|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pot za naprej
8.8.2006 15:52:43   
Caarmen
Pozdravljene

Minilo je že kar nekaj časa odkar sem vam zadnjič pisala. Upala sem, da če malo odklopim možgane in ne razmišljam in berem vsak dan vaših in naših "strahot", da bo mogoče pripomoglo k zanositvi pa ni. Sedaj vas spet prebiram...

Pa naj vam sploh povem zakaj vam pišem.
Za menoj sta operaciji HSG in LAparo - ugotovili so samo endometriozo... Mož je bil na spermiogramu - ima odlične plavalce. Naj ne omenim, da je minilo že mnogo mesecev. Med njimi pa so se posušile tudi solze. Sedaj pa sem tretji mesec na klomifenu. Posledica je samo, da se zoprna in občutljiva na vsako besedo. Menstruacija pa se mi odkar jem klomifen spreminja od 21 na 26 dni. Ali je tudi katera od vas imela podoben "problem"?
Prosila bi vas, če mi lahko katera opiše kaj sledi. Moja G mi je rekla naj po tretji škatli klomifena pridem nazaj. Kaj sledi mi ni povedala ampak mislim da umetna oploditev. Prosim povejte mi na kakšno pot se bom podala.

Hvala vam za odgovore

Carmen
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pot za naprej
8.8.2006 17:39:44   
emaa
Sama endometrioze nisem imela, kolikor pa vem se zadeva po določenem času ponovi in je ponavadi res naslednji korak, če hormoni ne pomagajo oploditev z biomedicinsko pomočjo.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2006 17:53:06   
Caarmen
Na to sem se že pripravila, če je to potrebno bom tudi to zdržala.

Prosim povej mi kaj mi bo sledilo. Kakšne posege bodo delali na meni? Jih bo izvajala G ali Reš?  Ali se lahko zaplete pri dolžini ciklusa, ki ga imam dolgega en mesec 21 dni drugi mesec 26 dni potem 23 ...? Vom morala vsak dan hoditi k Rešu?

Prosim ne reci mi naj pogredam pod temo upajmo skupaj ker sem že mnogo prebrala pa nisem dubla odgovorov na moja vprašanja.

Oprosti ker sem te napadla z vprašanji ampak me resnično zanima. Še pred dvema mesecema sem brala na tem forumu kako večina od vas ni reagirala na klomifen. Takrat sem bila pogumna in mislila da jaz bom. Sedaj pa bi se rada v naprej pripravila.

Hvala
Carmen

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2006 19:00:01   
emaa
Če hodiš k Rešu, potem boš imela IVF postopek pri njemu. Sama sem bila na GK LJ (po laparo in histero tudi meni klomifen ni pomagala, pa so me dali na IVF listo), kjer je postopek malo drugačen. Pri Rešu ti bo naprej ponujena opcija iti samoplačniško (si takoj na vrsti) ali pa na koncesijo, kjer čakaš okoli 6 mesecev. Pri Rešu je dinamika postopkov naslednja 1 samoplačniško, 2. na koncesijo itd dokler ne pokuriš zadnjega 4. koncesijkega, potem so vsi plačljivi. Čeprav večini uspe prej. Ker si pri Rešu, nimaš konzilija, temveč te bo on sam na podlagi vseh preiskav, kii sta jih opravila napotil naprej. V samoplčaniškem priemru to ponavadi pomeni IVF takoj naslednji ciklus. Dolžina tvojega ciklusa na IVF en vpliva, saj ti bodo raven hormonov in s tem posledino dolžino ciklusa uravnavali. Videti morajo na kake količine hormonov reagiraš. Kakšna bo sama dinamika obiskov pri Rešu ti težko povem, saj je je odvisna od vrste postopka (kratki, dolgi) in tvoje reakcijenan hormone. Na začetku obiski niso pogosti, potem pred punckijo,pa so, saj mora videti kako napreduješ. kolikor vem lahko k njemu punce pridejo že ob 6 zjutraj na UZ foliklov, tako da ne zamujajo službe. Malo poglej pod temo IVF, ali pa na seznam IVFjevk, pa poglej katere so pri Rešu, pa ti bodo dale bolj točne odgovore. Je pa sama pot do IVF-a pri njemu neprimerno lažja in manj birokratska kot na GK LJ ali GK MB.
Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?