|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umetna oploditev???
1.9.2006 13:20:34   
blanč
Prosim, če mi lahko poveste ali me lahko umetno oplodijo tudi, če sva oba zdrava, ker ima moj partner probleme z izlivom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umetna oploditev???
1.9.2006 13:23:31   
Kalina
Velikokrat sta oba zdrava pa kr ne gre, pa grejo pac na umetno, mislim da pri vaju pride v postev inseminacija.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2006 13:37:32   
blanč
Kalina a mi lahko prosim poveš, kaj je to inseminacija?

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2006 13:46:22   
Kalina
http://www.neplodnost.info/ziva/portal/article.php?story=20050507184618562

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2006 13:58:36   
KIRA
v bistvu je to, da ti umetno "vstavijo" seme noter. IUI
tega jaz sicer nisem imela, ker ne bi blo haska, je pa kalina dala lep link.:

IUI - Intra Uterina Inseminacija     user posted image user posted image

IUI je najpreprostejša med tehnikami umetne oploditve. Uporablja se minimalna stimulacija jajčnikov in je na splošno neinvazivna tehnika umetne oploditve.
S posebnim katetrom se prečiščeno in v laboratoriju pripravljeno seme partnerja ali darovalca prenese v maternico v času ovulacije.
Ta postopek je primeren za pare kjer je kvaliteta semena še dovolj dobra in kjer je prehodnost jajcevodov nemotena.

user posted image

Procent uspešnosti je nekje 10-15% na ciklus. Sama nosečnost poteka povsem naravno in ne spada med rizične. Pgost je pa pojav večplodne nosečnosti ( 15% )
Po neuspešnem poiskusu lahko postopek takoj ponovimo. Čeprav je število postopkov neomejeno se priporočajo nekje trije poizkusi in nato v kolikor ni pozitivnega rezultata preiti na katero drugo tehniko. Saj je najverjetneje problem resnejši in ni premagan na ta način.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2006 14:00:37   
blanč
Super, hvala... A to mogoče izvaja tudi dr. Reš

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?