|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nenavadna dilema
31.8.2006 14:31:27   
sabina
Zanima me ali ima še kakšna podobno smešno dilemo. Pri opremljanju stanovanja mi je že od nekdaj všeč (ne zaradi trenda), minimalistični stil. Predvesem belina, brez nepotrebne okrasne šare, rož... Jaz se v tem stilu krasno počutim, imam pa  slabo vest, da takšen ambient ni dovolj prijeten za družinsko življenje, da se v njem ostali  ne počutijo prijetno. Kaj vi mislite? Če sem iskrena tudi sama včasih razmišljam, da bi stan. drastično prenovila (oranžna barva mi je poleg bele tudi pri srcu). Nekajkrat sem na silo že naredila nekaj poizkusov pa sem kaj kmalu stvari vrnila v prvotno stanje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nenavadna dilema
31.8.2006 14:35:41   
tanikaa
To je verjetno odvisno, kakšen okus ima tvoj mož, partner. Koliko so stari otroci. Sicer pa če imaš majnega otročka, še vedno lahko opremiš stanovanje tako kot si zamišljaš. Kajti samo dom, v katerem se ti dobro počutiš, je pravi dom. Otroško sobico pa lahko opremiš z več barvami, več pohištva... pa tudi vsej belini v ostalem stanovanju lahko dodaš minimalne detajle v oranžni barvi. To bo celotni prostor poživilo pa še zamenjala boš lahko vse to, ko ti bo bolj všeč druga barva.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2006 14:35:47   
Naja31
Meni je tudi tak stil zelo všeč.
Moraš imeti pa veliko omar za odlaganje različnih stvari, ker se drugače kar hitro nabere velik krame. Pa skoz moras pospravljati.

Druzinsko vzdusje se ustvarja z druzinskimi clani, ljubeznijo,... ne pa s stilom notranje opreme. Tako, da ce je ta stil vsec tudi drugim, izvolite.
Mi se selimo naslednje leto in tudi razmisljamo o podobnem.
V otroški sobici pa bo vsekakor vse kot bo otroku všeč, nič preveč minimalistično.

(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2006 14:36:03   
nuala
Nimam dilem.
Sem za minimalističen stil

Povrhu vsega ima moja družina toliko krame da je prazno stanovanje hitro zapolnjeno.

In še čiščenja ne maram.
Pa tuljenja nad otroci in psi da se tega in onega ne sme prijemat ali grist ali uporabit kot igračo tudi ne maram.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2006 14:36:20   
lenika
Obožujem slike, rože in okraske po stanovanju, tako, da si stanovanja brez teh dodatkov ne predstavljam, ampak vsak ima pač svoj stil.

(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2006 14:49:20   
sabina
Nimam majhnih otrok. Sin je star 17 let. Dostikrat precej asocialen, ampak to je verjetno zaradi let, ne zaradi stanovanja! Mož pa me ima zelo rad tako, da se je z mojim stilom tudi sprijaznil. Ja res je odlično, ko se lotiš čiščenja stanovanja pa nimaš skoraj nič za čistit.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2006 14:52:19   
Maxica
Če ti je tak stil všeč, zakaj pa ne. Stanovanje samo in dodatki ne naredijo DOMA, pač pa ga pravo vzdušje in prijetno počutje. To pa se da narediti tudi s čim drugim kot slikami, rožcami, če ti tako ustreza.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2006 15:02:06   
Tess
Evo, še ena minimalistka. Vse pohištvo in vse stene so bele. V dnevni sobi samo nizki elementi. Šele v zadnjem času nekaj lončnic (zelenih, brez cvetja). Na stenah samo črno-bele fotografije. Mož je bil (še preden sva začela živeti skupaj) zelo skeptičen, ko sem mu pripovedovala, kakšen stil mi je všeč. Mislil je, da bo v stanovanju kot v laboratoriju. Sedaj pa pravi, da prav uživa, ker ni "šare", prostor ni zabasan in diha.
Jaz se nisem naveličala in se verjetno nikoli ne bom. Včasih kupim kaj barvnega (npr. toaster), potem pa vedno znova ugotovim, da sta bela in črna moji barvi.

(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2006 15:05:19   
Anonimen
Meni je tudi všeč minimalističen stil. Na začetku sem imela res vse opremljeno tako - ampak z leti in otroci lahko na minimalistično pozabiš - se krama nabira povsod. Vprašanje je, če ti ostane vsaj stil.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tess)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2006 15:07:56   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Meni je tudi všeč minimalističen stil. Na začetku sem imela res vse opremljeno tako - ampak z leti in otroci lahko na minimalistično pozabiš - se krama nabira povsod. Vprašanje je, če ti ostane vsaj stil.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.8.2006 20:24:51   
lelaval
Stanovanje si opremi tako, kot je tebi (in tvojemu dragemu všeč), pa če drugim paše ali ne. Konec koncev boš v njem živela ti. Pa tudi finančna plat bo tvoja skrb.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.8.2006 21:17:52   
ana b
Mini in nič nabiralcev prahu user posted image user posted image

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.8.2006 23:32:51   
Marogica
Ne vem zakaj bi imela slabo vest? Saj ne daje pohištvo in ostala oprema topline. Toplino doma dajemo ljudje. To je moje načelo.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.8.2006 23:41:23   
rija
Sabina, v svojem domu živiš ti, tvoja družina in vi se morate počutiti fajn. Vsi ostali so le gostje: pridejo in grejo. Ni pomembno, kaj si mislijo oni.

Tudi minimalističen stil je lahko prijeten, sploh, ker omenjaš oranžno barvo. Tudi mi imamo vse v minimalističnem stilu in je stanovanje prijetno. Pač smo se igrali s toplimi barvami. In veliko kontrasti, da ni sterilnosti.
Meni je všeč eno in drugo: minimalizem in tudi kakšna starinska oprema. Vendar se mi zdi starinsko pohištvo "pretežko".....in mi paše v kakšno staro meščansko vilo. Smo pa naš minimalizem popestrili z kakšnim baročnim detajlem....

Predvsem pa si moraš ti sama pri sebi razčistiti, kaj ti je všeč. Glede na to, da vračaš stvari po spremembah v prvotno stanje, nisem prepričana, da veš kaj bi rada.

(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?