|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija zamuja - madež bil pred tednom dni
10.8.2006 10:01:04   
metuLJchy
Punce živjo, bolj kot za nasvete pišem da si "olajšam" dušo...ja, itak, če ima katera podobne izkušnje, bom vesela če kaj napiše.... Skratka že par dni nazaj sem vas spraševala, o bledorjavem flekcu, ki se mi pojavil 22. dan ciklusa, isti dan je tudi izginil, vse skupaj je bilo par kapljic.... Problem je ker ne vem točno koliko je moj ciklus dolg, ker smo imeli že vse možne variacije, od 21 dni, do 24 dni (povprečje), do nekih maksimumov pri 27-28 dni....edino prejšnji mesec mi je konkretno zamujala in prišla šele 45 dan.  Ste mi lepo napisale.... meni pa še vedno ne da mira, ker od tistega madeža je že 1 tedn, user posted image  se še vedno ni pojavila, danes je 29 dan ciklusa, če pozabim prejšnji mesec mi zamuja po vseh variacijah.... Sem pa se slučajno zavedla, da je bilo včeraj točno 1 leto odkar sva prvič poskusila srečo.... user posted image  tisto ni bila, uvertura vanjo očitno tudi ne, skratka zame je trenutno en velik vprašaj... Testa pa sem se odločila vsakj do ponedeljka ne bom delala, ker najslabše da pokaže - in te potem žre kaj pa če sem prezgodaj ga naredil?? Imate morda podobne izkušnje??

Sončka vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija zamuja - madež bil pred tedn...
10.8.2006 15:26:25   
petraz
Podobnih izkušenj nimam, vendar pa, glede na to koliko dni je že pretkelo, lahko narediš test... In mislim, da boš postala srečna user posted image ....  Upam, da vama je uspelo in sporoči rezultate testa...

Pa lep dan še naprej.user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2006 16:01:34   
Ulla
Ojla,

tudi midva že več kot eno leto delava otročka pa nič. Cikluse mam tudi kar redne 28 pa tudi do 32 dni. Meni se je tudi pojavil 23 dan rjav izcedek in traja še dons, to je zdej 5 dni, k mam ta rjavi izcedek, ga je pa po cel dan skozi po malem? Tko, da nevem ali je to priprava na menstruacijo, k ponavadi imam pred menstrucijo kakšen dan rjav izcedek, ampak to je ponavadi 28 ali 29 dan, ki traja en dan, drugi dan se pa ulije.

Nevem, ali je psiha tko močna, takrat, ko se še nisva odločala za otroka je bilo vse ok, nubenih izcedkov, pa ni,?

Ali je katera imela mogoče ta rjavi izcedek dalj časa in je bila potem kljub temu noseča?

Hvala vsem za podporo.

Lepo se imejte, pa čim prejšnjo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2006 8:00:35   
metuLJchy
Ula, jaz sem ga imela lani jeseni....oziroma če sem bolj natančna od takrat ko sva na user posted image  začela delat skoraj vsak ciklus enega pol leta.... prvič me je čisto zmedlo....je trajal kake 2-3 dni, mislim da za en dan celo izginil vmes....naslednji mesec je bilo podobno...enkrat jeseni pa je trajal kar skoraj cel teden...M je bila potem bolj šibka....res ne vem, ali je psiha ali kaj... Po pole leta recimo sem se v sebi že malo skulirala, in nehala non stop računat, mislit in se je stvar nekoliko uredila...Meni pa se je trenutno pojavil ta madež spet, ampak res v čisto minimalni obliki...in že pred tednom dni dobesedno izginil! To pa je tudi meni spet čisto novo poglavje in spet čisto novo vprašanje... Je pa hecno pri tebi, da se ti je toliko prej pojavil (si morda pod stresom?) in da kar traja... Upam, da bova tako ti kot jaz čimprej dobili odgovore kaj se dogaja! Pa saj bomo punce še doktorat lahko spisale enkrat na vse te male težavice, ki si jih niti ne zamišljaš dokler jih ne srečaš! Prosim sporoči kako se bo pri tebi razpletlo! Pa čimlepši dan...

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2006 14:01:02   
urskas
Ojla,

Meni se je takše madež pojavil šesti dan po O. In sem bla srečkauser posted image .

Vsem veliko sreče!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2006 19:36:51   
Ulla
Meni je žal danes prišla M user posted image , tako, da nevem, kaj je že 23 dan prišel rjavi madež in vse do 29 dne do M?? Nevem ali res tko močno vpliva psiha??

