|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mleko 0,5 maščobe
27.7.2006 21:43:37   
Piškotka~
Menite da je to mleko res manj redilno kot 1,6 oz 3,2. Namreč naš starejši sin je nor na mleko in tako gre tudi kilaža noro gor. Danes sem ga kupila v Mercatorju kot blagovno znamko in mu nič ne fali. Sedaj pa me zanima je to mleko res manj redilno ali je to le user posted image  teg ljudi? user posted image

Mamica Luku in Maticu!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mleko 0,5 maščobe
27.7.2006 21:50:16   
dix
Izračunali so, da če bi 1 leto, vbsak dan človek popil namesto 3,2 mleka 1,5 mleko bi za 2 kg shujšal, samo na račun tega mleka.

(odgovor članu Piškotka~)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2006 22:06:21   
Gina
Resnično je manj redilno, saj ti to matematika pove. Če ima nekaj procentov maščobe manj, pač te maščobe ne poješ. Zato pa je tako mleko čisto brez okusa. NO, vsaj meni. Jaz sem ravnokar pojedla en čokolino s čisto pravim domačim mlekom (tistim od "muuu", ko še nima na silo razdrobljenih molekul maščobe), pa samo na hitro sem malo smetane dol vzela, niti pobrala nisem še vsega dol.user posted image user posted image  Matr je to redilno.user posted image Ampak matr je tud dobro.user posted image user posted image

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2006 22:52:01   
Mala koala
Res je manj redilno, je pa tako, kot bi vodo pil. Meni je sicer vseeno, ker ga ne pijem, ampak mlekoljubci ponavadi pijejo samo 3,2, vsaj, kolikor jih jaz poznam.
Po moje bo bolje, če naraščanje teže sanirate kje drugje kot pri mleku. Mora biti še kakšen drug razlog bi rekla.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2006 22:53:48   
BLAŽIKA
Je ziher manj redilno a ima tudi okus po sami vodi.user posted image

(odgovor članu Mala koala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2006 7:56:14   
Minkaa
ja in polegtega da ima precej manj maščobtudi nobenih pravih snovi (kalcij,...) nima več v sebi. Zato je za otroke najbolj priporčljivo 3,2 oz zdaj je 3,5 mleko. 

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2006 8:37:54   
Tejči
Ja, je manj redilno. Jaz sem full mahnjena na mleko, ampak sem se sedaj navadla, da pijem onega 0,5 ali pa 1,6 in mi je 3,5 preveč močnega okusa.

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2006 5:14:46   
Anonimen
Midva tud vedno kupujeva lažje mleko, sploh zaradi diabetesa mojega user posted image . Je pa zanimivo, je rekla zadnjič sestra pri zdravniku, da ima vsak vedno zjutraj po zajtrku preveč sladkorja v krvi zaradi margarine. Pa ne glede na to kako "lahka" je, margarina je margarina.

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2006 12:00:29   
Anonimen
Otroci moraj piti mleko s 3,2 mlečne maščobe, kot je že ena napisala, ker ima tudi večjo vsebnost vitaminov, Ca in drugih hranljivih snovi. Če se sin preveč redi, mu rajši zmanjšaj drugo boom hrano: sladkarije, slane stvari, šumeče in sladke pijače (coca cola, ledeni čaj, Fruc, soki...)

Odrasli bi pa naj posegali po izdelkih z manj % mlečnih maščob. Sploh takrat, ko ste na dieti. Namreč mlečna maščoba je dosti hujša kot druga in se hitreje naloži na rit. Seveda pod to spadajo tudi skutke, siri, smetana,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2006 14:57:03   
Anonimen
Ni res, da bi kar shujšal če zamenjaš mleko, spremenit moraš celoten način prehranjevanja in se več gibat, samo mleko ne pomaga. In za otrokeje res bolje, da je čim manj predelano. Za odrasle pa, če hočeš shujšat, je bolje 0.5 mleko kot ono drugo, ampak da spremeniš tud vse ostalo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?