|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija prvič- drugič
19.7.2006 22:53:41   
Anonimen
Pozdravljene! S tole menstruacijo je cel križuser posted image , če je ali pa če je ni user posted image ...
No mene zanima, če je imela katera tudi podobne težave... prvo m. po porodu sem dobila 9. tednov po porodu (dojim in dodajam), sedaj je od poroda 13. tednov pa niti malo ni znakov o novi m.user posted image  - sem naredila nosečnostni test, pa nismo nosečki... zdej pa sam ne vem, ali so hormoni še neuravnovešeni, ali moram delat paniko ali kaj... kako je bilo pa pri vas?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija prvič- drugič
19.7.2006 23:06:23   
Gina
Jaz sem kr neki krvavela po ne vem točno koliko tednih. PO moje je bilo 2 meseca od poroda približno. Sem dojila pa malo dodajala. Sem mislila, da je M, pa potem ni bilo ne duha ne sluha o njej še do 6. meseca. Je rekla moja G, da tako včasih pride, da ženska malo krvavi, pa to še ni prava M. Nimam pojma, kaj je res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2006 0:22:31   
Olivija
Uf, pri meni je že skoraj 11 mesecev od poroda, pa še vedno nimam menstruacije. Je pa res, da še dojim, samo v glavnem samo zvečerj in zjutraj. Moti me pa že zelo, ker ne morem začeti s tabletkami (oz. se še nisem pozanimala o tem, ali naj jih začnem jemati) in me stalno skrbi, da bo še kakšen user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2006 0:46:13   
Olivija
sem pozabila napisat, da je pa bilo že nekajkrat po par kapljic krvi, tako da zdaj tudi jaz že premišljujem o kakšnem pregledu.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2006 7:09:57   
fipi
Po prvem porodu sem jo dobila, ko je user posted image  bil star 9 mesecev, po drugem pa, ko je user posted image  bil star 15 mesecev. Ja še to moram povedati, da sem in še dojim.

Po mojem ni panike. Saj pride user posted image , ko je ni treba. Meni je ravno sedaj, ko si planiramo dopust user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2006 7:52:26   
MAMA JEŽEVKA
Prvič sem jo dobila mesec in pol po porodu (dojila + dodajala), drugič sem jo dobila točno 2 meseca po porodu ob popolnem in izključnem dojenju (tudi čaja otrok ni pil).

MJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2006 8:32:37   
Anonimen
Morda, sem bla premal jasna- jaz sem prvo menstruacijo že dala skozi (je bla akr normalna krvavitev), ampak sedaj je pa ni več, ko bi mogla prit naslednja, pa nismo noseči...

(odgovor članu MAMA JEŽEVKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2006 10:23:41   
petka
Hm, zgleda da se tej user posted image  po porodu res malo pomeša....
Jaz sem jo dobila po 9 tednih in zdej po 3 tednih od zadnje - SPET. In to kar huda, prav nič blaga krvavitev.
Bi jo raj mela vsake kvatre user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2006 12:28:38   
Katjusa
jst sem drugo dobila 46 dan po prvi tak da se pocaki ker je nekaj casa lahko zelo neurejena:)

lp katja

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.7.2006 12:21:35   
Teja N
Ja, hormončki rabijo nekaj časa, da se spet spravijo v red, je čisto normalno, da je ciklus ves zmešan prve mesece.

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?