|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes sem pa tako žalostna
24.8.2006 12:59:18   
koala
in hkrati jezna nase. Sem malo prej govorila z IVF koordinatorko o tem če sva z mojim dragim že kaj bližje postopku. Pa mi je rekla, da še kmalu ne bo nič, ker so prišli do številke 200. Midva pa imava 228. To imam zato, ker me babji firbec mantra. Pa še možeka ni doma, da bi se mu lahko zjokala na rami. Eh, kriza...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Danes sem pa tako žalostna
24.8.2006 13:09:59   
Anonimen
Koala te čist razumem, kako težko je ko možeka ni doma, da bi se mu na ramo user posted image . Jaz sem šla skozi celoten postopek ICSI sama (inekcije, jutranja vstajanja UZ, punkcija), brez dragega, tudi neuspeh sem na koncu sama žela. Težko je, ampak se da preživet. Bosta pa še malo počakala, čeprav se vsaka minuta vleče ko kurje črevo. No midva, bova zdaj kar 1 leto čakala. Naj te to vsaj malo potolaži.
Držim pesti, ad ti bo ta čas mino ko šus in bosta že v naslednji mesecih zagledalauser posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2006 13:43:20   
Anonimen
Nič ne bodi žalostna, saj bo hitro minilo.
Moja prijateljica je v enakem postoku kot ti, prijavila se je januarja 2005, pol pa je prišna na prvi postopek nekje februarja-marca 2006, se pravi dobro leto je čakala. Koliko časa pa že ti čakaš? Aja št. je imela tudi okrog 200.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2006 13:44:59   
saša80
ma ne bit žalostna... vse smo na istem in to čakanje res ubije..mene so šele danes dali na čakalno listo in morem čakati do naslednjega leta ( avgust)...verjemi, da se bo izplačalo čakat in potem bo vse pozabljeno..verjemi...

lepo se sprosti in malo odmisli ta ivf in ti bo bolše...

lp saša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2006 14:26:56   
vampirka
Koala, user posted image user posted image !!! Vseeno moraš biti optimistična - če so prilezli do 200, bodo do 228 prej kot si misliš!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2006 14:30:35   
emaa
Saj bosta kmalu na vrsti, ali je to čakalna samo za donorje ali je to splošna številka za vse? Ker če sta med vsemi, sta lahko že jutri klicana, da imajo donorja za vaju. Jaz vem, da bosta tudi vidva kmalu na vrsti.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2006 14:31:43   
pot
koala, odpri novo temo, kolikim je ratalo tik pred IVF postopkom, kar po naravni poti. kar nekaj jih je takih. Nič obupat. user posted image ali pa kar tukaj vprašaj. user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2006 15:19:14   
lana38
koala!
Vse se bo uredilo. Zdaj se pa kar user posted image . Zato smo pa tukaj. Enkrat eni jočemo, drugič pa drugi. Pa se vse nekako poštima.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.8.2006 17:28:15   
Anonimen
Koala,pa nisi ti 30 tednov že noseča(to piše v tvojem opisu)?Zakaj potem rabiš IVF?

Men ni nič jasno.Al si se prijavila,da greš že takoj po porodu spet v akcijo,po drugega?

Sej mogoče sm smotana,sam men nič ni jasno...user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.8.2006 17:30:40   
Elysabeth
Ojej, ojej. Šele do št. 200 so prišli user posted image Meni so rekli, da naj pokličem oktobra, imam pa št. čez 350 user posted image , pa tako se že veselim, sedaj pa vidim, da se bo vse skupaj vsaj še za par mesecev odaljilo...
Edino upanje, ki ga imam je to, da vodijo 2 evidenci - eno za tiste, ki gredo prvič v postopek, eno pa za ostale, ki imamo za sabo že neuspe(e) poskus(e)...to inf. sem enkrat zasledila, zato me ne držat za besedo!
Ni kaj punce...počakati bomo morale...enkrat bomo že prišle na vrsto, ne?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.8.2006 18:28:15   
koala
Hvala punce zlate ste.
Mislim pa, da je to seznam samo za tiste ki čakamo na donorsko celico.

Elenor, pokukaj na vrh trakca, piše, da bom teta.30 tednov je noseča moja sestra.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.8.2006 19:35:16   
pika74
koala... samo še malo zdrži in stisni zobe... saj vem, da si močna.

zdaj si že zelo blizu. verjemi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.8.2006 19:07:43   
kapica
Mislim da je cakanja tisto najhujse od cele zadeve. Pa nic ne moremo, tolazi te lahko samo to, da nisi edina. Vmes se pa s cim zamoti, sport ali pa nekaj, da ne bos mislila na to. Drugace se ti bo se bolj vleklo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.8.2006 19:17:34   
Anonimen
koala mene pa zanima koliko časa si oz. boš vse skupi čakala na donorja. Men se zdi, da bomo mi tudi mogli it v to, pa me zanima, kolikšne so vrste. Aja, mi bi rabili jajčece in če se ne motim, tudi ti čakaš na jajčece. Drgač pa boš videla, prišlo bo tako hitro, da se še zavedala ne boš in potem boš že varvala user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.8.2006 19:18:21   
cmokec
Koala, kdor čaka, dočaka in si že čisto pred ciljem. Zdrži še malo, čeprav se ti bo verjetno vse bolj vleklo. A do cilja prideš. Še malo. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.8.2006 20:55:52   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: nasapot

koala, odpri novo temo, kolikim je ratalo tik pred IVF postopkom, kar po naravni poti. kar nekaj jih je takih. Nič obupat. user posted image ali pa kar tukaj vprašaj. user posted image

ja koala, veliko parom uspe tik pred ivf.. ..js ti stiskam pesti, da bo tudi tebiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?