|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na poroko noseča - obleka?
28.8.2006 19:17:34   
frrrr
v 38. tednu nosečnosti se obeta poroka prijateljev in sva s partnerjem povabljena... sicer je še dober mesec do takrat in se lahko vse skup obrne, ampak bi rada bila vseeno pripravljena...

torej nekaj bo potrebno obleči... predlagate kaj? kakšno trgovino, kjer imajo malce bolj slavnostna oblačila za nosečke, ki niso preveč draga?

se vam zdi, da so elegantne hlače in luštna majica primerno oblačilo za poroko?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na poroko noseča - obleka?
28.8.2006 19:20:54   
Anonimen
sigurno, obleci črne nosečniške hlače in kakšno tuniko ali majčko in jopco! obvezno pa uporabi kakšen nakit!!

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2006 19:22:41   
tulip
Obleci kaj takega, da se boš dobro počutila in boš sama sebi všeč, ne se obremenjevat s tem, kaj je primerno in kaj ni! Poroka dolgo traja, mogoče boš še plesala, tako da naj bo nekaj udobnega!user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2006 19:26:29   
Anonimen
Seveda so elegantne hlače čisto v redu.

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2006 19:34:18   
rija
Jaz sem bila na poroki prijateljev noseča in sem imela črne nosečniške hlače iz blaga, srebrn svetleč pas in črn top s srebrnimi nitkami in ene fajn udobne čevlje. In počutila sem se zelo elegantno in krasno!
Bodi pozorna na čevlje, ker ti bodo noge ziher zatekle. Obuj raje stare in ubite, kot pa se ne boš dobro počutila.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2006 20:54:52   
bskrle
Jaz sem imela črne hlače, črno majćko in tuniko z V izrezom sešito po naročilu v  mavričnih barvah. Tuniko semzavezala s trakcem in mi je po porodu tudi prav.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2006 21:03:33   
mami darka
Js sem bla dvakrat na poroki in obakrat nosečauser posted image . Prvič sem imela oblekico, ker je bilo poletje, drugič pa hlače in tuniko, ker je bilo sredi zime. Nč ne kompliciri, pa poišč neki v omari ker se ti ne splača na koncu nosečnosti kupovat cot.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2006 21:18:09   
Anonimen
malo za zabavo....
pazi to oblekco! kaj praviš? user posted image

user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1062626&mpage=1&key=&#1062987

(odgovor članu mami darka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2006 21:36:02   
frrrr
hvala vsem za nasvete... še sreča, da ste me na čevlje opozorile... na to sem pa malce pozabila... bi bla kr panika, če bi na koncu iskala in kakšne nove obula.

lep teden!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2006 21:44:59   
Maxica
Jaz sem bila pred dvema mesecema (torej v šestem mesecu nosečnosti) na poroki svoje najboljše prijateljice. Sem pa šla kar v Kepico, tam sem kupila eno roza, bolj elegantno nosečniško srajco, pa bele hlače, obula sem pa roza natikače. Sem pa to še celo poletje kar fajn nosila, tako da mi ni žal, da sem za vse skupaj dala skoraj 30000 sit. Hm, za tako pozno nosečnost je pa res kr malo sranje nabavljati vse novo. Pa še hladno že zna biti.user posted image Absolutno si nabavi kaj udobnega, ne nujno nosečniškega, magari malo večjo številko kakšne oblekce, ki bi jo lahko potem zožala.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?