|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katero banko izbrati
28.7.2006 12:06:35   
noe
Včeraj sem končno dočakala zaposlitev za nedoločen časuser posted image user posted image user posted image ,zdaj pa bi rada prvo zamenjala banko,o tem že razmišljam kr neki časa. Katero naj izberem?Prosim za mnenja,čao
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katero banko izbrati
28.7.2006 12:23:31   
Anonimen
Super za službo user posted image

Katere banke pa so v ožjem izboru?

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2006 13:21:15   
Ro.Na
V službi delam v vsemi večjimi slovenskimi bankami...
Absolutno ti odsvetujem NLB, slabše so Abanka in Krekova banka, malo boljša Nova KBM, zelo dobra je SKB, če pa razmišljaš o kreditih pa priporočam Bank Austria ali Sparkasse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2006 13:24:53   
KIRA
jaz sem sprobala že enih par bank. na NLB me 100 konmjev več ne spravi, na SKB prav tako, NKBM ješe kar , momentalno sem pa na HYPO. še kar v redu zaenkrat - še nisem dolgo.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2006 13:43:19   
Anonimen
Po mojih izkušnjah je zadovoljstvo z bančno storitvijo odvisno predvsem od povsem konkretnih ljudi, ki delajo v določeni poslovalnici neke banke.

Ista banka, različne poslovalnice, različni ljudje, zelo različno zadovoljstvo strank.

Na tvojem mestu bi šla kar osebno pogledat in vprašat o želeni storitvi (odprtje računa?) v tri, štiri banke in se potem odločila.

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2006 13:46:06   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Po mojih izkušnjah je zadovoljstvo z bančno storitvijo odvisno predvsem od povsem konkretnih ljudi, ki delajo v določeni poslovalnici neke banke.

Ista banka, različne poslovalnice, različni ljudje, zelo različno zadovoljstvo strank.

Na tvojem mestu bi šla kar osebno pogledat in vprašat o želeni storitvi (odprtje računa?) v tri, štiri banke in se potem odločila.

ej, tio pa tiud 100 % drži. ampak v MS še nisem vidla banke, ki bi imela več kot 1 poslovalnico. v ljutomer ali radence ali radgono letat, je pa tud brez zveze - predeleč.

poleg tega pa je meni tud merodajna spletna banka in plačila preko spleta - kako enostavna je storitev, kako pogosto je dostopna, cena storitve, kako so ažurni....

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2006 13:49:26   
Anonimen
Sem mislila, naj gre v različne banke (npr. NLB, Hypo, Banka Koper,...).
Ker je težko na splošno govorit, da je neka banka dobra/slaba. Večinoma je treba "potipat" konkretne ljudi.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2006 13:54:51   
KIRA
ja, saj sem razumela. pravim samo, da jaz ne delam dosti s fizičnim kontaktom, kar se plačil tiče. predrago pride. prek spletne banke je 60 SIT/nalog, interno pa 0 SIT/nakazilo. pa enotavno se plačuje. nič komplicirastega. zato se je treba tud za spletno banko pozanimat kaka je - če želi tako opravljat kake storitve.
aja - pa še bankomati! v murski ima sedaj po novem vska banka svoj bankomat, le redke več kot 1. če pa na drugi banki dvigneš denar, pa plačaš mastno provizijo. tako da je mogoče tud to to treba pogledat, kje so bankomati in kako so dostopni?
no - sej to je samo ideja. nekaterim je pač vseeno kolk provizije za dvig plačajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
28.7.2006 13:58:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.7.2006 14:00:50   
sonccnica
Se povsem strinjam!!!!
Absolutno ti odsvetujem NLB, slabše so Abanka in Krekova banka, malo boljša Nova KBM, zelo dobra je SKB, če pa razmišljaš o kreditih pa priporočam Bank Austria ali Sparkasse.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.7.2006 14:07:52   
KIRA
očitno se nas več. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonccnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.7.2006 14:11:29   
viv_
Jaz imam Abanko in sem zelo zadovoljna - so bili pa edini, ki so mi davnega leta 1999 ob pogodbi za določen čas bili pripravljeni nuditi kaj več kot kartico in 10.000 Sit limita.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.7.2006 20:41:59   
Annny
Pri nas imamo Raiffeisen in Sparkasse- zelo zadovoljni!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.7.2006 21:35:15   
Mala koala
DBS - zelo zadovoljna!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.7.2006 22:18:51   
Anonimen
Sparkasse

(odgovor članu Mala koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.7.2006 7:27:41   
Moyca_
sparkasse

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.7.2006 15:06:17   
noe
Mal mi je do nove KBM- poštne banke  in SPARKASSE,od Celjske pa daleč stran

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.7.2006 9:32:46   
niki5
Jaz sem tudi odločam o zamenjavi banke, resno razmišljam o Sparkasse kajti zaenkrat je še vse brezplačno od kartic do vodenja računa. Niti provizijo pri plačilu položnic ne zaračunavajo. Sem pri NLB-ju pri katerem nimam nobene koristi in nameravam stran. Stroški so vedno večji..

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.7.2006 11:56:17   
breda
Imam SKB in sem zadovoljna. Tudi provizije pri plačilu prek neta so nižje kot pri NLB ali pa bnki celje.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?