|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mačji drekci
3.9.2006 21:01:38   
Bejba
Vsak dan bolj sem jezna zaradi teh mačjih drekcov, ki jih imamo vse okoli hiše in skoraj vsak dan kakšen stopi na njega, da o smradu niti ne govorim....user posted image . Seveda to delajo tako naše mačke (oz mačke moje tašče in tasta) kot vse sosedove.
Res me to že blazno moti, predvsem zaradi otrok, ki letajo po igrišču in potem samo gledam kdaj bo kateri stopil v kakšen drek user posted image .
Slišala sem, da baje obstaja nek pesek ali sprej (ne vem točno kaj), ki odganja mačke in pse, da bi tam opravljali svoje potrebe. Ali katera ve kako naj se rešimo te nadloge? Mačk se ne bo dalo navaditi, da opedenajo zadeve na enem prostoru, ker so to take vaške mačke, ki so samo zunaj, nič v hiši, tako da rabimo kakšno drugo rešitev.

Hvala.

LP; Bejba

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mačji drekci
3.9.2006 22:09:13   
Anonimen
Ja, obstaja nek sprej - poglej v trgovinah, v Tukanu v BTCju imajo ogromno tega. Pa na kupu imas vse (cez cesto je potem se Mr. Pet, pa v Hali A sta dve trgovini - ena spodaj, nekje na sredini (Daša?) in ena takoj ko notri prides iz smeri od Mr. Peta (Aler)).

LP

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2006 22:12:56   
ninocka
A si ziher, da so to macji dreki? Ker macki ponavadi drek zakopljejo in ga ne pustijo kar tko okrog lezat? Po moje so pasji, mi mamo tud probleme s tem. Skoz se kaksen na dvoriscu valja, pa mors ful pazit. Midva sva enkrat kupila neke "tablice", ki odganjajo pse in macke, ker naj bi ble odisavljene z za njih smrdeco stvarjo. Skoda dnarja. Dreki so se zmer tam lezal, se zraven unih ploscic, se je kaksen nasel.
Baje je ful dober za to pa tigrov gnoj (upam, da se nisme zmotila in ne sirim krive vere), ker naj bi psi in macke vohali, da je to od ene vecje zivali in se pol bojijo it tja.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2006 8:02:33   
tulip
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

A si ziher, da so to macji dreki? Ker macki ponavadi drek zakopljejo in ga ne pustijo kar tko okrog lezat?

Pa ja. Sosedova mačka nam ga je pustila na stopnicah, pa se še malo nanj vsedla, da je bil razmazan...Svinjarija pa taka!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil tulip -- 4.9.2006 8:06:25 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2006 9:07:01   
Bejba
Ninocka, sem stoprocentna da so mačji drekci. So majhni in smrdijo kot sto user posted image . Pasji drek ne smrdi tako ogabno. Pa tudi naši psi so v pesjaku, ostali si pa zaradi naših ne upajo prit na vrt, ker naša dva dobita ****is user posted image .
V glavnem imamo drekce povsod, tudi v garaži, ki jo še dokončujemo in še nima vrat. Tako si potem verjetno predstavljate kako to tam notri smrdi user posted image .
Tigrov gnoj - ja, lahko da je kaj na tem, ampak kje naj ga pa dobim user posted image . Pa a ne bo potem ta tigrov gnoj smrdel in smo na istem user posted image ?

Bom malo za ta spray povprašala naokoli, upam da kaj najdemo, ker sem vsak dan slabe volje zaradi tega.

Hvala

LP; Bejba

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2006 12:44:54   
Anonimen
Dobi se na tržišču tudi nekakšen elektronski odganjalec (mačk, voluharjev, krtov...). Menda ta odganjalec oddaja neko frekvenco, ki gre mačkam na živce in v določenem obsegu se ne približujejo več. To sem enkrat brala v neki reviji, pa tudi naslikano je bilo in menda je tudi zelo učinkovito. Vprašaj v trgovinah z opremo za male živali.

Veliko uspeha in lep pozdrav

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?