Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na kateri bazen z vozičkom? 16.9.2006 21:08:01
|
|
|
|
Erdbeere
|
jaz mislim, da imajo povsod to možnost sej tud ponavadi morjo nekak invaliske vožičke tud notri spravit, drugače pa telefon v roke pa poklicat pa vprašat.
|
|
|
|
RE: Na kateri bazen z vozičkom? 16.9.2006 21:19:37
|
|
|
|
najina pikica*
|
tu jst mislm,da je to povsod dovoljeno.drgač pa ni slaba ideja Erdbeere,telefon v roke!
|
|
|
|
RE: Na kateri bazen z vozičkom? 16.9.2006 21:21:47
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, sej bo res najboljše poklicat. Hvala obema.
|
|
|
|
RE: Na kateri bazen z vozičkom? 16.9.2006 23:31:09
|
|
|
|
ona
|
Mi smo bili v Termah Radenci in je par družin imelo noter vozičke,ni bilo problema!
|
|
|
|
RE: Na kateri bazen z vozičkom? 16.9.2006 23:33:39
|
|
|
|
rija
|
V Radencih brez problem, terme Banovci tudi. In recimo kak pa naj bi šla se kopat sama z otrokom pa s celo culo zraven Bom kakega fajn bademajstra angažirala, da bo bejbija nosil....
|
|
|
|
RE: Na kateri bazen z vozičkom? 17.9.2006 9:14:53
|
|
|
|
Jančika_
|
No, tole me še zanima - zdaj če smo bili z vozičkom zunaj, kolesa niso glih najbolj čista. A to nima potem veze ali kaj .
|
|
|
|
RE: Na kateri bazen z vozičkom? 17.9.2006 9:33:24
|
|
|
|
petja
|
Če imaš umazan voziček, potem pejt pa v Fontano . Šala, ne bit jezna , sam mi je tolk , kar je ena napisala na Čvekanje v tri dni, da sem mogla oment ... v glavnem v Fontano ne!!! Zaradi vozička se pa ne sekiraj, mislim da ti ne bodo težili, čeprav mi smo vedno povsod šli samo z lupino, ker je voz preveč placa zasedel.
|
|
RE: Na kateri bazen z vozičkom? 17.9.2006 21:36:10
|
|
|
|
Jančika_
|
Saj sem tudi sama že pomislila na Fontano ! No, saj ne bi šla not ravno z blatnim vozom, ne, toliko bi se že pobrigala. Lupinica je pa tudi dobra ideja.
|
|
|
|
RE: Na kateri bazen z vozičkom? 18.9.2006 12:20:46
|
|
|
|
SelmaC
|
V Dobrni se ne da iti z vozičkom. Mi smo vzeli lupinico.
|
|
|
|
RE: Na kateri bazen z vozičkom? 18.9.2006 12:22:41
|
|
|
|
andrejaz
|
Mi smo bili z vozičkom na Ptuju v bazenih. Saj se kolesa malo operejo ko pelješ voziček čez tista korita kjer moraš tudi ti oprati noge. Če imaš pa možnost pa voziček pustiš v garderobi in notri k bazenom neseš samo košaro oz. lupinico.
|
|
RE: Na kateri bazen z vozičkom? 18.9.2006 12:35:14
|
|
|
|
Sibil_
|
JAnčika v Zrečah smo šli noter z vozičkom, edino sranje je, ker ga moraš po dvojnih stopnicah nest, če si sama neizvedljivo.Drugače pa ni problema. LP, Sibil
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
pogrebLelly28 RRAli so vaši otroci šli na pogreb bližnjega sorodnika (babice,dedki,strici,...)?da (
86%)
ne (
14%)
Število vseh glasov: 7Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!