Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Aptamil1-razl.merilna žlička 21.7.2006 20:15:08
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Jaz sem najprej kupila par škatel Aptamila1 v lekarni, nato pa skoz v BC in nisem nikoli dobila druge merice kot oranžno. Čudno... Jaz bi verjetno uporabljala oranžno, če je prej že ne bi vrgla v smeti. Lp
|
|
RE: Aptamil1-razl.merilna žlička 21.7.2006 21:12:21
|
|
|
|
Mateja82
|
dobila sem vedno oranžno merico pa sem kupovala v BC, pa šparu, dm, najboljše da uporabljaš kar oranžno merico.
|
|
|
|
RE: Aptamil1-razl.merilna žlička 21.7.2006 21:59:03
|
|
|
|
ajdaN
|
Uporabljaj žličko ki je bila v embalaži! Tudi Muellerjev Aptamil ima priloženo drugačno merilno žličko - nekaj rozastega je bilo pri 1. In je tudi večja od tiste oranžne, ker je ta nemški Aptamil bolj v granulatu. Malo poglej sestavo tega in prejšnega, ampak po mojem je drugačna merilna žlička zraven z razlogom.
|
|
|
|
RE: Aptamil1-razl.merilna žlička 21.7.2006 22:11:14
|
|
|
|
Dashenka
|
Obvezno moraš uporabiti merico, ki je priložena škatli mleka, ne pa neke druge, starejše. Velikost oz. volumen merice je odvisen od nasipnega volumna (oz. nasipne gostote) mleka v prahu. Ta pa se lahko razlikuje in je odvisen od tehnološkega procesa izdelave mleka - torej odvisen od tega na kakšen način ga uparijo. Tako se na primer Aptamil kupljen v Mullerju (proizvajajo ga v Nemčiji) in tisti od Kolinske (proizvajajo ga na Nizozemskem) razlikujeta in so priložene tudi žličke, ki se po velikosti močno različne. Če so zdaj merice spremenili, to pomeni le, d je zdaj nasipni volumen mleka v prahu drugačen, kot je bil včasih zaradi sprememba v tehnološkem procesu (spremenjeni tehnološki parametri, drugačna oprema, nova proizvodna linija itd.) V primeru, da boš uporabljajla starejšo žličko, ki je večja priložene, boš otročku pripravila preveč koncentrirano mleko in bo zato imel lahko hude zdravstvene težave. Če pa bi uporabila žličko, ki je manjša od predpisane, bo otroček dobil preveč vodeno mleko, kar pa tudi ni v redu.
|
|
|
|
RE: Aptamil1-razl.merilna žlička 21.7.2006 23:07:03
|
|
|
|
tt79
|
Js sem tut v Baby centru dobila drugačno žličko kot ponavadi. Tut embalaža se mi zdi druga. Lahko da je nova pošiljka...js uporabljam merico, ki je bila priložena škatli
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?