|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje...
24.8.2006 21:11:52   
andrejka
Hej!!

Ali lahko ginekolog ugotovi okužbo z gljivicami oziroma temu podobnimi boleznimi že na podlagi urina, ki se ga odda pred pregledom ali te mora prov vaginalno pregledat?
Upam, da ni tok zlo neumno vprašanje.
Hvala,

Andrejka user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje...
24.8.2006 21:22:18   
Suzi*
hmmm, mislim, da je moja G vedno vzela bris in nato pod mikroskopom ugotovila za kaj gre.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2006 23:18:22   
Naja30
Iz urina lahko ugotovijo bakterijsko okužbo, za glivice pa ne vem. Verjetno samo z ginekološkim pregledom kot ti je že Suzi napisala.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2006 10:11:45   
Anonimen
Moj G tudi vedno vzame bris, nato pa na podlagi barve in vonja kar takoj pove, ali gre za okuzbo ali ne. Enkrat mi je dal svecke, sicer je bilo vedno vse ok.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2006 10:47:13   
andrejka
Hej!

Sprašujem zato, ker mene moja ginekologinja še ni vaginalno pregledala od 9 tedna nosečnosti-sedaj sem pa v 28 tednu, pa se bojim, da nisem kej staknila pa ne vem za to.

A vas vsak pregled pregledajo vaginalno al ste jih za to posebej opozorili?

6.9. mam pregled pa da vem opozorit-ker znakov nimam-me ne srbi...

Sm pa prebrala, da nekatere te stvari sploh nimajo zunanjih znakov in je notranje, je pa tudi nevarno, da se otrok okuži...

Tanks za odgovore,
Andrejka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2006 12:07:48   
nives24
Pozdravljena!
Predlagam ti, da ko greš naslednjič na pregled to poveš G, da te pregleda. Sploh pa- če bi imela glivice bi takoj vedela, ker srbi. Res srbi. jaz sem jih imela še vsako leto, dokler nisem zanosila, letos sem pa bolj pazila in sem takoj preoblekla mokre kopalke,ko sem pričla iz vode. Pa jih nisem dobila.

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Sex
urska*

Kako ste se počutili med sexom??

super (53%)

slabo (5%)

pasalo mi je (29%)

zanosila sem (14%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!