Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zbrisane slike iz digitalca! 14.9.2006 20:40:29
|
|
|
|
lelaval
|
Kaj pa izbrisane slike iz računalnika?
|
|
RE: Zbrisane slike iz digitalca! 14.9.2006 21:40:48
|
|
|
|
Rožica I
|
Po moje so v košu!? Računalniškem , seveda. Vsaj jaz sem zadnjič našla tam neke izbrisane mape, na katere sem že pozabila. Ampak jaz sem totaln računalniški analfabet, tako da z rezervo, ne?
|
|
RE: Zbrisane slike iz digitalca! 14.9.2006 21:49:20
|
|
|
|
ares
|
maš prou ja:) najprej grejo v koš, tam jih valjda lohk obnoviš, če si jih pa tut tm zbrisala se jih pa še zmer s kakšnim programom da nazaj dobit. se mi zdi da sem jst enkrat uporabljal active undelete
|
|
|
|
RE: Zbrisane slike iz digitalca! 15.9.2006 0:08:51
|
|
|
|
lelaval
|
Tud v košu jih ni. Je imel moj prste vmes, ker je vse zbrisal in na novo naložil, slike pa pozabil skopirat na CD.
|
|
RE: Zbrisane slike iz digitalca! 15.9.2006 10:54:27
|
|
|
|
Nixxon
|
Na novo naložil kot formatiral računalo? Potem bo dokaj težka tale.
|
|
|
|
RE: Zbrisane slike iz digitalca! 15.9.2006 15:18:25
|
|
|
|
MH0
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon Na novo naložil kot formatiral računalo? Potem bo dokaj težka tale. Ja nekje med nemogoče in zelo drago.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?