Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: suhe slive kot odvajalo 30.8.2006 15:29:55
|
|
|
|
fricka
|
Kamilični čajček. Na cedilce daš kamilice in sam preliješ z vrelo vodo. Ohladiš in že nekaj požirkov pomaga. Ne smeš pa kamilic prevret, ker potem zapirajo. Sem ves čas uvajanja uspešno prakticirala.
|
|
|
|
RE: suhe slive kot odvajalo 30.8.2006 16:07:26
|
|
|
|
cicido
|
Zvecer v 100ml vode daj 4 slive in pusti stati do jutra, ko naj otrocek to na tesce popije
|
|
|
|
RE: suhe slive kot odvajalo 30.8.2006 19:32:42
|
|
|
|
flecker1
|
Jaz sem pa skuhala slive kot kompot in potem te slive zmiksala. Ji je pasalo, tako da sedaj ni več zaprta, če ponujam jabolko in banano. Probaj
|
|
|
|
RE: suhe slive kot odvajalo 30.8.2006 21:31:00
|
|
|
|
Anonimen
|
js sem skuhala kompot iz hrušk in suhih sliv, spasirala sadje in ji dala. pol ure po tistem je kakala :)
|
|
|
|
RE: suhe slive kot odvajalo 30.8.2006 23:12:17
|
|
|
|
N _ B
|
Jabolčni čežani sem dodala suho slivo. Pri nas je delovalo.
|
|
|
|
RE: suhe slive kot odvajalo 30.8.2006 23:12:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Lara, s temi slikami v tvojih albumih, se pa kr mal hvališ a ne? Naša kuhna, pa naša hiša, pa...... Veš, saj imamo druge tud kuhne pa hiše, pa mogoče še kaj drugega in lepšega... Pa brez zamere in lep pozdrav
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?