|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet cudna M
2.8.2006 16:19:37   
taja1
Spet ne vem kaj naj si mislim user posted image .

KT ze eno leto ne jemljem vec. M se mi je uredila in sem jo imela tocno na 28 dni.
22.6. bila na G pregledu zaradi bolecin na desni strani - otipala mi je desni jajcnik in rekla, da je cutiti, da sem pred O in da je vse ok.

Naslednja M je bila kar neki:

5.7. - rjavkast izcedek
6.7. - tudi
7.7. - nic
8.7 - 14.7 - ali izcedek ali nic
15.7. in 16.7 sibka M

Klicala sem G, ki mi je rekla, da je to od stresa, kar je mozno.

Ta mesec je tudi kar neki - vceraj izcedek, danes sibka M (imam le dnevni vlozek).

Na desni strani me ze vec mesecev obcasno rahlo boli. Bolecina je moteca, ni pa huda.

Prejsnja M se je komaj koncala, pa jo imam ze spet. Kaj se dogaja z mano? Je to normalno?
Ima katera podobne izkusnje? Kaj bi bilo lahko narobe?
Naj menjam G?

Prosim vas za kakrsenkoli nasvet, saj sva ta mesec zacela delati na user posted image  in sem mocno zaskrbljena, da ne bi bilo kaj narobe.

Hvala v naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet cudna M
2.8.2006 17:57:04   
ANA_P
Če obstaja možnost, da si noseča, ti predlagam da narediš test in ne glede na rezultat zagnjavi svojo G.Mogoče pa ti malo nagajajo hormončki. To se je meni zgodilo že pred par leti in sem dobila takrat KT, da sem imela potem spet normalno M.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2006 18:53:19   
taja1
Hvala za odgovor.
Testa nimam pri roki, sem ga pa delala prejsnji mesec in je bil negativen. Sedaj pa tudi nimam nobenih znakov nosecnosti.

M je cisto obicajna, samo bolj sibka. Upam, da so res hormoni ali stres in da ni kaj hujsega.

Se je kateri dogajalo kaj podobnega, pa je potem imela hujse probleme?

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2006 18:55:21   
ANA_P
Jaz sem takrat imela non stop izcedke rjave, pa včasih malo rdeče, prave M pa ni bilo. G je rekel, da so hormoni. Mislim,da to ne sme biti nič kaj fejst narobe.
Seveda, pa je lahko velika posledica stres.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Spontani splav
Michonne RR

Ali ste kdaj doživele spontani splav?

Da (48%)

Ne (52%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!