Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtosedež CONCORD - od 0 m do 12 let 31.7.2006 14:57:53
|
|
|
|
darjatimci
|
Mi ga imamo, Concorda trimax in smo z njim zadovoljni,zaenkrat še v klasičnem položaju,ampak pozimi ko bo bolj oblečen ga bomo verjetno morali razmontirat.
|
|
|
|
RE: Avtosedež CONCORD - od 0 m do 12 let 31.7.2006 15:01:01
|
|
|
|
Erdbeere
|
mi ga imamo samo jaz dojenčka ne bi dala kar direkt notri, bom kupila še prej stolček od 9-18 kg potem ko pa že ornk sedi pa pride ta v poštev, mi smo ta veliko dali pri treh letih notri, pa mi je ok, ker otrok le prevečkrat spi v avto sedežu in tukaj se ga ne da preveč v ležeči položaj dat, tako da raje kupi prej manjšega
|
|
|
|
RE: Avtosedež CONCORD - od 0 m do 12 let 31.7.2006 15:57:58
|
|
|
|
ajdaN
|
Kakor jaz vem ne obstaja od 0m - 12 let. Ampak imaš Ultimaxa od 0-18kg (do 4 let) ali pa Trimaxa od 9-36kg (do 12 let). Ne vem katerega si mislila. Za "vse v enem" še nisem slišala. Teste ima Concord tudi dobre, ampak Römer in MC sta še vedno boljša. Naš mali je pri dobre pol leta prevelik za v lupinico, tako da sem gledala Ultimaxa, ampak se na koncu odločila da gre kar v Römerja 9-18. Tudi bistveno varnejši so sedeži, ki ne vključujejo več skupin ampak samo eno. Če si mislila Trimaxa pa jaz dojenčka definitivno ne bi dala v njega. Ker je res za tiste otroke, ki že fino sedijo. Tam do leta in pol ali dveh se meni sploh ne zdi primeren. Jaz ti priporočam najprej 9-18 pa potem večjega.
< Sporočilo je popravil ajdaN -- 31.7.2006 15:58:29 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?