Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2006 21:10:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: moške frizurce&ženske(dol odcpod) 27.8.2006 22:13:44
|
|
|
|
smrka
|
Mojmu sem vceraj skrajsala dlake, obrila jajcka in mal "tamalga", to mi je cool pr njem. Jest mam pa skrajsane dlake, mi tok pase... vcasih si pobrijem vse od spodaj zgoraj nardim trikotnik, sam se potem se ene 4 dni sam coham, tko da sem to za enkrat ópustila
|
|
|
|
RE: moške frizurce&ženske(dol odcpod) 28.8.2006 7:54:28
|
|
|
|
KIRA
|
jest sem bolj "spodaj" pobrita, zgoraj pa še mam mal "frizuce", da ni vse čist golo. poleg tega pa se na "venerinem gričku" ne maram brit, ker m pol tam srbi. sem že probala miljon variant, pa skoz isto. možek pa prosto in prešerno, kot ga je bogec naredu.
|
|
|
|
RE: moške frizurce&ženske(dol odcpod) 30.8.2006 13:40:41
|
|
|
|
Anonimen
|
No jst sem se pa prvič čist na nulo, ker sem brala kok je fajn, zdej pa so že zrastle - tko da moram ponovit postopek....... Če bi prej vedla, kako to obnori mojga bi že prej to nardila.
|
|
|
|
RE: moške frizurce&ženske(dol odcpod) 11.9.2006 11:11:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pobrita čist na nulo, ker mi je tako najbolj všeč. Na dopustu v nudl kampu sem nahecala tudi mojega, da sem ga obrila na nulo, ker sva videla tudi kar precej moških, ki so bili obriti na nulo.
|
|
|
|
RE: moške frizurce&ženske(dol odcpod) 11.9.2006 11:15:36
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Mojmu sem vceraj skrajsala dlake, obrila jajcka in mal "tamalga", to mi je cool Mater, mene pa full muči, ker ne morem pobriti jajčk. Ne morem, impossibile .... žgečka me za umret .
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......