|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pikapolonica vs. Zmajček vs. Cicido??
14.9.2006 13:24:23   
puncica
Letos bomo v vrtcu naročili nekaj za našo malo punčico. Sicer sem že skoraj čisto odločena a vendar... Gre za naslednje revije:
- Pikapolonica
- Zmajček
- Cicido
- katera druga...

Vprašanja.
1. Katera revja je najbolj primerna za 2 leti starega otroka
2. Katera je najbolj všeč otrokom, jih najbolj pritegne (predvsem me zanima tisti ki imate izkušnje)
3. Katere se staršem zdi najbolj primerna za 2 leti starega otroka.
4. A ste pri taki starosti naročili kakšno revijo.
Hvala za odgovore in Ne ne delam raziskaveuser posted image , le eno predstavo glede revij bi si rada ustvarla. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pikapolonica vs. Zmajček vs. Cicido??
14.9.2006 13:40:24   
muki1
Zmajčka ne poznam.

Mi imamo že od lani naročen Cicido in je Neža ( 2 leti 5 mes) zelo navdušena nad njim. Seveda so vmes neuporabne teme, pa v lanskem je vedno bila ena ljudska pripovedka, ki je naša mala še ni razumela.
Sva pa vedno lepili nalepke, to je najprej naredila.
Pogledali kaj dela Kroki s prijatelji, v septemberskem ga več nisem zasledila.
Pa Ana, Mimi in Kuku, ki so bili v lanskem so jo tudi zelo zanimali.
Cici vesela šola je še pretežka za take male.
Vedno gleda risbice, ki jih pošiljajo otroci, pa jo zanima, kaj je narisano in ime, to se ji zdi ful zanimivo.
Kakšna pesmica jo zna pritegnit. Nekatere se je tudi naučila.
Pa tiste kratke zgodbice so tudi super, ko so vmes med besedilom vstavljene sličice, da lahko otrok dopolnjuje stavke.

PIKAPOLONICA pa je bolj kot delovni zvezek. Zgodbice so krajše in mlajšim otrokom bolj razumljive, drugače pa je ogromno stvari za delat, da se mali možgančki urijo. Definitivno ne moreš cele uporabiti, ker so vmes stvari ( labirint, pa sudoku, pa vpisovanje črk,dopolnjevanje stavkov, povezovanje številk, da dobiš slikico).

Mi imamo naročen Cicido, ki ga bereva pred spanjem, da se sprosti.
Pikapolonico pa kupuje babica in jo uporabljamo, ko ji hočemo malo uriti možgančke. Seveda pa vse shranjujemo in bomo stvari, za katere je zdaj še prezgodaj delali kdaj pozneje.
Ima pa res en čar, ko poštar prinese Cicidoja, pa imamo ritual, da damo Neži ključ od nabiralnika, da pogleda, če ji je poštar kaj prinesel, potem veselje ob tem, ko zagleda Cicidoja v nabiralniku, pa potem kot prvo leplenje nalepk....res je fajn user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2006 13:44:42   
al1*
Mi smo imeli Cicido, včasih kupimo še Pikapolonico. Pri pikapolonici me moti to, ker so vse ilustracije v reviji bolj ali manj enake, Cicido je bolj razgiban - tudi zgodbice v Cicidoju so mi bolj všeč. 

lp

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2006 14:15:06   
piščanc
meni pikapolonica ni preveč... mogoče je za starejše, nam ne potegne

cicido je super, veliko pesmic, pravljic... zmajček pa je tudi super. v zmajčku je vedno kakšna igrica, cicido pa ima boljše pesmice. cicido lahko kupiš, zmajček pa je samo preko naročnine.

tako predstavo sem si jaz ustvarila. letos bomo naročili cicido, zmajček je bil pa predprejšnje leto.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2006 14:54:30   
Anonimen
user posted image Midva sva za 2. letnega fantička vzela Cicido

