Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika a cist navadno mleko? ja, cist ok je. sem najprej mislila, da mislis adaptiranega za dojencke. ker tistega tud imajo, pa sem gledala in zraven razmisljala, ce sploh je junak pri nas, ki ga je kupil:) Jaz ga nisem, priznam. Zaenkrat mi gre še dovolj dobro, da si lahko privoščim drago mleko. Seveda tričetrt cene gre na račun "znamke". Jaz se na tvojem mestu nebi posmihala. Če bi mi šlo slabo, bi posegla tudi po cenejšem mleku, niti ni rečeno, da prej ali slej ne bom, ko bom utegnila, bom preštudirala adaptirana mleka, pa pediatra bom tudi zaprosila za mnenje. Poleg vsega, če pomislim, s čim vse so naprimer naši starši zrasli gor...bog pomagaj...verjetno z Liskinim mlekom, če pri materi ni bilo dovolj. In v kaj so zrastli? V poštene in delovne ljudi, ki dandanes dosegajo častitljivo starost. Ne bom zagovarjala teorije, da je poceni isto dobro kot drago, ker je to zelo relativno. Samo s takimi posti se bo težko kdo, ki je to mleko preizkusil, opogumil in priznal, pa čeprav se lahko skrijemo za anonimnost. Jaz že dolgo sumim, da ni vse zlato kar se sveti, že dolgo pa tudi vem, da velja, da če imaš denar - mahaj z njim, da ga vsi vidijo.
|