Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes sem pa tako žalostna 24.8.2006 13:09:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Koala te čist razumem, kako težko je ko možeka ni doma, da bi se mu na ramo . Jaz sem šla skozi celoten postopek ICSI sama (inekcije, jutranja vstajanja UZ, punkcija), brez dragega, tudi neuspeh sem na koncu sama žela. Težko je, ampak se da preživet. Bosta pa še malo počakala, čeprav se vsaka minuta vleče ko kurje črevo. No midva, bova zdaj kar 1 leto čakala. Naj te to vsaj malo potolaži. Držim pesti, ad ti bo ta čas mino ko šus in bosta že v naslednji mesecih zagledala
|
|
|
|
RE: Danes sem pa tako žalostna 24.8.2006 13:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič ne bodi žalostna, saj bo hitro minilo. Moja prijateljica je v enakem postoku kot ti, prijavila se je januarja 2005, pol pa je prišna na prvi postopek nekje februarja-marca 2006, se pravi dobro leto je čakala. Koliko časa pa že ti čakaš? Aja št. je imela tudi okrog 200.
|
|
|
|
RE: Danes sem pa tako žalostna 24.8.2006 13:44:59
|
|
|
|
saša80
|
ma ne bit žalostna... vse smo na istem in to čakanje res ubije..mene so šele danes dali na čakalno listo in morem čakati do naslednjega leta ( avgust)...verjemi, da se bo izplačalo čakat in potem bo vse pozabljeno..verjemi... lepo se sprosti in malo odmisli ta ivf in ti bo bolše... lp saša
|
|
|
|
RE: Danes sem pa tako žalostna 24.8.2006 14:26:56
|
|
|
|
vampirka
|
Koala, !!! Vseeno moraš biti optimistična - če so prilezli do 200, bodo do 228 prej kot si misliš!
|
|
RE: Danes sem pa tako žalostna 24.8.2006 14:30:35
|
|
|
|
emaa
|
Saj bosta kmalu na vrsti, ali je to čakalna samo za donorje ali je to splošna številka za vse? Ker če sta med vsemi, sta lahko že jutri klicana, da imajo donorja za vaju. Jaz vem, da bosta tudi vidva kmalu na vrsti.
|
|
|
|
RE: Danes sem pa tako žalostna 24.8.2006 14:31:43
|
|
|
|
pot
|
koala, odpri novo temo, kolikim je ratalo tik pred IVF postopkom, kar po naravni poti. kar nekaj jih je takih. Nič obupat. ali pa kar tukaj vprašaj.
|
|
|
|
RE: Danes sem pa tako žalostna 24.8.2006 15:19:14
|
|
|
|
lana38
|
koala! Vse se bo uredilo. Zdaj se pa kar . Zato smo pa tukaj. Enkrat eni jočemo, drugič pa drugi. Pa se vse nekako poštima. LP
|
|
RE: Danes sem pa tako žalostna 24.8.2006 17:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Koala,pa nisi ti 30 tednov že noseča(to piše v tvojem opisu)?Zakaj potem rabiš IVF? Men ni nič jasno.Al si se prijavila,da greš že takoj po porodu spet v akcijo,po drugega? Sej mogoče sm smotana,sam men nič ni jasno...
|
|
|
|
RE: Danes sem pa tako žalostna 24.8.2006 17:30:40
|
|
|
|
Elysabeth
|
Ojej, ojej. Šele do št. 200 so prišli Meni so rekli, da naj pokličem oktobra, imam pa št. čez 350 , pa tako se že veselim, sedaj pa vidim, da se bo vse skupaj vsaj še za par mesecev odaljilo... Edino upanje, ki ga imam je to, da vodijo 2 evidenci - eno za tiste, ki gredo prvič v postopek, eno pa za ostale, ki imamo za sabo že neuspe(e) poskus(e)...to inf. sem enkrat zasledila, zato me ne držat za besedo! Ni kaj punce...počakati bomo morale...enkrat bomo že prišle na vrsto, ne?
|
|
|
|
RE: Danes sem pa tako žalostna 24.8.2006 18:28:15
|
|
|
|
koala
|
Hvala punce zlate ste. Mislim pa, da je to seznam samo za tiste ki čakamo na donorsko celico. Elenor, pokukaj na vrh trakca, piše, da bom teta.30 tednov je noseča moja sestra.
|
|
RE: Danes sem pa tako žalostna 24.8.2006 19:35:16
|
|
|
|
pika74
|
koala... samo še malo zdrži in stisni zobe... saj vem, da si močna. zdaj si že zelo blizu. verjemi
|
|
RE: Danes sem pa tako žalostna 25.8.2006 19:07:43
|
|
|
|
kapica
|
Mislim da je cakanja tisto najhujse od cele zadeve. Pa nic ne moremo, tolazi te lahko samo to, da nisi edina. Vmes se pa s cim zamoti, sport ali pa nekaj, da ne bos mislila na to. Drugace se ti bo se bolj vleklo.
|
|
RE: Danes sem pa tako žalostna 25.8.2006 19:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
koala mene pa zanima koliko časa si oz. boš vse skupi čakala na donorja. Men se zdi, da bomo mi tudi mogli it v to, pa me zanima, kolikšne so vrste. Aja, mi bi rabili jajčece in če se ne motim, tudi ti čakaš na jajčece. Drgač pa boš videla, prišlo bo tako hitro, da se še zavedala ne boš in potem boš že varvala
|
|
|
|
RE: Danes sem pa tako žalostna 25.8.2006 19:18:21
|
|
|
|
cmokec
|
Koala, kdor čaka, dočaka in si že čisto pred ciljem. Zdrži še malo, čeprav se ti bo verjetno vse bolj vleklo. A do cilja prideš. Še malo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?