|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mleko
12.8.2006 21:24:39   
Neli1
Pozdravljenje,

prebirala sem že objavljenje teme o prehodu iz adaptiranega mleka na navadno mleko
in če priznam, sem še bolj v dvomu ali naj mojemu sončku že ponudim navadno mleko ali ne?

Sinko je star 7 mesecev in pol in ni ne vem kako ješč, zato večkrat na dan pripravljam adaptirano mleko
in ga sploh noče piti, ali pa ga spije zelo malo, tako da ga v velikih količinah mečemo proč.
To mleko pa ni ravno poceni.... zato sem začela razmišljat, da bi mu pričela uvajat alpsko ali pa navadno mleko.

Kaj mi svetujete?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mleko
12.8.2006 22:38:02   
teta beta
Jaz še ne bi začela s pravim mlekom, raje ga po obroku pripravi manjšo količino in če bo hotel še, ga pripravi še enkrat.

Raje se bolj posveti hrani. Pri nas so težave z uvajanjem trajale vsaj dva meseca, šele po 8 mesecu z uvedbo mlečnih izdelkov in glutena se je malo bolj zares odprlo, ima pa še zdaj kak dan, ko bi se večinoma kar dojila. S pravim mlekom pa sem začela šele kak teden nazaj, samo v kašich in gresu, pa bo stara 11 mesecev.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Neli1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2006 7:49:16   
tulip
Nekateri dojenčki ne marajo mleka, ponudi mu  jogurte, skute, sir in druge mlečne izdelke, da bo dobil dovolj kalcija. Navadnega mleka mu jaz še ne bi dajala, še posebno ker adaptiranega ne muser posted image ara- lahko mu ne paše, navadno je pa še težje prebavljivo.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2006 19:32:35   
Anonimen
js sem moji prvi navadno alpsko mleko ponudla pri 8. mesecih in je blo vse ok! probej po mal pa boš vidla če bo kaka reakcija, če ni pa nadaljuj. pa še to moja ga ni hotla pit če je bil razredčen z vodo kot nekatere svetujejo. adaptrano mleko je gosto in sladko pol pa kr naenkrat dam neko belo vodo za pit, me je samo debelo gledala. ko semji dala nerazredčenega je bilo pa ok.

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.