Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje so pa vaše šibke točke? 2.8.2006 12:54:24
|
|
|
|
muki1
|
Trudim se hčerko vzgojiti v skromno deklino, zato jo ne zasipam z darili in raznoraznimi nepotrebnimi stvarmi. Ima vsega več kot dovolj, oblek veliko podedujem od dveh sestričen,ki sta nori na dekliške cunjice, tak da imam od Benetona, do S Oliverja vse kar hočeš, jaz ji kupujem bolj nujne stvari ( perilo, nogavičke, kakšno majčko, pižamo), pa vmes kaj malega za pocrkljati mojo dušico , ker res ogromno vsega dobimo. Edino, čemur se pa res ne morem upreti pa so knjigice. Danes sem kar tak spet kupila dve. Pa jih ima že veliko in tudi v knjižnjico zahajava po novem. Ampak vseeno, nisem mogla mimo . Če pa tak rada posluša raznorazne pravljice, pesmice,pa če samo pomislim, kakšen užitek je bil meni branje, ko sem bila majhna. Mislim, da imam to neke vrste bolezen, ali imate ve tudi podobne manije ?
|
|
RE: Kje so pa vaše šibke točke? 2.8.2006 13:02:43
|
|
|
|
babylove
|
Razprodaje . Oblačila za malega, kupim jih precej. Ampak ne vem, če bi temu ravno rekla šibka točka, saj jih kupujem predvsem zato, da ne rabim vsaka dva dni prat.
|
|
|
|
RE: Kje so pa vaše šibke točke? 2.8.2006 13:11:33
|
|
|
|
Olivija
|
Tudi knjige, jih imamo že okoli 100, pa se mi res ne zdi škoda denarja za knjige (sta jih pa veliko dobile od drugih). Pri oblekah se pa zadnje čase mal nazaj držim, ker imata trenutno več kot dovolj.
|
|
|
|
RE: Kje so pa vaše šibke točke? 2.8.2006 13:13:02
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Jaz sem pa preveč "zdrgnjena"(škrta) tako da šibke točke ne pridejo na svoj račun.
|
|
RE: Kje so pa vaše šibke točke? 2.8.2006 13:17:04
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Jaz sem pa preveč "zdrgnjena"(škrta) tako da šibke točke ne pridejo na svoj račun. Jaz tudi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?