Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: levičarka ali desničarka 24.7.2006 13:07:59
|
|
|
|
Anonimen
|
TEH TEM JE ŽE MILJON!
|
|
|
|
RE: levičarka ali desničarka 24.7.2006 14:28:44
|
|
|
|
allj
|
Uuuuups, sem ti spet stopila na žulj? V zadnjih par mesecih je ni bilo, celo večnost pa ne taborim na temle forumu; res nisem uporabila iskalnika, prav tako kot mnoge, katerih vprašanja se ponavljajo!... l Če si tolk natančna: cel mesec so na forumu le še vprašanja ala z dojenčkom na morje ali bazen........................zakaj ne popizdiš? lp
|
|
|
|
RE: levičarka ali desničarka 24.7.2006 14:56:37
|
|
|
|
TVN
|
Ej, brez hude krvi, jeza škodi lepoti! Glede levičarstva se tudi jaz sprašujem in evo, tole je meni pred nekaj dnevi rekla P v RA: otrok naj do 18 meseca naj ne bi kazal znakov za eno ali drugo stran. Predmete mora pobirati od sredine z levo roko, če so na levi strani, ter z desno roko, če so na desni. Hja, jaz pa sem komentirala, da meni se pač zdi, da bo naša levičarka, ker je leva veliko bolj v uporabi. Ima tudi vse predpogoje. Moja mama je levičarka, moj mož in jaz sama. Stari smo pa dobrih 10 mesecev.
|
|
RE: levičarka ali desničarka 24.7.2006 15:56:04
|
|
|
|
Nej
|
Nekje sem prebrala, da se lahko to ugotovi že v osmem mesecu starosti. Otroku večkrat zaporedoma ponudiš igrači in tista roka s katero jo vzame je 'ta prava'. Anej vse jemlje z desno roko, čeprav, ko se pa sam igra pa zelo dosti, skoraj več, uporablja levo . Anonimna mnogo tem se ponavlja na forumih- tako pač je in če ti gredo na živce jih pa ne rabiš odpirat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?