Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 13.9.2006 16:10:06
|
|
|
|
Anonimen
|
jast pa nisem doživela orgazma ja, pol pa že ne morš bit noseča..
|
|
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 13.9.2006 16:13:44
|
|
|
|
Sita
|
Počak do M in če je ne bo, zamuda kak teden, si potem kupi Clear Blue.
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 13.9.2006 16:21:54
|
|
|
|
miška1
|
samo vprašam ker nisem sigurna
|
|
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 13.9.2006 16:32:00
|
|
|
|
koala
|
Tudi če nisi doživela orgazma si lahko noseča. Če nosečnost želiš počakaj do dneva ko bi morala dobiti M, če ne pa pojdi kar najhitreje do ginekologa, da ti predpiše tako imenovane "jutranje" tabletke.
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 13.9.2006 16:32:53
|
|
|
|
Sita
|
Uh, jaz še zase ne vem ... Kolikokrat se tresem in potem vidim, da na srečo ni kaj ... A poznaš kaj svoje telo? Kdaj imaš ovulacijo, varne in ne-varne dni?
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 13.9.2006 16:36:26
|
|
|
|
Sita
|
Kaj - si mislila, da ima orgazem kaj pri tem? Naše babice, mislim, so bolj malo vedele o kakšnem orgazmu - otrok je pa včasih bilo - več kot danes.
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 13.9.2006 16:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miška1 samo vprašam ker nisem sigurna Ja ja.. mi smo cist sigurni ves.. Ampak jaz ti ne bom povedal.. Ugibaj!?
|
|
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 13.9.2006 18:07:05
|
|
|
|
TONČI.
|
Ma dej no. Naj te ne bo strah. Saj se ne prime kar hopa- cupa. Prime se ja če imaš ravno O, drugač pa ne tok 100%. Če se boš pa "žrla" ti bo pa M zaradi tega tud zamujala. Mal poglej kdaj si imela O.
|
|
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 13.9.2006 19:20:28
|
|
|
|
Felicity
|
Če ne želiš tvegatii, pojdi do G, da ti da jutranje tabletke, da dobiš M. Časa pa imaš 72ur od odnosa.
|
|
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 13.9.2006 19:59:00
|
|
|
|
tulip
|
A smo spet v srednjem veku ????
|
|
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 13.9.2006 20:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
itak je možnost samo 25 % ,da je zanosila
|
|
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 2.7.2013 13:55:10
|
|
|
|
unknown
|
živjo! zanima me kakšna je verjetnost da sem noseča če sva s fantom imela nezaščiten spolni odnos in se je ob izlivu umaknil, dva dni kasneje pa sem vzela eno jutranjo tabletko. znakov menstruacije še ni. še posebej pa me čudi da sem izgubila sluz.
|
|
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 2.7.2013 14:02:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: unknown živjo! zanima me kakšna je verjetnost da sem noseča če sva s fantom imela nezaščiten spolni odnos in se je ob izlivu umaknil, dva dni kasneje pa sem vzela eno jutranjo tabletko. znakov menstruacije še ni. še posebej pa me čudi da sem izgubila sluz. pa kaj ni vseeno?? Zakaj seksaš nezaščitena,če nočeš otroka ??
|
|
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 2.7.2013 15:17:32
|
|
|
|
unknown
|
Ce bi mi bilo vseeno me nebi zanimal mnenje drugih. Verjemi da mi je zelo zal in v zivljenju niti pomislila nebom vec na sex brez zascite vendar me je zaneslo casa pa nemorem zavrteti nazaj. Mislim da vsaka mlada zenska nerazmislja kako resna je zascita dokler je ne doletijo taksne skrbi.
|
|
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 2.7.2013 15:24:10
|
|
|
|
mateyka
|
lej, verjetnost ti načeloma nič ne pomaga, če padeš v manjšinski del (in zanošiš kljub mali verjetnosti). zanašat se na to je itak brez veze, ker če ti bo zamujala, boš itak delala test. če ti pa ne bo, pa ne boš. simpl. ali si noseča ali ne pa ne veš dokler ne narediš testa. test pa lahko (morala bi napisat: ima smisel delat) šele PO zamujanju menstruacije. torej.. pač počakaj in boš vidla. NIČ ti ne pomaga karkoli pred tem narest, samo prazno slamo mlatiš, ker dejstvo je da ne veš kje si se znašla (v večini ali manjšini). mislim, seveda lahko debatiraš na dolgo in široko, samo to ne spremeni ničesar kar sem zgoraj napisala.
< Sporočilo je popravil mateyka -- 2.7.2013 15:27:07 >
|
|
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 2.7.2013 15:42:32
|
|
|
|
unknown
|
Hvala za odg. zanima me samo zaradi mojega psihicnega stanja glede fizicnega pa se zavedam da druge moznosti kot cakati nimam. Problem je da se vedno nimam redne menstruacije in niti nemorem tocno vedeti kdaj naj jo pricakujem (v casu tega ali drugega tedna),zanima me samo se to ali lahko zivci tako uplivajo na telo in mi menstruacija zamudi za teden dni zaradi zivncnosti?
|
|
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 2.7.2013 15:47:53
|
|
|
|
daddy
|
Lahko - in najverjetneje tudi je tako. Vzemi pa to vse skupaj kot dobro lekcijo za vnaprej, seksaj varno :).
|
|
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 2.7.2013 16:53:23
|
|
|
|
mateyka
|
probaj recimo en test konec tega tedna, in če bo negativen, še konec naslednjega tedna. lahko tudi počakaš teh 14 dni in narediš test ko je cikel sigurno že mimo.. upam da ne boš preveč živčna ta dva tedna.
|
|
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 2.7.2013 22:34:56
|
|
|
|
saragr
|
Živci zelo pripomorejo k izostanku menstruacije; meni je zamujala tudi po tri tedne, sam ne zato ker sem se bala, da sem noseča ampak zato, ker sem upala da sem.
|
|
|
|
RE: nezaščiten spolni odnos-noseča? 23.7.2013 14:46:51
|
|
|
|
tehnofil
|
Iz leta 2006 je tema "čudežno" oživela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?