|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim pomagajte
7.9.2006 8:03:25   
MR99
Že pol leta se trudiva na user posted image pa nič. Pred tem sem bila noseča, vendar mi je plod odmrl v 14 tednu.  Verjetno, zdaj že vse vemo, da se bazalna temperatura po ovulaciji zviša, jaz si jo merim vsak mesec bolj ali manj redno, saj moji ciklusi niso točni kot dan.
Ta mesec se mi je ovulacija zdela normalna (rahle bolečine, izcedek), bazalna temperatura se mi je nekoliko povišala (sicer samo za 0,2 stopinji) in zdaj sem že nekje pet dni do menstruacije. Problem pa je v tem, da mi je zdaj bazalna temperatura spet padla, oz. je zdaj že cel teden spet nizka (okrog 36,5), kar pa ne more biti normalno. Prav tako že od ovulacije (ali ko sem vsaj mislila, da imam  ovulacijo) me boli v spodnjem delu trebuha, kot neki rahli krči. Tako kot pri ovulaciji.

Prosim, če je imela katera podoben primer ali če katera ve, kaj se z mano dogaja. Čisto sem že obupana, prvič nama je uspelo takoj, zdaj pa že pol leta nič user posted image user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim pomagajte
7.9.2006 10:31:30   
Zofy
Svetovati ti ravno ne morem, lahko pa ti povem, da je moja bazalna temperatura tako čudna, da ne verjamem, da se bo lahko G s tega kaj znašla. Sem pa uporabljala ovul test, pa f-test, pa špika me tudi, tako da vem, da O definitivno je. Tudi G jo je vidla na UZ, zato se ne sekiraj preveč, saj je znano tudi to, da merjenje BT ni ne vem kako natančno...

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2006 11:06:29   
pot
Mogoče pa je bila prva O prešibka, da bi sprožila M, pa imaš sedaj še eno. Jaz sem imela nore krivulje. user posted image user posted image user posted image Pa sem nehala merit, ko ni bilo več treba. Pri taki krivulji, kot jo ti sedaj opisuješ, je moja G rekla, da imam več šibkih O. Vse je možno.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2006 11:20:56   
Zofy
Nasapot, kaj pa ti je G svetovala glede šibkih O? Moja krivulja je tudi taka, kot bi imela 2 O na ciklus user posted image user posted image user posted image . A dobis pol klomifem al kaj? Ali ni panike in se da vseeno normalno zanosit? Zdej sem pa res zmedena...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2006 14:33:13   
MR99
Več ovulacij? Nisem vedela, da je to tudi možno. Zdi se mi, da je res najboljše, če z dragim telovadiva vsaj vsak drug dan, pa bomo videli. Vsak mesec imam namreč neke znake za nosečnost, čeprav si zdaj že prigovarjam, da to ni to, da ne bom potem spet razočarana. Ampak res ne moreš verjet, kaj ti psiha lahko naredi. Zdaj recimo me zelo bolijo prsi nekje od znotraj, na dotip pa ne. Ampak verjetno je to spet znak prihajajoče user posted image . Ah, preveč se obremenjujem s tem, pa si ne morem pomagati!user posted image

Hvala za tolažbo punce, zlate ste!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2006 14:47:18   
pot
Zofy, jaz imam še PCO. Potem sem dobila pa Klomifen, ja.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2006 16:19:14   
Zofy
Nasapot, sorry če imam neumna vprašanja ampak res nimam pojma kaj pomeni PCO. Da so to policistični jajčniki vem, ampak kaj to pomeni, pa ne...user posted image  Ali to pomeni, da imaš več šibkih O? Jaz imam M normalno in če se ne motim je pri PCO nimaš, a je tako?  

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2006 16:46:29   
trma79
Jaz sem predvcerajsnjim nesla izpise BT moji G, pa ko je videla tiste mesece, ko je T narasla, potem pa spet padla po nekaj dneh, je tak cudno odkimala...da to ni bila ovulacija, ali pa je bila sibka in da v taksnih mesecih tezko racunam na user posted image .
Je pa vsekakor fajn, da podrobno izprasa svojo G.

Dosti uspeha!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?