|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   očitno ne bo treba..
13.9.2006 9:59:57   
Anonimen
.. delati ponovnega testa nosečnosti!!

danes me je zjutraj vse bolelo in sem že mislila, da bo user posted image  prišla.. potem ni bilo nič... sedajle pa grem na wc in vidim tak ffffuuuullll temno rdeč madež.. še nikol nisem mela tok temno rdeče-skoraj črne...

tko da očitno ne bo nič..user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: očitno ne bo treba..
13.9.2006 10:04:17   
Anonimen
user posted image
No pa sve na istem. Mene je pa včeri presenetla. Dns jo je pa že skor koncuser posted image .
Ah sej bo. Pa drug mesecuser posted image .
Kaj pa vidva bosta še pazla al bosta kar začela "resno delat" na user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2006 10:13:07   
Anonimen
Sicer ne sledim tvoji zgodbi in ne vem točno kako dolgo že poizkušaš zanositi ampak vendar....
Meni so se dogajale podobne stvari. Več kot eno leto in pol sva z možem probavala, pa nič....pol pa pregledi, HSG...
Tudi meni se je večkrat zgodilo, da sem imela takšno menstruacijo, zelo elikokratse mi je zgodilo, da mi je zelo zamujala....za vse to so bili krivi "živci".
Problem je v tem, da ko se že končno odločiš za otroka, ga delaš in delaš,   pol pa nič....Bila sem zelo razočarana in zelo zelo žalostna. Te občutke je zelo težko opisati. Vedno, ko sem dobila menstruacijo....solze....
Gore denarja sem zapravila za ovulacijske teste, nosečniške teste......pol me pa je moja ginekologinja postavila na realna tla!!!
NE ZAPRAVLAT DENARJA ZA TE STVARI!
ZGODILO SE BO TAKRAT, KO BOŠ NAJMANJ PRIČAKOVALA!

Sledilo je še več pregledov, datum za ponovno operacijo me je že čakal ampak....

No in res se je zgodilo! Po približno dveh letih poizkusov - ko sploh nisem več imela usmerjenih misli na novega člana....se je zgodilo. Gužva v službi...nisem imela časa karkoli razmišljat v tej smeri, z možem sva samo sexala takrat ko nama je bilo, usmerjene samo na naju dva in ne nato, kako bova naredila otroka.
Dan, ki ga v življenju ne bom več pozabila - nosečniški test je pokazal user posted image . Res enkratni občutki, ki jih lahko še danes podoživljam.
Upam, da se bo to zgodilo tudi tebi in vsem ostalim, ki si želijo dojenčka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2006 10:24:19   
Anonimen
Kaj pa vidva bosta še pazla al bosta kar začela "resno delat" na ?

ne vem.. mu še nisem povedala, da sem najbrž dobila user posted image ... sej sploh še ne vem če je to res M...user posted image

najprej sva se dogovorila, da bova 3 mesece počakala, se pravi še 2x M... - tko bi bilo še najboljše, da nardim diplomo, potem pa user posted image .. ampak bomo videli.. mislim, da bova še 1 M počakala, pol pa akcija.. razen če naju ne bo preveč strah...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2006 10:28:11   
Snoopika
Moje user posted image   pa še kr ni... dans je 35 dan.... na 30 dan je bil test negativen.... in ker me skoz zvija in mam občutek, da bo pršla se sploh ne upam še enga testa narest.... In sploh mi ni nič jasen kaj se dogaja.... sem rekla, da še do konca tedna počakam pol pa še en test....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2006 10:34:19   
Anonimen
Snoopika držim pesti da bo user posted image user posted image !user posted image

Biba naju je blo tud strah pa sva kar odlašala pa mava tud oba še diplome za narest ipd. No pol sva pa kar kar bo pa bo. Sem vesela k mi je zdej jasno da ne bo tko hitr k sm mislna.
Moj je tud mislu da bo enkrat pa bouser posted image .
Ja itak.user posted image

No zdej mu je jasnu da se zna zavlečt in je revež čist na tleh in še bl skoz o user posted image  naklada k jstuser posted image .

No jst ti želim najlepš in najboljš pa kokrkol se bosta že odločilauser posted image

(odgovor članu Snoopika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2006 10:51:42   
Anonimen
Moje pa še kr ni... dans je 35 dan....

evo, men je pršla na 34 dan...ampak me ni čist nič zvijalo, nič bolečin, nič... šele danes zjutraj.. pol ure po tem pa user posted image ..

