kaj mi zamujauser posted image .Danes zjutraj sem opazla rahel rdeč madež na hlačkah in tu pa tam pricurlja tud kakšna kaplica rahle barve.A mogoče da bom po 4.tednih dobilauser posted image ,kajti z fantom delama nauser posted image

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.9.2006 11:46:28   
dorina
Ja, možno, da se pripravlja na user posted image .

(odgovor članu Gabriela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.9.2006 14:00:49   
MR99
Jaz imam podobno situacijo. user posted image mi zamuja že 20 dni, merim si BT in ima že 16 dni povišano (37.0). Danes sem prvič naredila test, saj imam joške zelo boleče in občasno slabost (psiha????) in je bil negativen. Zdaj mi ne preostane drugo, kot da čakam, da pride user posted image . Bom si merila še BT in če bom imela še en teden povišano, bom naredila ponovno test. Trenutno sem zelo razočarana nad celim svetom. user posted image

(odgovor članu Gabriela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.9.2006 14:05:46   
nataša k
Hm, kaj pa, če imaš sindrom policističnih ovarijev (PCO)? V kolikor imaš kak kg preveč, je možno Men je tud full zamujala, pa je G ugotovila PCO. Lahko pa tudi, da je kakšen stres kriv za izostanek?!

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.9.2006 14:12:09   
MR99
Tehtam 53 kg, kar je primerno za mojo velikost (162 cm). Kaj pa tako povišana temperatura, to mi ne gre v glavo?
Drugače pa na vem, če je kaj z mano narobe, januarja sem bila na čiščenju, ker mi je plod odmrl v 14 tednu, za tem me G sploh ni prav pogledala, samo nekaj pretipala, to je vse. In od takrat se trudiva, da bi zanosila, pa nič. Sem klicala G, pa me je naročila na pregled - ZA 3 MESECE!

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.9.2006 14:18:10   
nataša k
user posted image Moje sožalje user posted image
Res ne vem, kaj bi lahko bilo. Najboljše, da počakaš na pregled, pa G full zatežiš, naj ti naredi konkreten pregled, ker te je pač zelo strah itd. Upam, da se ti bo stanje izboljšalo, pa da boš čimprej srečka nosečka.

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.9.2006 15:45:36   
Zofy
Ne vem, očitno je nekaj v zraku. Meni zamuja, imam povišano BT že 19. dan in na pušenjakovem forumu sem brala, da so za to samo 2 opciji: nosečnost ali pa LUF (luteinized unruptured fillicle). To pomeni, da folikel med ovulacijo ne poči (in seveda zato do nje ne pride), pa čeprav tako pokažejo razni ovul testi itd. Dokler folikel ne poči oddaja progesteron in zato ne pride do M. To pa lahko traja od par dni do nekaj mesecev...
Moram reči, da sem bila včeraj prav razočarana, ko sem odkrila ta LUF user posted image  Kot da nimamo že dovolj težav, pa je že tu še ena nova za katero nisem vedela...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.9.2006 15:56:57   
MR99
Jaz sem danes tudi odkrila ta LUF. Tudi nisem vedela, da kaj takega obstaja in sem bila strašno razočarana. Zgleda Zofi, da sve na istem. A ti imaš kakšne nosečniške znake? A si že naredila test?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.9.2006 17:02:16   
Zofy
Imela sem jih kar nekaj, sploh prejšnji teden: glavobol, utrujenost in brezvoljnost, en dan sem imela kovinski okus, povečan belkast izcedek iz nožnice in občasna slabost. in vrtogavica. Ampak itak je vse to psiha, ker že 12 mesecev odkar delava na user posted image  imam skozi te kao nosečniške znake. Aja, pa prsi imam manj napete in boleče kot pred M, v trebuhu pa skozi občutek kot da bo vsak čas tu (te znake in občutke imam od prejšnjega torka).
Včeraj zjutraj sem delala test first sign in je bil negativen. Pol sem še malo zadremala in ko sem se zbudila, je bila tako zelo slabo vidna črtica, da sem jo po moje vidla samo jaz (mogel si se zelooo potruditi in pogledati pod močno svetlobo), tako da je ziher - user posted image . Zdej pa čakam kdaj se bo ulilo, ampak zaenkrat je od jutra le beš-rjav izcedek. Sicer to še nič ne pomeni ampak s temi izcedki imam slabe izkušnje...

Ja, še ta LUF, a ne!?? In nič ne moremo pomagati, da do tega nebi prišlo, pa še na netu bolj malo piše...user posted image

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.9.2006 18:59:12   
mala zirafa
Hvala enako zofy.Jaz sem na istem.Danes zjutraj me je obiskal svetlo rjav izcedek in še kar traja in trebuh me boli in zelo dvomim da imam kaj šans sploh pomisliti na user posted image .Drugič bo boljše.Drugače me čaka M 28.9., na žalost.Mislim da drugače ne morem bit vsaj iz mojih izkšenj, čeprav obstajajo izjeme.
Držimo pesti!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.9.2006 19:03:54   
Gabriela
No jaz imam 54 kg in 168 cm.Danes sem opazila rdeč izcedek kot user posted image  in res je prišla.Sem zelo user posted image .Kajti a si kljub user posted image  lahko noseča?Kajti znake sem imela iste kot za nosečnost pred user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.9.2006 19:16:28   
dorina
Gabriela, ne si želet, da si kljub krvavitvi noseča, ker je v tem primeru z nosečnostjo nekaj hudo narobe. Če zelo krvaviš (kot pri user posted image ) in si user posted image , obstaja velika verjetnost zunajmaternične nosečnosti.

Zofi, nekaj upanja še imaš, ker pri meni ko sem delala First Sign, tudi po parih urah NI BILO VIDETI NIČESAR! Ponovi test čez 2 dni.

(odgovor članu Gabriela)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.9.2006 19:29:22   
MR99
Ja Zofi, če ne dobiš user posted image  ponovi test in nam obvezno sporoči. Gabriela, žal mi je, ampak ne obupaj.
Jaz bom naredila test nekje proti koncu tedna spet, če ne dobim prejuser posted image . Držim pesti za vse.

Aja, pa še to - če imaš normalno težo, a potem ne moreš imeti PCO? Mislim, da ni izključeno, a ne?

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?