Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: JOK JOK EN SAM VELIK JOK 8.8.2006 10:12:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas imamo tudi vse sorte obdobja, vključno z jokom. Nikoli ne vem, kaj me čaka, ko jo pripeljem - ali bo jok, ali bo smeh Pa vse mine, to ti zagotavljam. No, ko je bilo enkrat že res hudo, sem dovolila, da jo je vzgojiteljica "podkupila" in ji obljubila, da če ne bo zjutraj jokala, da dobi bonbonček. In je nehala
|
|
|
|
RE: JOK JOK EN SAM VELIK JOK 8.8.2006 10:22:52
|
|
|
|
darjatimci
|
Lahko je več vzrokov za njen jok,moja srednja je bila tudi problematična,ampak mi smo imeli težave jo spravit zjutraj v igralnico.Vsak dan posebej smo se tega bali.Veliko otrok ima tudi težave med počitnicami,ko so skupine združene in tudi vzgojiteljice se menjajo.Lahko pa je kaj neprijetnega doživela in jo je sedaj strah,poskusi na lep način ugotoviti,da ne bo še slabše.Malo se pozanimaj tudi pri drugih mamicah in boš mogoče kmalu prišla do pravega odgovora.
|
|
|
|
RE: JOK JOK EN SAM VELIK JOK 8.8.2006 10:31:14
|
|
|
|
lučka 25
|
V času počitnic je to zelo pogost primer, in to ne le pri mlajših otrocih, ampak tudi pri starejših (5,6 let). Zavedati se moramo, da ima otrok rad red in dnevno rutino ne le doma ampak še posebej v vrtcu. V času počitnic pa se menja(mo) vzgojiteljice, po možnosti niso vsi otroci v svojih igralnicah, v skupini so otroci iz večih skupin,... Vse to so za otroka spremebe in nekaj, česar on ni vajen pri vsakodnevnem bivanju tekom šolskega leta. Sedaj bo potrebno malo potrpeti in gotovo se bo z novim šolskim letom vse uredilo, ko bo zopet vse kot prej in bo ritem in rutina v vrtcu enakaka kot prej.
|
|
|
|
RE: JOK JOK EN SAM VELIK JOK 8.8.2006 10:38:36
|
|
|
|
pina-1
|
Jaz srčno upam, da bo po koncu počitnic bolje. Na to da je vzrok v združevanju skupin sem pomislila tudi sama. Vendar je problem samo zjutraj. Čez dane je v vrtcu vse ok in je pridna in ko jo vprašam doma kako je bilo, vsa zadovoljna pove vse kar so delali in ni opaziti da bi bilo kaj narobe. Očitno bomo morali skozi to fazo. Jutri jo bo moja mama peljala. Me prav zanima kako bo jutri. Če bo tudi tak jok. Hvala vam punce za spodudne besede. Tako pašejo na mojoe žalostno srce. Res sem vsa iz sebe danes.
|
|
|
|
RE: JOK JOK EN SAM VELIK JOK 8.8.2006 10:51:58
|
|
|
|
copka77
|
Tako obdobje sem imela tudi sama-ko sem bila stara okoli 3,5 let in se ga še zdaj spominjam kot travmo iz otroštva ( zato zdaj s posebej težkim srcem dajem svojega otroka v varstvo ). vglavnem, jokala sem in prosila mamo naj me ne pusti tam...večino časa sem imela neko fiksno bojazen da ne bo prišla /prišli pome v vrtec, čeprav se to res NIKOLI ni zgodilo. Poleg vsega pa nisem marala otrok v skupini, razen 1 fantka...in joj so mi šli na živce, z grebenejm za igrače ipd.norije. Ja tega se spominjam, ampak najbolj pa tistega prvinskega strahu da me bodo pustili tam !No mene je minilo čez kako leto, ko sem ugotovila ( so me naučili) kako se domov pokliče in ko je bil v istem vrtcu še moj mali brat -jasli, da so me vzgojiteljice peljale k njemu, ker če je bil on še tam, sem vedela da obeh pa sigurno ne bodo "pozabili"...in sem se pomirila. Dosti sreče.
|
|
|
|
RE: JOK JOK EN SAM VELIK JOK 8.8.2006 13:35:23
|
|
|
|
pina-1
|
copka77- tega se jaz bojim, da ji nebi ostal kakšen strah. Ravnokar sem govorila z njo, ker je prišla iz vrtca in je vsa navdušena povedala da je blo v vrtcu lepo, da so se igrali in .... In vem da rada hodi v vrtec in skupinica kot tako so super složni. Se lepo razumejo. Ma ne vem... Upam da bo tega čimprej konec. Zdej gremo na dopust in bo dva tedna doma. Mogoče pa pozabi na vse skupaj v tem času. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: JOK JOK EN SAM VELIK JOK 8.8.2006 16:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pina, nikar ji ne kaži, da je tudi tebi hudo. Meni je vzgojiteljica svetovala, da naj ga zjutraj kar hitro dam v vrtec, pred tem pa mu govorim, kako se bo lepo imel in kaj vse lepega bodo počeli, pa je nehal jokat. Skratka, daj ji vtis, da gre na lepo! Te pa popolnoma razumem, kako se počutiš, sem bila sama na istem. Verjemi pa, da je ona po petih minutah pozabila, da si šla in se je lepo igrala. Ti si bila tista, ki si ves dan jokala in imela slabo vest.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?