|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spuščanje trebuha zelo hitro ?!
14.9.2006 8:56:25   
muki1
ENO VPRAŠANJE: Včeraj sem imela ves dan čuden občutek, da se mi spušča trebuh. Ko sem pogledala navzdol, je bil nižje kot ponavadi. Sem si šla izmerit obseg okrog trebuha ( zmeraj merim pri popku) in se je povečal obseg za celih 6 cm. A je to možno, da se ti v par urah trebuh toliko spusti? Od včeraj pa tudi ne čutim več tako intenzivnega brcanja in trebuh se več toliko ne premika. Saj otroka čutim, pa kolca in vse je normalno. Tudi mama mi je rekla, da se ji na videz zdi, da je trebuh dosti nižje, kot je bil dan prej.

Dajte mi povedat, da bo kmalu dan D user posted image . Ne ,res, je to možno, da se ti tako hitro spusti? Pa koliko časa pred porodom?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spuščanje trebuha zelo hitro ?!
14.9.2006 9:08:20   
piščanc
meni se je v prvi nosečnosti spustil tri tedne pred pdp, čez en teden sem pa rodila (14 dni pred pdp) - poleg nižjega trebuha sem laže dihala in nisem bila takoj tako zasopihana.

jaz mislim, da imaš še kvečjemu en teden do poroda user posted image

aja, spustil se je pa kar čez noč - en dan je bil visoko, naslednji pa že nizko

iz malega zraste veliko

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2006 9:32:35   
muki1
Picek, nek' ti se rječi pozlate user posted image .
No, na naslednji teden bi še počakala, potem sem pa že tak blizu 37 tednom, da ni več panike.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2006 11:53:27   
Lu
Hej tudi moji so mi so včeraj rekli, da imam full nižji in še večji trebuh kar naenkrat. A to potem pomeni da bo res prej? Upam, da res. Ker že komaj čakam da spoznam svojega oz. svojo user posted image  user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?