Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: proti komarjem - novorojenček 21.8.2006 22:24:38
|
|
|
|
petra81
|
Najboljše je imet komarnike na oknih, ga daš vsaj na otoško okno! Prodajajo jih v OBI-ju, pa mislim da tudi v kakšni otroški trgovini! Drugače za ven, če jih je ful lahko uporabiš Kamagel, kupiš pa v lekarni. Upam, da sem kaj pomagala! Pozdravček
|
|
|
|
RE: proti komarjem - novorojenček 21.8.2006 22:41:47
|
|
|
|
GATA
|
Viseča mreža nad posteljico za proti komarjem, ker na oknih kaj dosti ne pomaga če pa pride čez vrata . Sicer nisem posebno iskala kje to imajo,ker smo v neki akciji kupili v obi-ju.
< Sporočilo je popravil GATA -- 21.8.2006 22:42:23 >
|
|
|
|
RE: proti komarjem - novorojenček 21.8.2006 22:42:40
|
|
|
|
Pi@
|
Jaz sem v Dm kupila tako stvarco, ki se vklopi v elektriko in oddaja ultrazvok ter tako odganja komarje. Pa deluje. Je pa od firme Chicco in je 0+, imenuje se Zanza no! Lp
|
|
RE: proti komarjem - novorojenček 21.8.2006 22:53:37
|
|
|
|
abi
|
Jaz sem za KOMARNIKE za na okna, nimaš ne muh ne komarjev... jaz ne zamenam za nobene druge "pripomočke"
|
|
|
|
RE: proti komarjem - novorojenček 22.8.2006 8:38:44
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
Tudi mi imamo komarnike , pa tudi za na voziček in se super obnese, sploh pri nas na Barju. Naši tako ne komarji ne obadi ne pridejo blizu. Za na voziček ga dobiš v Rutarju. Kemije pa se mi izogibamo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?