Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
izcedek v 28. tednu- normalno?? 6.9.2006 10:18:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, sem v 28. tednu (27 4/7) in imam vsak dan izcedek. Je bolj tekoc, belkast (rumenkast, ko se "posusi" na vlozku) in nima posebnega vonja. Pred dvema tednoma sem bila pri ginekologu in mi je dal canesten (tri vaginalete in kremo za zunanjo uporabo)- zaradi glivic. NImam obcutka, da bi se po jemanju vaginalet stanje kaj bistveno izboljsalo. Je pa tako, da je najmocnejsi zjutraj, ko vstanem, potem ga je pa do vecera vedno manj. Zanima me bolj, koliko je "kolicinsko" se normalno- jaz npr. zjutraj kar zacutim, kako se mi "vlije"- no, zdaj sicer malo pretiravam, ampak me res moti, ko prav zacutim, da imam mokro v hlackah. A je katera med nosecnostjo poskusila s tamponi, namocenimi v LCA jogurt? Me zanima, ce imate konkretne pozitivne izkusnje glede tega. Tiste, ki ste imele v nosecnosti izcedek, koliko je bil mocan? Jaz sem vcasih cisto nervozna, da mi bo kar plodovnica odtekla, ceprav imam tale izcedek ze kar nekaj tednov (mesecev , niti ne vem vec dobro). Ja, se to, sicer me nic ne pece ali srbi. hvala in lepo !
|
|
|
|
RE: izcedek v 28. tednu- normalno?? 6.9.2006 11:08:33
|
|
|
|
nives24
|
V nosečnoti je normalno, da je več izcedka. Meni se je tudi po vaginaletah še par dni "čistilo".
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?