Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako shranjevati kašice 10.8.2006 15:45:45
|
|
|
|
tanyak
|
jaz sem skuhala korenček, bučke, por in cvetačo, vse skupaj lepo zmiksala in potem zamrznila po kozarčkih...zato zjutraj vzamem kozarček iz skrinje in sva lahko celo dopoldne lepo zunaj, ko pa je kosilo pa ji samo pogrejem. seveda ni zdej to vsak dan....če pa nisi pristaš zamrzovanja pa ne vem kako ti naj pomagam, ker ene prisegajo samo na sveže.
|
|
|
|
RE: kako shranjevati kašice 10.8.2006 16:09:01
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Ja, v bistvu ti v tem primeru preostane samo zmrzovanje. Jaz bom tud zdaj naredila tako kot je napisala tanyak. To pa zato, da mi ni treba vsak dan posebej za tamalega nekaj čarat po kuhinji. Sicer sem sama pristaš bolj pripravljanja svežih obrokov, ampak tu in tam pa tud s tem ne bo nič narobe. Lp
|
|
RE: kako shranjevati kašice 10.8.2006 19:54:41
|
|
|
|
karin412
|
Jaz prakticiram po eni knjigi, kjer so recepti za kašice: skuham več, potem pa zmrznem za enkrat drugič ko ne bom imela časa. Zmrzujem pa v posodice za led, čez dam prozorno folijo, dam v zamrzovalnik, potem pa ko je zmrznjeno, kocke ven poberem, dam v vrečko, potem pa po potrebi vzamem toliko kock (1 kocka je približno 1 jedilna žlica) kolikor bo pojedla. Da se zmrznit skoraj vse. Tisto našteto zelenjavo lahko tudi kaj skupaj skuhaš in zmiksaš, potem pa ohladiš in zmrzneš-narediš kombinacije. Aja ko odmrzneš, piše, da moraš prekuhati oz. močno segreti tiste kocke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.