|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spletni nakupi
17.7.2006 19:34:01   
teja505
živjo,

mene pa zanima kakšne imate izkušnje s trgovinami, ki kaj prinesejo na dom. se mi zdi, da bom po porodu morala večkrat uporabljati tovrstne usluge.

teja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spletni nakupi
17.7.2006 20:32:46   
Mala koala
Izkušnjo imam samo z Mercatorjem. Naročiš, izbereš dan in uro dostave, naročeno ti dostavijo v stanovanje.
Vedno je bilo vse ok. Še posebej prav pride pri kakšnih večjih nakupih pijače, mleka pa takih hecov, ki tehtajo celega vraga.

(odgovor članu teja505)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2006 22:03:51   
piskotek05
zdej, ko mam malega res nimam več toliko časa kot prej.

mam pa dobre izkušnje z eno posebno trgovino, ki prodaja kontaktne leče. mislim, da se jim reče 080-1-leče ali nekaj takega. majo brezplačno številko 080-15323, dostavijo na dom pa za dostavo nič ne računajo. pa še leče so cenejše kot pri mojem optiku...

(odgovor članu Mala koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2006 16:43:24   
pejicna
IZVIRNO SPOROČILO: piskotek05

zdej, ko mam malega res nimam več toliko časa kot prej.

mam pa dobre izkušnje z eno posebno trgovino, ki prodaja kontaktne leče. mislim, da se jim reče 080-1-leče ali nekaj takega. majo brezplačno številko 080-15323, dostavijo na dom pa za dostavo nič ne računajo. pa še leče so cenejše kot pri mojem optiku...

tudi jaz sem že naročila pri njih in lahko rečem le user posted image  nič več mi ni treba iskat parkirnega mesta, ker vse dobim domov user posted image  pa čeprav se spomnim tik pred zdajci, da rabim nove user posted image

(odgovor članu piskotek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2006 11:58:12   
dory
a ti to stacuna lecka.net?..jst tam zmer kupujem in sem ful zadovoljna :)

(odgovor članu pejicna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2006 18:31:11   
pejicna
IZVIRNO SPOROČILO: teja.

a ti to stacuna lecka.net?..jst tam zmer kupujem in sem ful zadovoljna :)

ne, 080-1-leče, majo tut svojo stran. Pr lečki sm sam enkrat pa ne bom nikoli več, ker sm mela tok problemov da jojuser posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2006 6:59:53   
dory
ares...zanimivo..meni pa vedno naslednji dan ze dostavijo in sem res zadovoljna:)

(odgovor članu pejicna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.7.2010 13:55:37   
anity_1
Jaz sem pa preko spleta naročala samo leče. In ne iz tega moje-lece.si, ampak iz http://www.080-1-lece.si - z njimi sem zelo zadovoljna, ker dostavijo kar naslednji dan pa še brezplačno.. Super user posted image

sem pa slišala, da je zelo dobra tudi dostava iz mercatorja.. Nisem še poskusila, ampak ko imaš premalo časa, pa po moje res ni slabo..

(odgovor članu gdgd)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2010 10:08:32   
Poka
Jaz sem pa našla neko stran, kjer leče dobiš ene trikrat cenej, sam je iz Anglije. Poštinina ne vem koliko je, ampak ko sem računala, je še vedno ceneje. Mi smo že naročili iz Anglije ene par stvari, eno mašino, ki je bila sicer rabljena, ampak za isto rabljeno stvar pri nas bi dali 5x več denarja. Ni bilo pa absulutno nobenih problemov. Bilo je pa plačano v naprej po predračunu.

Nisem še probala ebay, pa imam kartico, ampak trenutno nimam neke potrebe - ko se selim v hišo. Pri nas sem pa že večkrat kaj naročila, itak plačaš po povzetju.