No jst ti želim najlepš in najboljš pa kokrkol se bosta že odločilauser posted image

enako tud teb!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2006 12:57:52   
TONČI.
Res je tako, ko boš najmanj pričakovala boš zagledala user posted image . Prej pa psiha dela svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2006 13:11:17   
tinčka73
No da še jst dodam svoje. Tudi meni se je podobno dogajalo in to odkar sva se odločila za še enega otročka (doma imamo dvojčka stara 2 in pol leti) me ta menstra zeza iz meseca v mesec, najprej zelo temna ki pa traja samo 2 dni.

Punce mislim da je res najbolje da čim manj mislemo na to kdaj bo ratalo.user posted image

Upam da bomo kamlu vse srečke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2006 22:14:39   
Snoopika
No jest sem kar danes naredila test... in je negativen... torej ni nič, ker je to že 35 dan in moje user posted image  so načeloma točne....na 28 dni... in že kar vidim kako se bo jutri ulil... grrrrrr....

(odgovor članu tinčka73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.9.2006 22:46:16   
Anonimen
Snoopika, men je tudi bil test, ko mi je 5 dni zamujala negativen, čez 4 dni rahla, komaj opazna črtica, šele 12 dan pa takšna, da sem lahko rekla, da sem noseča.

(odgovor članu Snoopika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.9.2006 7:42:33   
Sandra-4
Punce, tudi jaz se ta mesec otepam s popolnoma enakimi težavami.. user posted image  bi morala dobiti 12. 9. , a se je pokazal le rahli rjavi izcede, včeraj sem delala test a je bil negativen, danes pa spet malo izcedka.

Prejšnji mesec pa sem dobila user posted image , kar tri dni prezgodaj, čeprav jo imam točno na 28 dni. Jezi me le to, ker so se mi sedaj popolnma zmešali ciklusi.

Vsem želim čimprej user posted image  ali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.9.2006 8:23:51   
Snoopika
Sem vedla.... je že rjav izcedek... in zdej mi je prov smešen... user posted image  Nardim test in pride.... grrrrrrrr

(odgovor članu Sandra-4)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.9.2006 9:03:00   
tejči77
Jaz pa še kar čakam, morala bi priti 10.9, pa je še ni. Sigurno so krive KT, ker kar enkrat brez zaščite, pa še to nekaj dni po m, se mi zdi da je nemogoče zanosit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.9.2006 10:27:03   
krista2
Punce lepo se igrajo naši hormončki z nami. Vsem se nam zdi, da imamo nosečniške znake, ampak na koncu nas presenet user posted image .
Zato upajmo, da bomo čimprej zagledaleuser posted image in se veselile.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.9.2006 10:52:22   
Snoopika
krista2 jaz nisem imela nobenih znakov... samo user posted image  ni bilo... no in danes rjav izcedek...zdej pa čakam na poplavo... ahh pa drug mesec

(odgovor članu krista2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.9.2006 10:57:29   
sun123
Jaz tudi nimam sploh nobenih znakov in upam, da user posted image  ne bo med 16-19.9. Točnega dneva ne morem napovedat, ker sem prejšnji mesec tudi jaz imela tri dni rjav izcedek, pol se je pa ulilo kot pri norcih.

(odgovor članu Snoopika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.9.2006 8:09:09   
Snoopika
No jaz bom pop.... zdej pa ni več ne rjavga izcedka ne user posted image .... če se tole do nedelje ne urihta se bom naročila na pregled... ali naj še malo počakam... kaj mislite....?

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.9.2006 8:29:49   
Anonimen
Naredi še en test čez vikend. Mogoče si pa res user posted image . user posted image user posted image user posted image

Bomo držal pestiuser posted image .

(odgovor članu Snoopika)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
15.9.2006 9:12:57   
Snoopika
Karin24 sem že dva nardila.... user posted image  pa ni nič..... a misliš, če še enega naredim in je - , da naj grem do ginekologa, če še ne dobim user posted image .... ajoj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.9.2006 9:18:35   
Anonimen
 Jaz ne vem. Jaz pomojm nebi šla k je verjetnu vse od živcev to pršlo.
Če boš pa bolj mirna pa pokliči ginekologinjo in razloži situacijo pa ti bo povedala ali rabiš pregled ali ne.
Po mojem je vse ok sam psiha te mal daje tku k vse nasuser posted image

(odgovor članu Snoopika)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
15.9.2006 12:17:28   
Snoopika
Sem se naročila.... pa imam pregled 26.10.2006... torej le ni tako nujno..... user posted image ... zdej pa sploh ne vem ali naj kar naprej delava user posted image ..ali naj čakam.... ker sploh ne vem ali bo ovulacija ali ne... grrrrr no

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.9.2006 16:07:30   
sun123
Vidva kar veselo user posted image pa bo kar bo.

(odgovor članu Snoopika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.9.2006 20:59:28   
Snoopika
No pa se je konkretno ulil..... tako, da tole počakamo pol pa nova akcija.

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?