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2006 15:06:01   
ciciban
Mi imamo narocena oba-Cicido in Zmajcka,pa nam je bolj vsec Zmajcek.Imas vec za prebrat,naloge so notri,nalepke,pesmice.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2006 15:12:19   
Anonimen
Meni gre Zmajček po eni strani na živce, ker so mulcu važne čisto samo tiste nalepke in jih hoče napopat čimbolj na brzino, bognedaj, da bi se še kaj dodatnega zraven  prebralo. Pa še tista zadeva na sredini, ko moram jaz sestavljat, tisto mi gre šele na jetra. Nisem tak tip za tele frčkarije, potem se mi pa otrok smili, ker ima tako zarukano mamico, ki se ji ne da tega počet.
Tako da bomo letos naročili Cicido. Kar bo, pa bo.

(odgovor članu ciciban)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2006 16:39:08   
dskubin
Splišni, sej v Cicidoju so tudi nalepke. In je tudi taglavno najprej to naredit, pred vsem drugim, vsaj pri nečakinji to opažam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2006 17:34:22   
Anonimen
Aja? Tega pa nisem vedela. No, pa vsaj tiste sestavljanke upam da ni.user posted image

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2006 21:27:45   
puncica
Mah zdej sem pa še bol v dilemiuser posted image Ja no je kar je, smo se odločili včeraj za pikapolonico in eno leto bomo vidli kako bo, bo pa naslednje leto cicido. Zmajček pa očitno ne potegne glih al kako.Tud v vrtcu so rekli da so lani pri tako malih naročal cicido pa pikapolonico, zmajčka bol malo. Svakinja pa je ful zmajčka hvalila, samo njena puža je stara že 6 let, tako da to ni primerjave.

Splišni ti pa nikar tako kritično. A pol moraš kr ti sestavljat, a mulc noče. Ja no, glavn da nalepke napopa, sej to je neke vrste tud ustvarjalno delo a ne user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2006 22:18:56   
frutka_
Jaz bom malega na Cicido naročila, ker se mi zdi primernejši za male otroke. Ima veliko krajših pesmic, opremljen je z izredno lepimi ilustracijami (običajno J. Reichman ali L. Prap), nalepke so itak zakon, običajno so še uganke noter pa klasično iskanje "predmetov" po reviji, dobro izbrane ljudske zgodbe, vsebine so vezane na letne čase...
Zmajček mi je tudi všeč ampak je po mojem menenju namenjen starejšim otrokom, ker vsebuje "naloge" opismenjevanja. Npr. vstavljanje črk, ki jih otrok sam mora napisati. Ko bo večji bo boljši čas za Zmajček. Pikapolonica mi je tudi všeč ampak spet za večje otroke.
Puncica priporočam ti Cicido!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.9.2006 22:54:55   
sato
Mi smo imeli Zmajčka, lani pa Cicido. Zmajček nam je bil ful všeč, Cicido pa je nekako ni pritegnil (tudi mene ne). Sem ga na koncu jaz odpirala, drugače bi zadnji dve št. ostali zapakirani. Za letos sva zmenjeni, da bova vsak mesec kupili revijo, ki si jo bo izbrala (to bo verjetno kaka, ki ima zraven CD ali pa ful nalepk).user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
15.9.2006 16:36:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sato)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.9.2006 22:38:26   
Gina
Po pravici povedano, jaz ne vem, če je kakšna od teh revij za 2-letnike. No, zatrdno bi rekla, da pikapolonica in zmajček nista, ker ju imam naročene - zmajčka doma, pikap. v šoli. Zmajček je res fantastičen za 4-8 letne, prej pa nimajo z njim kaj početi. Svoje čase mi je bil strašno všeč Ciciban in tudi Cicido, pa sta se pokvarila in ju nisem več naročala, zato o trenutnem stanju Cicidoja nisem merodajna razpravljat. Bom pa iz samega firbca pogledala v knjižnici, kakšen je zdaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.