Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Savinjska dolina s kolesom 1.8.2006 15:59:28
|
|
|
|
Tadeja
|
Zdravo! Nekaj smo se odločali, da bi v avgustu premaknili svoje riti nekam po Sloveniji. Malo sem brskala in nekako izbrala Savinjsko. Stacionirali bi se v kampu Menina, ki je baje full prijazen tudi do otrok in potem trekali malo naokoli. No pa sem pri vprašanju, če imate kakšno idejo, kam vse bi lahko (poleg Logarske) še, družinica odkolesarila? No pa še kakšno dobro gostilno ali turistično kmetijo mi priporočite. Saj vem, vsepovsod po svetu hodimo, Slovenija nam pa ostaja neznanka. Bodite dobre(i) in me, prosim, razsvetlite. Nasvet iz prve roke je vedno boljši, kot pa prebijanje skozi gore literature in strani na internetu. Upam, da bo še komu prav prišlo. Hvala
|
|
RE: Savinjska dolina s kolesom 2.8.2006 7:47:10
|
|
|
|
darjatimci
|
Zgornja savinjska dolina je čudovita,tudi za kolesarjenje,Luče,Podvolovjek,Ljubno,Solčava,Robanov kot, pa panoramska cesta,skratka čudovito.Odvisno kako zagrizeni kolesarji ste,ampak možnosti so res velike. Mi smo bili na turistični kmetiji Špeh, to je nad Lučami v hrib in Govc-Vršnik- Robanov kot,odlični kmetiji,jih je pa še ogromno,pojdi na stran od Logarske doline,tam dobiš vse informacije,pa srečno na pot.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?