|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj?
18.9.2006 8:56:08   
Bejba
Res sem že veliko (ali skoraj vse user posted image ) pozabila od našega prvega škrata. Prosim povejte mi pri katerih mesech lahko malemu začnem dajati:
- jogurte, skutke
- meso
- kruh, piškote (gluten) - če me spomin ne vara je tole pri 6. mesecih a ne?

Hvala

LP; Bejba

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj?
18.9.2006 9:13:18   
SašaR
Vsak pove drugače. Nam je rekla patronažna:
- jogurt skute po 7. mesecu
- meso po 7. mesecu (telečje, perutnina, zajček)
- gluten po 8. mesecu.

Pri nas smo gluten začeli pri 6. mesecih, skutke pri 6,5 , mesa pa še nismo. To nas še čaka.

Ti pa pove vsak drugače.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2006 9:22:05   
mika
Jaz sem našouser posted image  dojila do 6 meseca. kak teden prej sem ji ponudila sadno kašico iz jabolka pa korenček, pa tega ni marala. v eni knjigi sem prebrala, da je bolje začeti z mlečnimi izdelki, ker so user posted image po okusu bolj blizu, tako da sem kupila žitno kašico ki se meša z vodo. To ji je  bilo zelo dobro. Kuhala sem ji tudi zelenjavo, cvetačo, brokoli, ohrovt, bučke, krompir in sem zraven dala sladko ali kislo smetano. Tudi z rdečim mesom smo začeli prej, ker je krvna slika pri 6mes. in pol pokazala, da ima železo na spodnji meji. Zato je pediatrinja svetovala naj ji vsak drugi dan dam rdeče meso in naj je temnozeleno zelenjavo.

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2006 9:24:27   
Katrin
Jaz sem s skutami in kruhom (glutenom) počakala do 8.meseca, meso pa smo začeli nekje med 7. in 8. mesecem.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2006 11:48:28   
natalia
skute, jogurte, gluten pri 7.mesecih.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.