Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Logest-zmanjšujeo libido? 28.8.2006 21:56:43
|
|
|
|
rija
|
Ne samo logest, tudi cilest Sem jih po treh mesecih zabrisala v koš. Kaj se pa to pravi, da mi nebi bilo do seksa A-a!
|
|
|
|
RE: Logest-zmanjšujeo libido? 28.8.2006 21:58:35
|
|
|
|
Marogica
|
Pupi, kaj je to Logest in kaj je Cilest In kaj je libido...........
|
|
|
|
RE: Logest-zmanjšujeo libido? 28.8.2006 22:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Ne samo logest, tudi cilest Sem jih po treh mesecih zabrisala v koš. Kaj se pa to pravi, da mi nebi bilo do seksa A-a! hahaha, saj se full butasto počutim, ko mi ni- samo prisilit se pa tudi ne morem. In si ti zamenjala tabletke ali kako si rešila "problem"?
|
|
|
|
RE: Logest-zmanjšujeo libido? 28.8.2006 22:04:08
|
|
|
|
rija
|
Saj sem napisala: rešila sem se jih tako, da so pristale v košu Sicer pa sem itak neplodna....
|
|
|
|
RE: Logest-zmanjšujeo libido? 29.8.2006 7:48:55
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz sem imela stediril m, pa je bilo isto sranje. Tudi jaz sem jih prenehala jemati, pa zdaj pač pazimo. Glavno je, da sexamo. Joj Rija, pazi, da ne bi za mesec ali dva napisala da boste štirje. Se je že zgodilo.
|
|
RE: Logest-zmanjšujeo libido? 29.8.2006 10:54:54
|
|
|
|
piščanc
|
tud jaz sem imela kar nekaj problemov s tabletkami (Femoden) in sem z njimi zaključila. najprej sem slabo voljo in pomanjkanje želje pripisovala izčrpanosti (služba, otrok...), potem ko sem jih pa nehala jemati (ko smo začeli delati na drugem otroku) je bilo pa kot bi mi kdo vzel čep iz glave v glavnem hormoni delajo štalo, sedaj imam maternični vložek (navaden) in sem res zadovoljna
|
|
RE: Logest-zmanjšujeo libido? 29.8.2006 21:27:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sem pa Minulet jemala kaksno leto, pa nisem opazila, da se mi manj seksa. Mogoce majo pa manjso vsebnost hormončkov. Cilest so ble pa pravi bulšit. pa pa
|
|
|
|
RE: Logest-zmanjšujeo libido? 30.8.2006 8:21:03
|
|
|
|
Anonimen
|
No jaz sem to ugotovila po vseh kontracepcijskih tabletah ki sem jih imela sedaj....Trinovum, Stediril in Minulet....Ta zadnje minulet sem vrgla v koš zdej pa... bog pomagi pazimo....
|
|
|
|
RE: Logest-zmanjšujeo libido? 30.8.2006 10:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Najboljse bi bilo, ce bi vse te tabletke vrgle v smeti in cudim se, kako je mozno, da je medicina tolk nerazgledana, da zdravemu cloveku predpisejo strup?!
|
|
|
|
RE: Logest-zmanjšujeo libido? 30.8.2006 10:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Najboljse bi bilo, ce bi vse te tabletke vrgle v smeti in cudim se, kako je mozno, da je medicina tolk nerazgledana, da zdravemu cloveku predpisejo strup?! jst se jih zaradi zdravstvenih razlogov MORALA jemat; drugace bi moj d.ovarij dons ne funkcioniral vec.
|
|
|
|
RE: Logest-zmanjšujeo libido? 1.9.2006 12:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Najboljse bi bilo, ce bi vse te tabletke vrgle v smeti V tej situaciji pa res ne bi bla še enkrat noseča in zanosila sem prvič zaradi metode"pazi", ko sem prekinila z jemanjem Femodena. Jaz tud jemljem Logest(po porodu) in ne zdi se mi da bi imela manjšo željo po seksu , sploh ne kadar si ga močno želim. Je pa res možno da kontracepcija zavre spolno slo, se ne čudim.
|
|
|
|
RE: Logest-zmanjšujeo libido? 8.9.2006 13:41:47
|
|
|
|
Jolly
|
Jemljem Logest, pa je zelja se vedno ista...
|
|
RE: Logest-zmanjšujeo libido? 8.9.2006 17:59:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa Diane 35 tudi. K A T A S T R O F A. No, dobra stran teh tablet so bile XL joške - moj je bil zelo navdušen
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?