|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ni črtice
15.8.2006 13:55:18   
metuLJchy
Punce....moram vam povedat, da sem danes naredila DM test Firs Sign...sem rabila kar nekaj moči da sem premagala strah, da sem bila kolikor toliko prizemljena...ma je je kot že tolikokrat prej pustil na cedilu...ni bilo črtice...srček je bil prazen... žalostna sem in jezna na svojo user posted image  ker me tako zavaja, prej mi vedno hodila na 21-24 dni, zdaj sem upravičeno naredila test, saj bil že 34 dan... pa še krvavitev par kapljic sem imela 2 tedna nazaj... a očitno so to le pasti moje ruske tete, že ve ona kako mene speljati na pot upanja, pričakovanja...in kako me potem vreči v mrzlo vodo... no...vsaj to...napovedujejo da bo danes bo več kot 2 tednih spet sonček....ga bom poiskala pač na nebu danes, če tisti drugi noče posvetit...lep praznični dan vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ni črtice
15.8.2006 14:22:25   
Anonimen
hudo mi je zate,user posted image   hkrati pa ti želim, da bi naslednjič zagledala user posted image  ali user posted image !!!!

(odgovor članu metuLJchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.8.2006 14:31:35   
suzy007
Koliko takih testov sem jaz naredila! Vedno sem imela neredno menstuacijo. Tako da nisem več upala po tolikih letih, po tolikih testih brez črtice!
Pa je prišla user posted image  kot strela z jasnega. Še zdaj, ko ima moja Lara 14 mesecev, ne morem verjeti, da je to res. Še zdaj jo včasih pogledam in mi kar solze pridejo v oči.
Tako, draga Metuljčica. Vedi, da te razumem in naj ti bo moja zgodbica v tolažbo. Prej ali slej bo že prišla tista težko pričakovana črtica.

Lep dan ti želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2006 18:40:59   
Tejči
Ne obupat..mogoče je test narobe pokazal. Meni so namreč kar trije kazali negativno, pa sem bilauser posted image   Če pa je prav pokazal, pa spet veselo na delo-upanje umre zadnje. VSO SREČO!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2006 19:24:19   
metuLJchy
saj čisto malo upanja je še ostalo... ker je ta mesec res vse kazalo na user posted image  mislila sem da kapljice krvi 22 dan ciklusa bile vgnezditvena. Pa po moji današji "terapiji" proti slabi volji, kolesarjenju mi ni bilo prav čisto uredu...in prsi so me bolele...ampak...vsaj za teden dni bom zdaj odložila vse misli in upanja na user posted image  če pa se v tem času še vedno ne prikaže user posted image  bom ponovila test.. Tejči te smem vprašat, kateri test si delala, ki ti pokazal - pa si bila noseča? Po kolikem času pa si ga delala?

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2006 19:26:04   
iwa
MetuLJchy te čist razumem. Men se ta mesec podobno dogaja. Drugač mam user posted image na 30 dni in bi jo mogla dobit že v petek pa je ni od nikoder, danes pa sem tud delala test pa ni blo user posted image tko da mi ni nč jasno. Bo že! Mogoč sva ble še prehitre, al pa kmal pride user posted image . Kakorkol, ne smeva obupat, se je treba kar dajat in veselo user posted image pa bo tud user posted image user posted image kmal. Jest grem jutri na morje, pa me bo verjetn user posted image tam pričakala. Bomo pa s tampončki user posted image user posted image ..
Kakorkol, drži se, sej bo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
15.8.2006 21:02:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu iwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.8.2006 21:16:00   
zorica

Jaz sem enkarat delala on test z Mullerja ki ti pokaže 10dni po oploditvi, torej nekaj dni pred M.

Pa ga ne bi nikoli več delala, ker mi je pokazal dve črtici, vidne tudi mojemu možu, pa sem na koncu vseeno dobila user posted image .

Ne morem opisati kako sem bila razočarana.
Ta mesec oz. zadnjih par dni se mi ful dogaja tam spodaj, pa se bojim bilo kaj upati, da ne bom spet razočarana.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2006 7:55:35   
metuLJchy
Joj Zorica, te razumem, da ti je moglo bit zelo hudo da ti pokaže črtice, potem pa pride M...to je še dosti huje, kot če imaš upanje pa potem črtice ni...ampak saj bo, en dan se bo za vse nas pokazala tista magična user posted image user posted image .. me pa tudi mene zelo zanima kdaj so tej testi zanesljivi, kao naj bi bili prvi dan izostanka M. kaj pa če ne veš točno kdaj naj bi prišla... ima še katera razen Zorice  izkušnje s First Sign? Jaz sem 22 dan ciklusa imala krvavitev par kapljic, če bi to bila vgnezditvena, bi mi včeraj ko bil 34 dan verjetno že moralo pokazat...

Punce...super ste, še dobro da imamo ta forum!

Čimlepši dan vsem!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2006 8:26:40   
ALJA75
Ah, metuLJchy, saj smo vsi na istem. Jaz za razliko od nekaterih več ne kupujem testov in samo čakam in čakam.
Pa brez skrbi, da tudi tebi posije sonček. Bo, verjemi, da enkrat bo.user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.8.2006 16:16:14   
neycka
Zivjo.

Tudi jaz sem pri 1. nosecnosti naredila kar precej testov ( tri ); v glavnem ClearBlue in ni nic pokazalo. Sele  6. teden nosecnosti mi je pokazalo crtico. Kar nisem mogla verjeti svojim ocem. Res pa je, da sem imela ciklus dokaj nereden, tudi do 60 dni. No, danes je moje korenjak ze 4- letnik in si zelimo novega clana. Tako, da zdaj ko imam ciklus dokaj urejen, upam da mi crtica pokaze prej. Danes je ze prvi dan izostanka in sploh ne vem, kdaj naj naredim test user posted image  Kaksna ideja?
Drzim pesti za crtice user posted image .

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?