|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bazalna temperatura
13.9.2006 14:48:15   
dorina
...A si jo merite?

Jaz sem si jo začela ta mesec (oralno), pa bomo videli, kaj bo pokazala.
Očitno sem imela včeraj O, ker je danes iz 36,1 temp. narasla na 36.5... Ampak se mi zdi vseeno malo nizka... Kakšne izkušnje imate ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bazalna temperatura
13.9.2006 15:21:22   
lana38
To bi lahko bila O. Včasih je BT prej 36,5 in se potem dvigne na 37,0. Važen je ta preskok za 0,3 do 0,5 stopinje in ne koliko dejansko kaže termometer.
LP

lana38

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2006 15:22:26   
pingi
Jaz si jo merim šele tri mesece. Ta razlika pri tebi je kar očitna. Nekaterim se pozna le 0,1 ali 0,2 stopinje. Je treba bit zelo discipliniran; merit vsak dan ob isti uri. Moji ciklusi so zelo mešani (od 28 do 43 dni), zato težko ugotovim kdaj naj bi bila ovulacija. Bolj vidim za nazaj; če od prvega dne odštejem približno 14 dni, dobim okvirno kdaj sem imela ovulacijo (temperatura se je takrat povišala). Po moje je zadevo dobro kombinirat z opazovanjem sluzi. Je bolj ziher.
Meni je kar malo žal, da nisem začela s tem merjenjem in opazovanjem že prej, saj bi tako zdaj že bolje vedela kdaj imam ovulacijo in tako bi tudi lažje delali na user posted image  

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2006 15:42:43   
lana38
Bistveno je tudi, da BT ne pade več po O, ko se enkrat dvigne, do naslednje user posted image  ali pa sploh ne pade, če gre za user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2006 17:09:01   
Zofy
Meni pa po O BT nihauser posted image  Ali je to ok? Dvigne se mi za 0,3 stopinje in pol nika za +-0,2. Pred user posted image  pa mi spet za 0,3 pade... 
Za ugotavljanje O si lahko kupiš F-Test, čeprav berem, da se ga baje zelo težko dobi. V lekarni imajo tudi Ovul teste, ampak so kar dragi. Jaz se že pol leta opazujem in zdaj točno vem kdaj je O - takrat me špika v predelu jajčnikov in včasih me celo tako zaboli, kot da bi mi kdo zapičil nož v nožnico. Tudi napet trebuh imam (skoraj tako kot pred M) in večji je občutek vlažnosti v nožnici.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2006 11:58:19   
lana38
Ob user posted image  mora BT pasti, če nisi user posted image in imaš slučajno lažno user posted image . Nihati pa od O do user posted image  ne bi smela.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2006 18:29:54   
mama06
BT se meri zjutraj preden vstaneš, preden se "pretegneš" ob približno isti uri in je pri nama 100% delovala že prvi msec, saj je bil test pozitiven. Žal je temu veselju ta torek sledil žalostni dogodek - SSuser posted image

Do O sem imela BT okoli 36,3 ali 36,4. na dan O je padla na 36,1 in po O bila konstantna 36,6. Tudi na dan, ko bi naj prišla user posted image , je ostala enaka, kar je resnično potrdil test nosečnosti in test beta HCG v krvi. Če nosečnosti ne bi bilo, bi BT spet padla in cikel bi se ponovil. Sedaj, po SS je BT spet 36,3 že 2 dni.

Komaj čakava, da bo te more čakanja do naslednje user posted image konec in da bova lahko nadaljevala z "delanjem" novega družinskega člana, saj sem trenutno vse prej kot OKuser posted image

LP vsem

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2006 21:20:32   
dorina
Žal mi je, Mama06, da se je tako končalo...user posted image
Tudi sama ne vem, kaj je bilo prejšnji mesec pri meni- lažno pozitiven test ali zgodnji splav user posted image Je pa res, da je tako zgodaj vsaj malo lažje, kot pa če se kaj takšnega zgodi kasneje.
V katerem tednu pa si bila ti?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2006 18:47:48   
mama06
bila sem konec 4 tedna.

sedaj spet pridno merimo BT in čakamo na user posted image pa se po ss krvavitev noče in noče ustaviti. v torek imam spet UZ in potem bomo videli kaj bo G rekla. komaj čakam, da bova spet lahko začela na novo in upala na najboljše.....

verjamem v uspeh, pa čeprav bo komaj čez nekaj mesecev. bo treba tudi psiho pošlihtat, kar pa je najtežje. saj si dopovedujem, da je prav, da se je to zgodilo sedaj in da je že moralo biti tako, samo sedaj me je strah za naprej in to je v podzavesti:(

lep vikend vam želim

LP, mama06

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2006 9:21:25   
Zofy
Punce, koliko dni pred user posted image  pa BT pade? A en dan, dva dni ali lahko celo isti dan? Danes oz. jutri bi mogla dobiti user posted image , temperatura je še vedno 37, test pa je bil negativen user posted image . Torej glede na BT tečke definitivno ne bom dobila danes, a ne?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.9.2006 9:46:24   
pingi
Meni pade ponavadi šele naslednji dan; npr. popoldne jo dobim, naslednje jutro, ko merim BT pa je že znižana.
Lahko pa,da ti sploh ne bo padla in si user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.9.2006 10:13:09   
lana38
Meni BT pade isti dan, kot pride user posted image .

lana38

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.9.2006 11:00:04   
MR99
Meni pade en dan pred user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.9.2006 12:11:48   
Zofy
Jaz sem si jo merila 2 meseca nazaj in mi je padla cca 0.2 stopinji 1 dan preduser posted image , na dan user posted image  pa še dodatni 0,3 stopinji.

A vam vedno pade na isti dan - torej vedno na dan user posted image  oz. 1 dan prej ali so odstopanja od cikla do cikla? Sem v bistvu še začetnica, ker si jo merim šele drugič, zato si nabiram čim več informacij user posted image

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.9.2006 12:21:09   
lana38
Mogoče mi včasih pade en dan prej, tako kot tebi, ampak tisti opazni padec je pa vedno na sam dan user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.9.2006 16:59:08   
Zofy
Moja BT je že 16. dan visoka in user posted image  še ni na spregled. Koliko časa po povišani BT ste dobile user posted image ? Naj bi ostala visoka 14-15 dni in pol padla, je tako?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.9.2006 8:04:45   
lana38
Če je BT povišana 18 dni skupaj, si user posted image . Torej še 2 dni oz. jutri, ker si včeraj napisala, da je že 16 dni povišana.user posted image

lana38

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.9.2006 8:42:19   
dorina
Zofi, mogoče je pa ratalo!!!user posted image

Jaz sem pa še bol zadaj...Moja t. je povišana 11. dan. Imam pa že zdaj rahle bolečine, kot pred user posted image , tako da verjetno ta mesec ne bo nič. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.9.2006 11:33:58   
Zofy
Evo, moja BT je že 18. dan povišana, ampak je bil test danes zjutraj negativenuser posted image .
A vam je BT, ko vam je M zamujala, padla in bila nizka do M ali je ostala ves čas visoka? Kaj je zdej bolj merodajen test ali BT...čisto sem zmedena...

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.9.2006 13:40:09   
mala zirafa
Jaz jo imam visoko vedno do M, potem pa pade.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.9.2006 19:40:14   
lana38
Zofy!
Mogoče pa imaš še premalo hormona. Ponovi test čez par dni.
LP

lana38

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......