Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spuščanje trebuha zelo hitro ?! 14.9.2006 8:56:25
|
|
|
|
muki1
|
ENO VPRAŠANJE: Včeraj sem imela ves dan čuden občutek, da se mi spušča trebuh. Ko sem pogledala navzdol, je bil nižje kot ponavadi. Sem si šla izmerit obseg okrog trebuha ( zmeraj merim pri popku) in se je povečal obseg za celih 6 cm. A je to možno, da se ti v par urah trebuh toliko spusti? Od včeraj pa tudi ne čutim več tako intenzivnega brcanja in trebuh se več toliko ne premika. Saj otroka čutim, pa kolca in vse je normalno. Tudi mama mi je rekla, da se ji na videz zdi, da je trebuh dosti nižje, kot je bil dan prej. Dajte mi povedat, da bo kmalu dan D . Ne ,res, je to možno, da se ti tako hitro spusti? Pa koliko časa pred porodom?
|
|
RE: Spuščanje trebuha zelo hitro ?! 14.9.2006 9:08:20
|
|
|
|
piščanc
|
meni se je v prvi nosečnosti spustil tri tedne pred pdp, čez en teden sem pa rodila (14 dni pred pdp) - poleg nižjega trebuha sem laže dihala in nisem bila takoj tako zasopihana. jaz mislim, da imaš še kvečjemu en teden do poroda aja, spustil se je pa kar čez noč - en dan je bil visoko, naslednji pa že nizko
|
|
RE: Spuščanje trebuha zelo hitro ?! 14.9.2006 9:32:35
|
|
|
|
muki1
|
Picek, nek' ti se rječi pozlate . No, na naslednji teden bi še počakala, potem sem pa že tak blizu 37 tednom, da ni več panike.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?