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.7.2010 10:11:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: anity_1
Jaz sem pa preko spleta naročala samo leče. In ne iz tega moje-lece.si, ampak iz http://www.080-1-lece.si - z njimi sem zelo zadovoljna, ker dostavijo kar naslednji dan pa še brezplačno.. Super user posted image

Tudi jaz sem dolga leta preko njih naročala, zdaj pa sem ugotovila, da fajn prihranim, če naročim tule: http://www.vsezaoci.si/

Kupila sem dve škatlici leč in eno tekočino, dala pa sem celih 6 EUR manj kot pri 080.leče.
Dostava preko 30 EUR je ravno tako brezplačna. Pa še po predračunu se da plačat, kar pri 080.leče ni možno. Zelo zadovoljna.

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 12:02:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teja505)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.8.2010 7:06:32   
punci
jaz skoraj vse kupujem na mimovrste. Zaenkrat jim nimam kaj očitat sem bila vedno zadovoljna. Naročila, v nekaj dneh je dospelo s pošto, še prej ko sem imela dostavo na dom, sedaj pa kar v Mariboru prevzamem pa mi je najbolj kamot. Doma zvečer pregledam kaj bi imela naročim ko pa dobijo pa dobim SMS tak da mi ni treba nikamor letat pa cen primerat pa iskat parkplac itd.... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.8.2010 10:59:32   
bubyca
Sama kar precej kupujem preko splet, sploh odkar imam otroka:)) Npr. nazadnje sem naletela na spletno stran www.da-da.si ter si naročila sling.... Vse super, v bistvu še nikoli nisem imela slabe izkušnje pri kupovanju preko spleta...

(odgovor članu teja505)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.8.2010 12:17:08   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

IZVIRNO SPOROČILO: teja505

živjo,

mene pa zanima kakšne imate izkušnje s trgovinami, ki kaj prinesejo na dom. se mi zdi, da bom po porodu morala večkrat uporabljati tovrstne usluge.

teja

a si prvič noseča?

Za sprotno fasngo absolutno nisem uporabljala in mi je kr mal čudno da bi ampak vsak po svoje, sem naročila enkrat vozek iz nemčije, puzzle peno iz BC, nekaj otroških stvari preko neta (mimovrste.com)

Ljudje imajo različne potrebe in težave. Znanka se je, odkar ima 2 mala otroka, prav navadila na nakup preko E-Mercatoreja - ravno za sprotno fasngo - kot praviš. Z dvema malima otrokoma in stanovanjem v 4. nadstropju brez dvigala - saj se da, mapak zakaj bi se matral, če ti Mercatorjevec vse prinese v 4. nadstropje pred vrata? Njej je to zelo olajšalo nakupe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.8.2010 12:37:17   
KulGirl
Najceneje je tukaj http://www.optika-pirc.com/index.php?menu_item=sl_narLece

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.8.2010 15:27:55   
jakobinka
IZVIRNO SPOROČILO: bubyca

Sama kar precej kupujem preko splet, sploh odkar imam otroka:)) Npr. nazadnje sem naletela na spletno stran www.da-da.si ter si naročila sling.... Vse super, v bistvu še nikoli nisem imela slabe izkušnje pri kupovanju preko spleta...

Heey.

Jaz sem  tudi  v  tej spletni trgovini http://www.da-da.si./ naročila modrček za dojenje in je res kvaliteten zelo user posted image user posted image user posted image . Se pa odločam še za slip. Kakšna je kvaliteta? Si zadovoljna ?

Prosim odgovori

lp user posted image

(odgovor članu bubyca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.8.2010 14:46:58   
bubyca
Oprosti Jakobinka, sem šele danes videla tvoje vprašanje...

V glavnem, sling je super, fajn mehak, priložena so tudi navodila za zavezovanje z res nazornimi slikicami, kako se zadeva pravilno naštima....

Z mojim dojenčkom ga že veselo uporabljava in oba uživava v nošenjuuser posted image

Lp, Bubyca

(odgovor članu jakobinka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?