|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A sploh še pošiljajo dohodnino?
12.7.2006 15:58:38   
Anonimen
A je katera od 26. junija (oz. tistega datuma, ko so rekli, da kdor do takrat ne bo dobil, je kao nekaj narobe) dobila dohodnino?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A sploh še pošiljajo dohodnino?
12.7.2006 16:25:17   
Gina
A to so resno mislili, da je nekaj narobe? Meni se zdi, da fizično ne zmorejo take tone dohodnin pogledat v tako kratkem času. No, jaz nisem dobila še nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2006 16:31:22   
Anonimen
Ja, saj po moje je tudi to, da pač ne sfolgajo. Ampak res nobenega ne poznam, da bi po tistem datumu še kaj dobil.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2006 16:31:32   
piškotka
Meni so na davčni rekli, da to sploh ni res, da imajo vsi, ki niso dohodnine dobili do 30.6., napake v napovedi. Pravijo, da imajo zakonsko pravico dohodninske odločbe vročato do 31.10. v letu.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2006 16:48:38   
Miškolinka*

Dva dni stara novica iz spletnih strani DURSa!

10.07.2006

user posted image

Dohodninske odločbe za leto 2005

user posted image

user posted image

Spoštovane davčne zavezanke in zavezanci!

V dobrem mesecu dni se je v javnosti pojavilo veliko število različnih interpretacij podatkov o dohodninskih odločbah za leto 2005. Posledično je po nepotrebnem prišlo do splošnega nezadovoljstva, kar zaposleni na Davčni upravi Republike Slovenije občutimo in obžalujemo. Pospešeno delujemo v smeri čimprejšnje izdaje vseh dohodninskih odločb.

V času od 31. 5. 2006 do 30. 6. 2006 smo izdali 591.351 (46,36%) dohodninskih odločb. Šlo je za tiste dohodninske odločbe pri katerih so se napovedani podatki ujemali s kontrolnimi. Skupno število predvidenih dohodninskih odločb je 1.275.625.

Od 1. 7. 2006 poteka naslednja faza izdaj dohodninskih odločb. Z nadaljnjim razčiščevanjem podatkov in zaključkom bo med 20. 7. in 31. 7. 2006 predvidoma izdanih naslednjih 300.000 dohodninskih odločb. Tako ocenjujemo da bo do konca meseca julija izdanih približno 900.000 (70 %) odločb. Lani je bilo do 31. 7. izdanih 100.000 odločb več, s tem, da jih bo v letošnjem letu ravno toliko več izdanih.

Za dohodninske odločbe, ki tudi v drugi fazi analize ne bodo izdane, bo pomenilo, da za njih nadaljujemo postopek razčiščevanja podatkov. Ocenjujemo, da tudi v tej fazi davčnih zavezancev še ne bomo vabili na razgovore v večjem številu, temveč bomo sami poizkušali ugotoviti in odpraviti razloge neujemanja podatkov. Šele po izdaji teh odločb bomo pričeli z vabljenjem davčnih zavezancev v večjem številu, kar pa ocenjujemo, da bo v drugi polovici meseca avgusta.

Da bi se v imenu vsesplošnega interesa podobnim zapletom v naslednjih letih izognili, se na Davčni upravi Republike Slovenije zavzemamo za poenostavitve davčne zakonodaje, kar bo v praksi pomenilo tudi poenostavitev oddajanja dohodninskih napovedi.

Davčnim zavezancem se zahvaljujemo za dosedanje razumevanje in strpnost pri reševanju morebitnih neljubih zapletov, opravičujemo se za morebitne nevšečnosti ter jim sporočamo, da zaradi razhajanj med napovedanimi in kontrolnimi podatki ne bodo deležni večjih obremenitev kot pretekla leta.

user posted image
Lp
M*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2006 17:06:35   
Anonimen
Hvala, Miškolinka, torej po 20. juliju lahko mogoče kaj pričakujemo.