Lepo se imejte.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2006 21:37:03   
metuLJchy
Jaz pa še kar čakam...31 dan ciklusa se danes izteka...zamuja skratka...pa me je strah test naredit, ker sem ga v preteklosti že parkrat in se mi zdi že skoraj hujše tisto razočaranje ko ti pokaže - kot pa negotovost.... Lep večerr vsem!

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.8.2006 23:15:08   
Anonimen
Tudi jaz še čakam kaj bo ta mesec...ali bo prišla user posted image  ali pa bomo dobili user posted image  .
Meni pa se danes izteka 35 dan ciklusa, še tudi nisem naredila testa, ker me je strah razočaranja, če bo negativen user posted image  . Par dni še bom vzdržala  brez testa, če prej nebo prišla user posted image  .
Upam, da nam je uspelo in, da čimprej zagledamo user posted image

Lep vikend

Neposredna povezava do sporočila: 8
12.8.2006 23:41:37   
pupica25
Ojla !

Tudi jaz ne čakam user posted image  te dni. Prejšnji mesec sem jo dobila na 35. dan ciklusa, ko mi je zamujala že dobrih 6 dni. Dan po tem, ko je CB pokazal -, sem jo dobila. Glede na to, da sem pred tem imela 28-29 dnevne cikluse, sploh ne vem kdaj je naj ne pričakujem. Vendar zelo upam na user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.8.2006 8:50:01   
metuLJchy
Pupica in anonimna ali pri vama že kaj novega? Pri meni nič novega, user posted image  še vedno ni, 33 dan ciklusa danes, običajnih 24 dni sem že pred par dnevi presegla, 28 ki bili maksimum tudi, ampak moji ruski teti nič ne zaupam in kaj pa jaz vem kakšnih presenečenj je še zmožna... me pa je včeraj ful špikalo, ravno sem hotela na kolo, pa me je nekaj kar ustavilo, ni se mi vozilo....ma sem si rekla, ne danes še ne bom testa naredila, še dan, dva počakam... Taka muka je te teste delat...ti gori notri neko pričakovanje....upanje...in potem če ni nič ostaneš poklapan, veš da si spet na začatku, oziroma spet začne kljuvati vprašanje, ali je kaj naroobe, zakaj po tolikem času še nič, pa še tisoče drugih vprašanj.... Zato je mene strah teste delat.... Vas ni nič "strah" pred testi?

Čimlepši ponedeljek vsem (upam da ne deloven)!

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.8.2006 8:53:57   
Ulla
Vsem, želim, da boste zgledala user posted image user posted image Komi čakam, da sporočite kako je.

Držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 11
14.8.2006 9:00:59   
Anonimen
metuLJchy,

tudi jaz sem danes dobila in to 37 dan ciklusa user posted image  user posted image  . Mi je tudi krepko zamujala tako, da sem imela upanje, zdaj pa spet nič...user posted image  Držim pesti, da ti je uspelo, sporoči nam!

(odgovor članu Ulla)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.8.2006 14:36:45   
noely
Punce jaz vam povem, da nas te naše user posted image
samo v neko negotovost in obup spravljajo.
Meni se ta presneti ciklus spreminja iz meseca v mesec.
Tako sem že jezna, saj se mi vsak mesec prestavi za kakih
deset dni. In potem, ko sem že vsa vesela, ta hudič user posted image user posted image  spet pride.
Tako da, vsem tistim, ki vam zamuja, želim, da
na naslednjem testu zagledate user posted image .

Pozdravček vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.8.2006 8:55:54   
metuLJchy
Punce....moram vam povedat, da sem danes naredila DM test Firs Sign...sem rabila kar nekaj moči da sem premagala strah, da sem bila kolikor toliko prizemljena...ma je je kot že tolikokrat prej pustil na cedilu...ni bilo črtice...srček je bil prazen... žalostna sem in jezna na svojo user posted image  ker me tako zavaja, prej mi vedno hodila na 21-24 dni, zdaj sem upravičeno naredila test, saj bil že 34 dan... pa še krvavitev par kapljic sem imela 2 tedna nazaj... a očitno so to le pasti moje ruske tete, že ve ona kako mene speljati na pot upanja, pričakovanja...in kako me potem vreči v mrzlo vodo... no...vsaj to...napovedujejo da bo danes bo več kot 2 tednih spet sonček....ga bom poiskala pač na nebu danes, če tisti drugi noče posvetit...lep praznični dan vsem!

(odgovor članu noely)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?