Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spet imajo tekočino za leče Baush & Lomb 9.9.2006 12:54:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Te pa še nisem imela.A je kaj dražja?
|
|
|
|
RE: Spet imajo tekočino za leče Baush & Lomb 9.9.2006 13:16:50
|
|
|
|
Anonimen
|
A veš da sploh ne vem, koliko so druge. Ta je 355-mililitrska 3.100 SIT.
|
|
|
|
RE: Spet imajo tekočino za leče Baush & Lomb 9.9.2006 13:28:23
|
|
|
|
dory
|
jst sem mela prej kar neki let to tekocino...in sem jo vcer spet vidla,ko sem kupovala novo...a se nisem mogla spet odlocit zanjo...zato zej uporabljam opti free :)
|
|
|
|
RE: Spet imajo tekočino za leče Baush & Lomb 9.9.2006 13:29:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam opti free al pa solo care.Ta stane 2.800 sit (360 ml)
|
|
|
|
RE: Spet imajo tekočino za leče Baush & Lomb 9.9.2006 13:39:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, jaz sem pa mislila, da imajo vsi Baush & Lomb. A Opti free ni na osnovi peroksida narejena? Ker to bi me blazno motilo, da ne bi mogla leč, preden jih dam v oči, splaknit.
|
|
|
|
RE: Spet imajo tekočino za leče Baush & Lomb 9.9.2006 13:45:47
|
|
|
|
dory
|
na osvnovi peroksida? prvic slisim je pa tko, da mam jst fuuulll obcutljive oci in da mi ne pasejo vsake mehke lece niti tekocina...tale opti free je kar ok :)
|
|
|
|
RE: Spet imajo tekočino za leče Baush & Lomb 9.9.2006 13:52:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Un Aosept je meni se zdi na osnovi peroksida. In mora biti najmanj 6 ur leča v tekočini, drugače pečeeeeee. Jaz sem včasih imela eno tekočino od Krke, sploh ne vem, če še obstaja, zdaj pa najbrž vsaj že kakšnih 10 let ali pa več to. A pri drugih ni tako, da obstaja tejkočina za shranjevanje in posebej za čiščenje? Ker meni je bilo prav pri tej Baush & Lomb najbolj to všeč, da je vse v enem. Pri enih tekočinah je bilo včasih leče treba še "futrat" z enimi tabletkami vsake toliko časa.
|
|
|
|
RE: Spet imajo tekočino za leče Baush & Lomb 9.9.2006 14:12:34
|
|
|
|
dory
|
jst v svoji karieri nosenja lec se nisem naletala na tekocino,kjer bi mogla uporabljat eno za shranjevanje in eno za ciscenje...tabletke so pa ponavad za enoletne lece...pomoje.....moje oci so itak prevec obcutljive,zato komi se folgam 14-dnevne lece.... molim in zivim za ta dan,ko se mi dioptrija ustavi ( pa ze zej vidim na enega 60% in na druzga 75%), da grem pod laser :)
|
|
|
|
RE: Spet imajo tekočino za leče Baush & Lomb 9.9.2006 15:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, jaz pa ne upam pod laser. Mi je foter rekel, da mi plača, pa ne upam.
|
|
|
|
RE: Spet imajo tekočino za leče Baush & Lomb 9.9.2006 17:14:35
|
|
|
|
soncek&luna
|
uff splisni, ce bi moj fotr men placal, grem takoj.... drgac pa uporabljam bausch&lomb tekocino.. .sem pa na zacetku imela ja tiste dvojne tekocine, eno za ciscenje in eno za shranitev... ufff. sem enkrat pozabila, da nisem tekocine zamenjala insem si dala leco v oci... matr... sem tulila k res pa je, da zdej ze kar nekaj mesecev ne uporabljam lec, ceprav jih imam v kopalnici
|
|
RE: Spet imajo tekočino za leče Baush & Lomb 10.9.2006 14:14:18
|
|
|
|
arielca
|
No, sem pa pred 3 dnevi kupila Opti Free . Ampak moram rečt, da sem z njo zadovoljna. Tiste, ki imate občutljive oči, katere leče uporabljate. Jaz imam zdaj Bausch&Lomb Comfort.
|
|
RE: Spet imajo tekočino za leče Baush & Lomb 10.9.2006 18:40:31
|
|
|
|
dory
|
jst mam 14-dnevne od johsnon&johnson...acuvue advance....pa nisem glih tanajbolj zadovoljna...acuvue2 so mi ble se tanajboljse...prej sem mela zeisove, pa mi niso sedle...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?