|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obroba za posteljico
29.8.2006 19:24:41   
lucika
na posojo sem dobila komplet posteljnine, skupaj z obrobo okoli posteljice. zdaj me zanima, ce lahko tudi to obrobo operem v pralnem stroju in posusim v susilcu? ne bi ravno rada, da se ji kaj zgodi:)
hitro hitro odgovor, ker sem ze v kopalnici...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obroba za posteljico
29.8.2006 19:43:59   
sašaš
Jaz to perem in sušim v stroju pa je vse ok. Pa je gor znak, da se ne sme sušit v sušilcu - sem kar probala in je ok. user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 21:47:39   
Maxica
Perem v stroju, normalno na 40 stopinj, sušilca pa nimam, tako da sušim kar na svežem zraku.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2006 0:40:32   
frrrr
js sm jo oprala v stroju... gor piše, da se alhk na 60 stopinj pere... nabavla sm jo pa Ikei...

imam pa en drug problem... neke vrste test za opice user posted image v petek sva z možem sestavila posteljico in sva morala seveda preizkusit vse... tudi obrobo sva "montirala" na posteljico... je blo mal problemov, ker so trakci smešno prešiti... nikakor nisva vedela kje začeti, da bo lepo stala... mogoče je odvisno tudi od vrste posteljice in kam zavežeš to orobo... no, sva za silo spedenala in se odločila, dabova malce razmislila in poskusila enkrat, ko bo čas, ponovno... če ne bo šlo, bova pa trakce prešila user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2006 8:58:31   
anjaa
midva sva obrobo postavila in najprej zavezala zadnja dva trakca v kotih, nato še sprednja dva. pri nas so 4 trakci in nisva imela problemov ker je tako enostavno. ne vem koliko trakcov za privezat pa imaš ti?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2006 9:01:35   
anjaa
verjetno imaš malo drugače postavljene ( zamaknjene ) palčke od posteljice pa ti zato ne pride ...
sm prej malo narobe napisala ... imamo 4 pare po 2 kompleta trakca ( spodaj, zgoraj; spodaj, zgoraj; ... tako štirikrat)

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2006 20:26:44   
frrrr
trakci - 4x zgoraj in spodaj, 2x samo zgoraj in 2x samo spodaj - in ni simetrično user posted image pa posteljica v zunanjih kotih nima prostora za zavezat ... je takšna: http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=8&productId=53008&langId=-21&categoryId=16154&chosenPartNumber=40077356

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2006 7:30:37   
ajdaN
Za tole obrobo iz Ikee so punce že jamrale, da je nikakor ne gre lepo naštimat.

Je pa problem če imaš pri posteljici "polno" stranico. Ker nimaš kam privezat trakca kot za prvo prečko, ki je par cm od roba in potem vse visi stran. ALi pa zgoraj na rob, pa tudi čudno pride. Jaz oz. mali ima obrobo iz Odejce, ki je meni najboljša ker je debela in praktično sama od sebe stoji. V kote sem pa zavezala elastiko, da vsaj malo potegne obrobo k robu.

Me pa moti, da so vse obrobe tako ozkeuser posted image . Zdaj ko ima mali posteljo spuščeno na najnižji stopnji je vsaka obroba premajhna, tako da sem jo morala dat naredit po meri - podaljšano za več kot 10cm.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2006 15:42:57   
Lara28
Po mojemje najcenejša in najbolj ugodna varianta doma narejena. Kupiš peno (1,5 cm debelo) in blago po želji, potem pa zašiješ trakce gor tako, da paše. Mene ni prišla obroba niti 1500 SIT. Pa še blago sem izbrala enobarvno, tako , da paše k vsem posteljninam.
Perem jo na 40 stopinj, v bistvu se sploh ne umaže, le mogoče se malo prah nabere in jo potem posušim v sušilcu. Tdui tisto iz ikee imam, ampak je že preozka, je bila funkcionalna samo prvi mesec in pol, potem pa je že tiščal nogice skozi nad njo. Sem pa tisto tudi prala in sušila v sušilcu. 

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?