|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled NS
31.7.2006 14:04:53   
r.c.
Pozdravljene!
Sem v 12. tednu in sem se naročila na NS v Mariboru pri dr. Pelkičevi. Mi lahko katera pove, kako dolgo traja pregled in kako izgleda.   
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregled NS
31.7.2006 14:43:54   
digi
Pelkičeva je full fajn, pregled traja cca. 15 min oziroma odvisno od tega koliko te kaj zanima.... meni je vse pokazala, pogledala, če se že vidi kaj bo itd. Slikice se je trudla naredit čimbolj lepe... V glavnem full vredu. Ja pa pri meni se je že videlo, da bo Timon.... Sedaj sem v 30. tednu in še je vedno Timon user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu r.c.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2006 13:32:52   
severnica77
Tudi jaz sem bila z dr. Pelkičevo zadovoljna. je nama lepo vse razložila. Naredila dve slikici in posnela cel pregled na DVD.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2006 15:09:42   
Alisa
Pregled traja od pri vsakem drugače, pri meni je trajal cca 20 minut in je prav super da lahko vidiš in zraven ti razloži kaj je kaj.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2006 15:29:01   
petraz
Tudi ajz sem imela pregled NS pri Dr. Pelkičevi in ti lahko povem, da je enkratna. Res!Pri prvem otroku sem šla v Fontano in smo končali z pregledom v 10min. Sedaj pri drugem otrokču pa je bilo čisto drugače. Posveti se ti maksimalno, pregled traja tam do 30 min., pove ti tudi že spol, čeprav mi nismo imeli namena izvedeti, kaj bomo dobili... pa nas je prehitela... Toraj drži spol, ki ga pove!??? Zgodilo se je tudi, da nam ni vredu posnela DVD-R in sam tako lahko včeraj šla ponovno k njej, da sva posneli novi DVD-R, pa še ta naju je jezil, tako da mi je potem dala njen DVD, ki pa je na srečo posnel našega dojenčak, ap čeprav na kratko. Skratka zelo boš zadovoljna!!!!! Pa vzami si čas za ta pregled in obvezno partnerja vzami s sabo.user posted image

(odgovor članu r.c.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2006 8:45:11   
karina
Petrz.....kolko si pa plačala za pregled pa da ti je posnela dvd?

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.8.2006 8:46:15   
karina
Ops...se  opravičujem hotla sem napisat Petraz!!!

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.8.2006 9:30:46   
severnica77
Snemaje na DVD skupaj s pregledom stane 12.000,00 SIT.

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2006 10:29:04   
malecka_mateja
jaz sem prav danes naročena, in me je blo sprva strah zaj pa vidim da je fajn in sem pomirjena, več vam povem ko pridem iz pregleda!pa upam da bo spol videla!haha!
uživajte pazite na sebe in svoje user posted image !
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 9
4.8.2006 10:41:37   
malecka_mateja
nekaj sem pozabila!baje da se mores pripravit na pregled tako kot pri g in se mores spodaj čisto slečt je to res? meni je to malo cudno ampak ok?pa baje da ti lahko dela tudi vaginalni uz?kako je s tem?kako je potekalo pri vas?
hvala!
papa

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.8.2006 10:57:12   
digi
Nič se ti ni treba slačit, samo majico dvigneš. Če se pa slučajno še ne vidi pa te naroči kasneje, tako da vaginalni mislim, da ne pride v poštev....

Neposredna povezava do sporočila: 11
4.8.2006 11:02:06   
petraz
Ja tako je, pregled stane 12.000 sit, posname ti kar zraven DVD-R, to nič ne plačaš posebaj.... Je pa res lepo videti otročak posnetega. Sedaj ga vsak dan gledam... user posted image

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.8.2006 11:21:34   
karina
ooo....fino hvala...komaj čakam, naročena sem 31.8, tudi sama bom nesla poleg DVD.....za posnet.
Pri prvem otroku mam pa na videokaseti....žal samo nekje 5 min(posneli v bolnici v 12t).Da ne bo pomote prvič nisem šla na NS.Pač sem bila razočarana na tako kratkim UZ.....vse hvalite da bo pa tukaj pri dr. Pelkič dlje in boljše...zato komaj čakam da vidim in da mi posnamejo mojegauser posted image .

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.8.2006 13:22:03   
malecka_mateja
vem da je na gregorčičevi amapk kje mi lahko katera kako pomaga kak je najlažje najt pot do tja!ali kje pise?al kje in kako najdem pelkičevo!
prosim pomagajte!
hvala!papa

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.8.2006 15:26:25   
severnica77
Pri pizzeriji Galei greš skozi podhod na drugo stran bloka. Potem boš takoj zagledala vrata, ima zunaj napis.

Neposredna povezava do sporočila: 15
4.8.2006 17:10:07   
digi
Samo tak, jaz sem hodla zvecer in jebila tema in iskala in iskala.... Takoj, ko prideš pri galei skozi prehod: na desno: prva vrata.... Tako, da če bo še katera imela enake težave kot jazuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
4.8.2006 22:57:21   
malecka_mateja
no evo pa smo končali z ns.našla sem takoj!user posted image  ful ok dohtarca, ful se potrudi vzame si čas!vse pokaže!meni se recimor ni ful dobro nosek videl in ga je tako dolgo iskala da ga je vsaj malo vidla in zato ker ga ni vredu vidl ame je dala brezplačno na eno preiskavo. čeprav sem še zelo mlada in mam možnosti za kake napake male je rekla da bo tudi ona bolj pomirjena. ampk je  tako lepo gledat to malo bitje..moj je bil tako živahen meni so kar solze tekle!super je bilo in ni mi žal!
user posted image user posted image user posted image bravo dr.Pelkičuser posted image user posted image user posted image
no to je iz moje strani!
uživajte!
papa

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.8.2006 11:31:14   
force
Živjo punce, je bla mogoče katera na NS na Jesenicah? Mam 22.8. tam pregled in me zanima kako je?

Neposredna povezava do sporočila: 18
8.8.2006 11:37:05   
klavdyk
js bi šla na ns v Mb k Pekličevi pa se mi dans ne javi-a ma mogoče dans dopust

(odgovor članu force)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?