(odgovor članu Miškolinka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2006 17:18:54   
Maxica
Eh, jaz sem že obupala.user posted image Ne vem, kaj bi lahko sicer narobe izračunala, ampak oba z možem sva še brez. Se tolažim - kasneje dobim, kasneje zapravim.user posted image  
A so morda šli po kakšnem takem principu, da najprej vračajo ljudem, ki imajo čisto simpl odločbe, upokojencem (pri nas sta dobila ata in mama) ter tistim, ki nimajo kakšnih otrok prijavljenih kot olajšave (pri nas dobila edino ena mlajša sodelavka, ki je še sama)???!!!!user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2006 17:22:36   
Anonimen
Ne, Maxica, tudi tisti z otrokom kot olajšavo so že dobili. Pojma nimam, po kakšnem vrstnem redu grejo, po moje bolj po naključnem.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2006 19:12:28   
Magi*
mi tudi še nismo dobili. bomo že. upam;)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.7.2006 19:54:41   
viv_
Mene je že ornk skrbelo in sem poklicala v Kranju na davkarijo. Pa mi je ena pogledala in pravi, da pri plači nimam ne vem kaj napisano. Pa sem ji rekla da imam, ker imam kopijo pred sabo. Potem je ugotovila, da so se verjetno oni zmotili pri preverjanju in je potem v času najinega telefonskega pogovora to vpisala, preverila ostalo, je rekla da je OK in da gre naprej v obdelavo.

Naslednje odločbe bodo pa bojda, tako mi je rekla, v drugi polovici julija!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.7.2006 22:30:50   
frrrr
ni glih neke logike v tem... v moji in moževi familiji samo midva še nisva dobila... oba čist poenostavljene podatke - keš preko enega študentskega servisa in to je to, nobenih otrok user posted image
lahko čičamo in čakamo... bo pa prav prišlo za bebo user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.7.2006 6:27:44   
CUKRČEK
MOj mož jo je dobil nekje začetek julija. Jaz sem jo že prejuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.7.2006 7:56:04   
ajdaN
Še pošiljajo - ravno včeraj sem pri nas videla poštarja, ki je imel na motorju cel kupček tistih plavih kuvert z dohodnino. Pri nas se žal ni ustavil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.7.2006 9:06:27   
viv_
user posted image user posted image user posted image  DOBILA DONES!!! user posted image user posted image user posted image

Zgleda je pomagalo, da sem klicala!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.7.2006 9:07:50   
Anonimen
O, viv, srečka. Saj bi jaz tudi klicala, pa nimam fotokopije. Tako da nimam pojma, kje bi lahko bilo kaj narobe oz. kje ni. Grem zdaj spet na Abanet preverit.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.7.2006 9:09:46   
Anonimen
Nič. Kurbe. Ne, saj ne, saj se hecam, ampak res komaj čakam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.7.2006 9:13:43   
paris
Ma, ne vem kaj tolk pacajo! Men morajo ful vrnit ! Se mi je pred leti že zgodilo, da sem dohodnino dobila nazaj šele po 1. novembru!user posted image Sej, če bi morala pa doplačat bi blo pa prec!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.7.2006 9:20:31   
viv_
Spliš, ti kar pokliči. Sej bo šlo tudi brez kopije... Jaz najprej nisem upala klicat, pa mi je ena kolegica rekla.

Zdaj samo upam, da je znesek pravi user posted image

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.7.2006 9:27:36   
Anonimen
Evo, viiv, sem zdaj klicala, moram še nekam drugam, tam se pa nobeden ne oglasi. Mogoče nas imajo že poln kufer!user posted image  Je pa una gospa rekla, da ni nujno, da je karkoli narobe, da enostvno še niso pošiljali oz. obdelali.
Bom še poskusila poklicat.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
13.7.2006 9:29:24   
Anonimen
No, zdaj sme jih dobila, pa ne morejo pogledat, ker ravno ene programe preizkušajo. Moram jutri poklicat, ko je tudi uraden dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
13.7.2006 11:50:38   
bini
ej spliš - a boš tolk nazaj dobila, da tako nestrpno čakaš? user posted image user posted image
no, mi tud nismo še nič dobil, ampak bo treba plačat user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.7.2006 11:53:28   
kofetek2010
naš poštar jih je tud imel cel kup user posted image

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.7.2006 11:55:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bini

ej spliš - a boš tolk nazaj dobila, da tako nestrpno čakaš? user posted image user posted image
no, mi tud nismo še nič dobil, ampak bo treba plačat user posted image

Ja, kar nekaj imam za nazaj za dobit. In pa RABIM.

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
13.7.2006 12:15:05   
bini
uf, blagor tebi spliš...
no, sej jest bom tud nazaj dobila, bo pa mož tolk plačal da bomo v minusu skupej...
eh, bo že...

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.7.2006 12:37:45   
tažana
jest tut še čakamuser posted image !
sva se z možekom zmenila da lahko vse zapravimuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa sploh več ne korem čakat!!!!!!!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?