|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   EA
26.7.2006 15:39:21   
sasamiha
Živjo,

to je moja prva nosečnost in odločila sem se za EA v Postojni. Slišala sem, da se moram pred tem udeležiti predavanja ter podpisati obrazce za to mojo odločitev.

Ali mi lahko pomagate kam se moram obrniti, da to opravim in koliko pred datumom poroda?

Vnaprej hvala za vaš odgovor, Saša 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: EA
26.7.2006 15:57:30   
SašaR
Mislim, da moraš iti kar v porodnišnico Postojna, tam pa se dogovoriš o vsem kar je v zvezi z EA.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu sasamiha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2006 16:12:08   
Hana06
Ciao,

jaz sem rodila januarja letos v Po z EA. Nekje novembra sem bila v Postojni na predavanjih, tam te seznanijo z vsem kar moreš vedet.
Poglej na njihovo spletno stran, če niso spremenili so ta predavanja za ea vsako sredo ob 11, ni potrebno predhodne najave, vsaj jaz se nisem.

Lahko pa mirno pokličeš v Po in ti bodo povedali kaj in kako.
EA ti toplo priporočam, meni ni bilo žal in če bom še kdaj user posted image  bom gotovo šla rodit v PO z EA, čeprav bi mi bla Izolska porodnišnica bliže. 

(odgovor članu sasamiha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2006 16:46:33   
ivanap
Jaz sem lansko leto rodila v PO brez EA, ker je porod potekal ekspresno hitro in EA nisem potrebovala.

Sem pa ves čas bila prepričana, da bom rodila z EA in sem tudi šla na predavanje. Meni je bilo predavanje dr. Grmeka zelo všeč in mi ni žal, da sem ga poslušala.

Vem pa, da ni predavanje obvezno, pa tudi ti ni treba prej podpisati papirjev. Lahko jih tudi, ko si že v porodni sobi in si zaželiš, da bi rodila z EA.

LP

(odgovor članu Hana06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2006 18:11:12   
Nattka
Tudi jaz sem aprila rodila v Postojni z EA. Meni so pa rekli, da je predavanje o EA obvezno in sem tudi šla na to predavanje (imajo ga ob sredah in petkih ob 11. uri - vseeno še preveri, če to še drži). Obrazce sem podpisovala kar med porodom, ker jih nisem imela s seboj. Sam porod pa je potekal expresno hitro in čisto brez bolečin-resnično. Boleli so samo popadki kotuser posted image , ko pa je prijela EA, je bilo pa krasno. Priporočam.

(odgovor članu ivanap)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?