|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pospešiti porod
22.7.2006 17:19:53   
Nataša R.
Rok imam res šele v sredo ampak me že dve noči dajejo popadki, ki so že na redno  na 10 minut in potem se vse skupaj lepo neha. Boli me že vsaka kost. Sedaj si kuham kompot v katerem je veliko cimeta in klinčkov po kompotu pa grem na hojo po stopnicah. Imate še vi kakšen nasvet. A ja pa še čep si me je že odlušćil.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pospešiti porod
22.7.2006 17:43:19   
cmokec
Hoja po stopnicah
tuširanje z bolj toplo vodo
sex

Sex je še najbolj human, pregrevanje s toplo vodo v tem vrememnu tudi za otročka ne more biti fino, hoja po stopnicah je pa napor, ki pri tej temperaturi tudi ni priporočljiv. No, saj sex pri tej temp. ...  je tudi napor.

Lahko gresta pa s tvojim na sprehod zvečer, ko se malo shladi. Lahko, da pomaga.

Srečno. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Nataša R.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2006 17:51:46   
Busybee
Prejšnji teden sem brala, da sex ni pospeševalec poroda. V raziskavi je bilo ugotovljeno, da so ženske, ki so imele sex rodile v povprečju z 39,6 tedni, tiste brez sexa pa z 39,3 tedni.

LP

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2006 18:08:36   
Anonimen
Da si čim bolj sproščena user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2006 19:12:10   
BLAŽIKA
Jaz sem bila 12 dni čez rok in me je ginekolog vedno poslal domov z besedami: pa veliko sexa in bo hitrejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2006 19:47:28   
Naty*Taja
Jaz imam tudi samo še 6 dni in po moje ne pomaga nič!!, dokler ni vse pripravljeno pač ne gre in konec.
Jaz imam namreč 15-mesečnika in taščo v spodnjem štuku, kjer sem večino časa, tak da si lahko misliš, da imam na pretek letanja po stopnicah pa nošenja tavečjega, ki je bil mimogrede zdej še bolan in je kr naprej na meni visel, potem pa še pospravljanje, likanje.... Pa čist nič ne pomaga, da bi kej prej šli!!
Pa me že tak vse dol vleče, pa sramne kosti in kolki so verjetno že mehki ko žolca, glede na to kak me vse peče, mali pa še kr brca, kot, da se nič ne dogaja. Sem se pač sprijaznila, da bo ko bo.
Srečno in čimlažji porod.

MONTIGNAC

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.7.2006 19:51:37   
Gina
Na pregledu, če ga imaš v porodnišnici, poveš, da te že vse boli in da ti je resnično težko in da bi šla rodit. Zraven moraš izgledat, kot da se boš ravnokar zjokala. Meni je pomagalo, samo nisem simulirala, res sem se tako počutila - 5 dni čez rok.

Aja, hoja po stopnicah in seks in kaj vem kaj še....meni ni pomagalo.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.7.2006 20:44:42   
Nataša R.
Kot vidim tuddi meni nič ne pomaga. Pri prvem mi je po prvi amio odtekla voda sedaj pri drugem pa že po drugi amio ni nič bolj. Začne se in potem neha.  V ponedeljek imam spet amio in takrat bom pa jokala do onemoglosti da mi bodo ja kaj naredili. Tudi jaz sem za vse sama. Sedaj imam sestro tukaj da vsaj na malega malce popazi ostalo pa je vse moje delo. Saj če si v hiši ti nikoli ne zmanjka dela.  Mož je moral službeno na pot tako da ga še pri porodu nebo zraven če se bo začelo za res. Žalostno ampak resnično pride šele v sredo popoldan.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.7.2006 20:54:12   
Gina
Ojoj, potem pa je mogoče boljše še malo potrpet, pa počakat do srede popoldne. Mogoče pa mali atija čaka.

Neposredna povezava do sporočila: 9
23.7.2006 9:02:36   
Lunca1
Poskusi pit čaj materine dušice, menda pomaga, da se hitreje odpiraš, pa čaj malinovih listov za mehčanje materničnega vratu. Sama sem sicer rodila 9 dni čez rok, sem bila 9  dni že 2 prsta odprta z zmehčanim MV, samo rodila sem pa za prvič relativno hitro (iz nule z umetnimi popadki v 6 urah). Aja jaz sem pila čaj materine dušice.

Želim ti čim hitrejši in lahek porod. Pa da ne bi imela nepotrebnih popadkov, če se mu še ne mudi ven.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 23.7.2006 9:03:12 >

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.7.2006 20:02:21   
lu155
sexuser posted image user posted image

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.7.2006 21:16:32   
andrejaz
Natasa R. vam sporoča, da ne potrebuje več nasvetov kako pospešiti porod, saj je danes zjutraj ob 8.30 rodila hčerko Ano veliko 48 cm in težko 2640g.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

Neposredna povezava do sporočila: 12
24.7.2006 12:05:32   
Blink1
No...jaz pa sem ravno hotela nekaj pametnega svetovatuser posted image user posted image

No, pa na tem mestu čestitke user posted image user posted image  bravo puncauser posted image user posted image user posted image  Čestitke

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.7.2006 15:14:45   
SANDRA
Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image Euser posted image ........

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.7.2006 20:59:08   
milla
Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?