Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menstruacija prvič- drugič 19.7.2006 23:06:23
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem kr neki krvavela po ne vem točno koliko tednih. PO moje je bilo 2 meseca od poroda približno. Sem dojila pa malo dodajala. Sem mislila, da je M, pa potem ni bilo ne duha ne sluha o njej še do 6. meseca. Je rekla moja G, da tako včasih pride, da ženska malo krvavi, pa to še ni prava M. Nimam pojma, kaj je res.
|
|
|
|
RE: menstruacija prvič- drugič 20.7.2006 0:22:31
|
|
|
|
Olivija
|
Uf, pri meni je že skoraj 11 mesecev od poroda, pa še vedno nimam menstruacije. Je pa res, da še dojim, samo v glavnem samo zvečerj in zjutraj. Moti me pa že zelo, ker ne morem začeti s tabletkami (oz. se še nisem pozanimala o tem, ali naj jih začnem jemati) in me stalno skrbi, da bo še kakšen .
|
|
|
|
RE: menstruacija prvič- drugič 20.7.2006 0:46:13
|
|
|
|
Olivija
|
sem pozabila napisat, da je pa bilo že nekajkrat po par kapljic krvi, tako da zdaj tudi jaz že premišljujem o kakšnem pregledu.
|
|
|
|
RE: menstruacija prvič- drugič 20.7.2006 7:09:57
|
|
|
|
fipi
|
Po prvem porodu sem jo dobila, ko je bil star 9 mesecev, po drugem pa, ko je bil star 15 mesecev. Ja še to moram povedati, da sem in še dojim. Po mojem ni panike. Saj pride , ko je ni treba. Meni je ravno sedaj, ko si planiramo dopust .
|
|
|
|
RE: menstruacija prvič- drugič 20.7.2006 7:52:26
|
|
|
|
MAMA JEŽEVKA
|
Prvič sem jo dobila mesec in pol po porodu (dojila + dodajala), drugič sem jo dobila točno 2 meseca po porodu ob popolnem in izključnem dojenju (tudi čaja otrok ni pil). MJ
|
|
|
|
RE: menstruacija prvič- drugič 20.7.2006 8:32:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Morda, sem bla premal jasna- jaz sem prvo menstruacijo že dala skozi (je bla akr normalna krvavitev), ampak sedaj je pa ni več, ko bi mogla prit naslednja, pa nismo noseči...
|
|
|
|
RE: menstruacija prvič- drugič 20.7.2006 10:23:41
|
|
|
|
petka
|
Hm, zgleda da se tej po porodu res malo pomeša.... Jaz sem jo dobila po 9 tednih in zdej po 3 tednih od zadnje - SPET. In to kar huda, prav nič blaga krvavitev. Bi jo raj mela vsake kvatre
|
RE: menstruacija prvič- drugič 26.7.2006 12:28:38
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem drugo dobila 46 dan po prvi tak da se pocaki ker je nekaj casa lahko zelo neurejena:) lp katja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?