|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čokoladni preliv
31.8.2006 20:43:21   
CIPRESA
Zanima me kako delate čokoladni preliv (jedilno čokolado) po biskvitu da ni tekoč ampak da se v hladilniku ravno prav strdiuser posted image
Nikoli mi ne rata in je vedno še vse bolj tekoče. user posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čokoladni preliv
31.8.2006 21:03:49   
GATA
ojla,

sicer bolj poredko že zadnje čase da delam kakšno čokoladno torto user posted image . Naredim pa takole:

vzamem čokolado v prahu (včasih dodam malo tudi kakav v prahu) ki jo stresem v skledo dodam nekaj žlic mleka tok da res ni ful gosto (potem za nanos) dam v mikrovalovko na kakšno minutko, dve, tri (seveda vse je odvisno od količine čokolade) tako da se fajn stopi in je kar bolj topla in hitro mažem user posted image  .

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: čokoladni preliv
31.8.2006 21:32:55   
total
Jaz naredim čist enostavno:

10 dkg jedilne čokolade zdrobim na koščke,dam majčeken mleka in raztopim na ognju. Da se pa bolj sveti čokolada na biskvitu dam pa namesto mleka samo olje+čokolada in prelijem,daš lahka tudi putrčka malo.....

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: čokoladni preliv
31.8.2006 21:40:31   
CIPRESA
No total tako sem jaz približno delala samo da sem dala zgleda malo preveč mleka in se ni in ni strdilauser posted image A to daš čisto malo mleka na toliko čokolade???

_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: čokoladni preliv
31.8.2006 22:08:57   
DORI
Jaz dam jedilno čokolado in puter-več putra kot daš manj je čokolada trda, ko se ohladi. Ful dober okus ima .

_____________________________

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: čokoladni preliv
31.8.2006 22:14:57   
N _ B
ena mala jedilna čokolada
12 žlic sladkorja
4 žlice olja (lahko nadomestiš z maslom)
8 žlic mleka
rum (po želji)

To recimo uporabljam za kokosove kocke, za razne biskvite, makovo pecivo,....



(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: čokoladni preliv
31.8.2006 22:18:43   
*biba*
Jaz dam za preliv približno 10dkg čokolade v prahu in 10dkg masla in to na ognju stopim in nato polijem po biskvitu.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: čokoladni preliv
1.9.2006 13:06:32   
Anonimen
Fora v gladki, lepi in trdi čokoladi je v tem, da prvo stopiš margarino in nato dodaš tablico čokolade.

(odgovor članu *biba*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: čokoladni preliv
1.9.2006 22:19:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Fora v gladki, lepi in trdi čokoladi je v tem, da prvo stopiš margarino in nato dodaš tablico čokolade.


To nima veze, saj pri meni ne. user posted image  Ne dam pa nikdar mleka, samo čokolado in margarino, pa se vedno strdi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: čokoladni preliv
2.9.2006 22:30:36   
Maja Z
Jaz sem pa glih včeraj delala eno pecivo, gor sem pa nardila čokoladni preliv, in sicer:

10 dag masla stopiš,
10 dag čokolade v prahu,
10 dag sladkorja v prahu (jaz ga dam manj, skoraj polovico)
1 jajce

To skupaj zmešaš in je ful dobra. prvič sem jo tako nardila in mi je do zdej najbolj všeč.

lp maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: čokoladni preliv
4.9.2006 8:28:53   
noe
Jaz pa kar mlečno ali pa z mletmi lešniki Milko stopim in jo mal z mlekom razrečim, pa imam preliv gotov. lp

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: čokoladni preliv
4.9.2006 10:08:56   
pot
Ko že ravno govorite o topljenju čokolade... Ali katera ve kako se stopi belo čokolado? Meni se je v kepo spremenila. user posted image Enkrat sem jedla pecivo z zelo lepo stopljeno belo čokolado, domače. Pa sploh nevem kako se jo stopi. Pri temni čokoladi nimam problema. Malo masla, nadrobljena čokolada, pa se stopi. Kako pa se to naredi pri beli čokoladi?

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: čokoladni preliv iz bele čokolade
7.9.2006 13:41:07   
pot
A ni nobenega, ki bi mi znal odgovorit na vprašanej o beli čokoladi?

< Sporočilo je popravil nasapot -- 7.9.2006 13:45:05 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: čokoladni preliv iz bele čokolade
7.9.2006 15:24:28   
Anonimen
Nasapot naj ti še tle pomagamuser posted image user posted image user posted image user posted image . Enkrat sem kupila v avstriji v metroju en beli čokoladni preliv. Bil je odličen in se ni nič v kepe vrgu. Zdaj pa sem spet zgubljena k pa ne vem kako se reče tej čokoladiuser posted image . Je pa bila v prozornem celofanu in vsaka rebrca je bila označena kolk gramov je. 

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: čokoladni preliv iz bele čokolade
7.9.2006 15:36:38   
pot
Oooo, hvala ti MIŠEK1, si pa res zlata. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: čokoladni preliv iz bele čokolade
7.9.2006 15:59:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: čokoladni preliv iz bele čokolade
7.9.2006 20:37:41   
Maja Z
ojla

joj men se je tut enkrat bela čokolada tko "sesirila"..kupla sem pa eno v tetrapakuuser posted image . Zanič, skratka. Če pa kupiš uno, tko k je Miška rekla v prozorni foliji, mislim, da je to bela kuvertura, pa se čisto lepo stopi. Vsaj meni se je. Jst sem jo pa kupla v merkatorju pa tut v sparu jo imajo, skratka v večjih štacunah poglej. Srečno

maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: čokoladni preliv iz bele čokolade
7.9.2006 20:42:32   
al1*
Kuverture iz bele čokolade ne smeš nikoli mešat ne z maslom in ne z mlekom - ker se sesiri. Jaz dam belo čokolado v stekleno posodico in na džezvo, v katei zavrem vodo. Čokolado počasi topim, dobro premešam in to je to.

_____________________________

lp


(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: čokoladni preliv iz bele čokolade
8.9.2006 9:23:17   
vesna.com
Meni se čokolada naj sveti če raztopim z oljem.Je ful gladka in se lepo strdi.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: čokoladni preliv iz bele čokolade
8.9.2006 9:24:33   
vesna.com
PS Pa vsekako je bolš če kupiš fajn čokolado.Jaz mam najraj manner.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: čokoladni preliv iz bele čokolade
8.9.2006 12:32:37   
pot
Hvala vam punce za vse dobre nasvete user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?